April 10Apr 10 1 hour ago, April said:Sale, probuši kašiku, ljubi te brat... mislio sam da je Nikola KojoNe bih rekao da mu je to od kašike, možda bolje da sa viljuške otkine tri bodlje™
April 10Apr 10 31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:kao ni gest nikole milutinovašta je tu bilo?
April 10Apr 10 7 hours ago, Tsai said:U-đu i Srdan Golubovic se jako lepo oprostili od Duletajel mozes da mi sibnes link?
April 10Apr 10 2 minutes ago, uini said:jel mozes da mi sibnes link?Ja sam ovo Srdanovo pročitao na njegovom FB...E da nemojmo sad "istragu poturica", da se lovi ko jeste ko nije...
April 10Apr 10 4 minutes ago, uini said:jel mozes da mi sibnes link?https://www.nedeljnik.rs/vratio-je-magiju-u-kosarku-i-partizan-jer-njegova-kosarka-je-bila-stav-autorski-tekst-srdana-golubovica-o-dusku-vujosevicu-za-nedeljnik/
April 10Apr 10 Popular Post 1 minute ago, uini said:hvala, ne bih da zvucim nezahvalno ali sam se prvenstveno nadao u-dju izjavi ( : Edited April 10Apr 10 by kud u maglu Simoviću
April 10Apr 10 13 hours ago, napadaj said:Sinoć sam od prijatelja koji ga je poznavao saznao da je Dule umro od upale pluća. Bez veze.To ti je kad ceo imuno sistem u organizmu kolabira. Tu su onda pluća "laka meta".Npr. mnogi zaraženi HIV-om tako na kraju odu...
April 10Apr 10 meni je kod vujosevica od toga kakav je trener bio mozda i vazniji odnos prema jugoslaviji i nacionalizmui u tome je bio nekako prirodan, sa lakocom je zastupao stav kakav se jedino i moze zastupati zdravog razuma
April 10Apr 10 Popular Post https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/prvi-vujosevicev-legionar-u-suzama-previse-sam-prijatelja-u-srbiji-izgubio-duleta-dekija-grua-kseniju/540878House bratina, najdrazi stranac u crno-belom dresu..
April 10Apr 10 izdvajam ovo srdanovo>Dule je vratio magiju u košarku i Partizan, jer njegova košarka je bila stav, a njegov pristup svojesvrsna lična filozofija, napravljena od neverovatne posvećenosti, strasti i ljubavi prema košarci, ali i ludačkog i nepovratnog žrtvovanja i davanja.I to davanje je napravilo – časove ljubavi. Onaj trenutak u sportu kada rezultati, pobede i porazi više nisu najvažniji, već ideja bezuslovne pripadnosti toj neuhvatljivoj, iracionalnoj i hipnotičkoj emociji, koja je veća od samog sporta.A ta emocija je napravljena od bezuslovne ljubavi, posvećenosti i autoriteta. Od istine iz koje je nastala Duletova filozofija košarke.+Jer Dule je bio napravljen od pravog materijala, od posebnosti i dostojanstva.
April 10Apr 10 24 minutes ago, pbg12345 said:meni je kod vujosevica od toga kakav je trener bio mozda i vazniji odnos prema jugoslaviji i nacionalizmui u tome je bio nekako prirodan, sa lakocom je zastupao stav kakav se jedino i moze zastupati zdravog razumajuce sa kolegom pricam, takvi izumiru, nazalost. on i bozo koprivica u par nedelja. ne mogu da se setim nikoga ko je ziv i u javnom prostoru sa ponosom istice pripadnost jugoslovenskoj ideji.
April 10Apr 10 12 minutes ago, holden kolfild said:juce sa kolegom pricam, takvi izumiru, nazalost.on i bozo koprivica u par nedelja.ne mogu da se setim nikoga ko je ziv i u javnom prostoru sa ponosom istice pripadnost jugoslovenskoj ideji.donekle tacnomada sam zapravo siguran da ih/nas ima mnogo vise nego sto se medijski prezentujesve je do percepcije