April 9Apr 9 Vidjao sam po ulicama raznih gradova razne poznate ljude, sa nekima i malo popricao, ali nikada nikog nisam cimao da se slika sa mnom. E jedino Duleta jesam, leta 2015. u HN u kafani kod Kuste (doduse, ja sam rezervisan covek sa jakim osecajem za licni prostor, pa mi je i za to trebalo ohrabrenje sa susednog stola).Vidim da se po netu provlaci pitanje da li su ga Grobari olako pustili niz vodi, da li su se ogresili o njega? Tesko je reci, ali u njihovu (nasu) odbranu moram da kazem da smo verovatno tada mislili da je to sve privremeno i da ce se on vratiti kad tad. Jer smo u krajnjoj liniji mislili i da ce duze da pozivi. Inace, fascinantno mi je koliko je Zvezdasa napisalo lepe i tople reci, sto ovde sto drugde na netu.
April 9Apr 9 evo jedan od onih iskrenih, strastvenih i intimnih tekstova koji samo sa juga dolaze>https://nova.rs/sport/kosarka/najveci/ima ih mnogo u ova dva dana, i nijedan nije pogresio.i crkvena lica se oglasavaju, toliko je dule bio zajeban lik.sf/sn. Edited April 9Apr 9 by holden kolfild
April 9Apr 9 2 hours ago, Kampokei said:Vidjao sam po ulicama raznih gradova razne poznate ljude, sa nekima i malo popricao, ali nikada nikog nisam cimao da se slika sa mnom. E jedino Duleta jesam, leta 2015. u HN u kafani kod Kuste (doduse, ja sam rezervisan covek sa jakim osecajem za licni prostor, pa mi je i za to trebalo ohrabrenje sa susednog stola).Vidim da se po netu provlaci pitanje da li su ga Grobari olako pustili niz vodi, da li su se ogresili o njega? Tesko je reci, ali u njihovu (nasu) odbranu moram da kazem da smo verovatno tada mislili da je to sve privremeno i da ce se on vratiti kad tad. Jer smo u krajnjoj liniji mislili i da ce duze da pozivi. Inace, fascinantno mi je koliko je Zvezdasa napisalo lepe i tople reci, sto ovde sto drugde na netu.I ja sam jedan od tih zvezdaša. Ja mislim da se kod njega videla sirova, istinska ljubav prema košarci pa onda zapravo prema klubu jednako tako. A onda veća od svega ljudskost i ljubav prema ljudima. I nije se ustezao da to pokaže i time da primer.Kao što je "prihvatao" svoje mane....
April 9Apr 9 Karlika 99% smo zadrzali (2,2+2,4 druga sezona), valjda ostali smao jos neke finese .... Dobra vest naravno ali malo imam i zebnju kako ce se ponasati kada bude imao zagrantovan dobar ugovor .. Znamo svi da ne vodi bas sportski zivot i da blago receno previse izlazi ... Mozda samo mracim previse i tripujem
April 9Apr 9 Sinoć sam od prijatelja koji ga je poznavao saznao da je Dule umro od upale pluća. Bez veze.
April 9Apr 9 Popular Post 4 hours ago, Kampokei said:fascinantno mi je koliko je Zvezdasa napisalo lepe i tople reci, sto ovde sto drugde na netu.jbg neko je uroš đurić, a neko sloba georgijev/ivan ivanovićja lično ne dajem 5 para na to, do juče svinja debela, šećerko, dukljanin, generator nasilja, nosorog, grobar košarke, zlo, “uzmi dule šaku lekova”….a danas “dobri duh evropske košarke”ma…budi karakter, pa bar oćuti
April 9Apr 9 SportklubSale Đorđević o Dušku Vujoševiću: Imao sam 12 godina, kad...Aleksandar Đorđević se u izjavi za Sport klub prisetio davnih uspomena u vezi sa Duškom Vujoševićem. "Neće više da vas diraju..."
April 10Apr 10 10 hours ago, Jimmy Kowalski said:SportklubSale Đorđević o Dušku Vujoševiću: Imao sam 12 godina, kad...Aleksandar Đorđević se u izjavi za Sport klub prisetio davnih uspomena u vezi sa Duškom Vujoševićem. "Neće više da vas diraju..."Sale, probuši kašiku, ljubi te brat... mislio sam da je Nikola Kojo
April 10Apr 10 Gledam snimak Valensija-PAO i minut ćutanja za DuletaJednoj školi dati ime 'Narodni heroj Dušan Vujošević'
April 10Apr 10 duškolalatara je pokazao zavidan nivo ljudskosti, al to nekako nije iznenađenje. kao ni gest nikole milutinova