March 30Mar 30 jeste, potpisali su ga zato što je rekao da će dati sve od sebe da pobedi u narednoj utakmici
March 30Mar 30 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jeste, potpisali su ga zato što je rekao da će dati sve od sebe da pobedi u narednoj utakmicinije moj problem što ti slabo percipiraš izrečeno ali mogu da pomognem, ako zatreba: Ref. 2xI samo reci aj, i dolazim ti jati pozovi me
March 30Mar 30 Carlik Jones za manje od milion i po godišnje je fantastičan potez uprave. Odličan igrač ispod cene.Mi naše malečko plaćamo 800k a on ne vredi ni 300k.
March 30Mar 30 Da li ce penjaroja dobiti savet od uprave da ipak je srpski sport u pitanju i da visokoumnom drcelicu normalnom biznismenu mora biti vraceno... ako ih ROKNE u petak... ne znam sta bih rekao... Edited March 30Mar 30 by DCI Banks
March 30Mar 30 Naravno, ako izgubite u cetvrtak onda je sns, Ostoja, sudije, cia, vatikan... ako dobjjete, jbg jaci od nepravde
March 30Mar 30 13 minutes ago, MiddleClass said:Naravno, ako izgubite u cetvrtak onda je sns, Ostoja, sudije, cia, vatikan... ako dobjjete, jbg jaci od nepravde Win Win .)
March 30Mar 30 13 minutes ago, MiddleClass said:Naravno, ako izgubite u cetvrtak onda je sns, Ostoja, sudije, cia, vatikan Expo sudije ... ako dobjjete, jbg jaci od nepravde - Bog sve vidi
March 30Mar 30 Just now, Pantelija jr said:^Svaka ti je ka Njegošu Neka bude sto biti ne moze...I naravno... Realnost nije nesto na sta se obaziremo...
March 30Mar 30 28 minutes ago, MiddleClass said:Naravno, ako izgubite u cetvrtak onda je sns, Ostoja, sudije, cia, vatikan... ako dobjjete, jbg jaci od najvećeg sns projekta posle expa jasno definisao
March 30Mar 30 možete me prozvati mrziteljem kvaka na andrićevom vencu, ali ja bih da ih mi dobijemo u četvrtak