Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

18 minutes ago, JPM said:

Ma nema frke uini, niste vi u obavezi da pisete nesto sto je meni zanimljivo.

okej ali svi valjda kreiramo sadržaj, nudimo neke teme.

nisam bio ciničan kada sam predložio neku inspiraciju na temu

ja sam rad da pišemo i o receptima za klopu, samo da ga nekako ubacim u zvezdin kontekst

4 minutes ago, Midžeta said:

@sigurnost

Sto je Saša Obradovic jeziv i psiho ako smem da pitam?

fakat pored aut linije izgleda u najmanju ruku jezivo. slično i kada ga snimaju kako ulazi / izlazi pred tekmu al to je sve pojavna percepcija

međutim, imao je i onu primedbu za godkisser markovića, kako bi morao da se pazi da mu neko ne polomi ruku ubuduće u sličnim situacijama.

malo psiho-jezivo, malo džibersko-uličarski ali kapiram zašto je opisan kao takav vajb

Sva sreca pa Butleru niko iz Baskonije nije slomio ruku 🤣🤣🤣

ne poznaju tamo zakon ulice

8 minutes ago, uini said:

fakat pored aut linije izgleda u najmanju ruku jezivo. slično i kada ga snimaju kako ulazi / izlazi pred tekmu al to je sve pojavna percepcija

međutim, imao je i onu primedbu za godkisser markovića, kako bi morao da se pazi da mu neko ne polomi ruku ubuduće u sličnim situacijama.

malo psiho-jezivo, malo džibersko-uličarski ali kapiram zašto je opisan kao takav vajb

Ok, hvala na pojasnjenju, ja nisam primetila u onom sto sam gledala, meni je vise neurotican, ali nista se ne bacaka vise nego npr Šarunas koji pola vremena izgleda kao onaj čekić ucitelj iz Another brick in the wall spota

A za izjave sta znam, vise deluje da nije bas najrecitiji pa zvuci malo rogobatno, ali meni i tu ima vise neki nervozni, sad nemam srpsku rec jbg, jittery vajb nego jeziv

Edited by Midžeta

7 hours ago, JPM said:

Jel jasno nekome sta je Stefan Miljenovic skrivio treneru?

Izgubio od Jaga u merenju ćuna.

1 hour ago, uini said:

mene je oslepelo sve ovo oko obrada i jaga

Nismo primetili.

sad postujem na slepo;

coach obradovic je kao charobnjak iz oza, yago je dobio enormni ud, ja tipkam na slepo, ostaje jos da neko ostane izolovan ili sl

13 hours ago, Midžeta said:

@sigurnost

Sto je Saša Obradovic jeziv i psiho ako smem da pitam?

Uini je uglavnom već odgovorio.

Ako kojim slucajem rukovodstvo odluci da se zahvali Obradovicu, izgleda da ce Itudis biti slobodan na leto.... Cenim da bi nam bio upgrejd, ili?

imaće itudis puno ponuda. ali da, značajno je bolji trener a sličan psiho.

Saša valjda ima Evrokup sa Lokomotivom, tako beše? I jedan F4 sa Monakom.

Još nešto?

7 minutes ago, uini said:

imaće itudis puno ponuda. ali da, značajno je bolji trener a sličan psiho.

Ne mora da znaci da ce imati, sve zavisi od trenutka u kome je neki trener slobodan.

Pre 3,4 godine sam se prepirao sa ortacima partizanovcima koji su tvrdili da Zeljko moze da uzme bilo koji klub u Evropi, a izabrao ja Partizan. Ok, naravno da je imao svoje vidjenje zasto to radi, ali u datom momentu bukvalno nije bilo top tima koji nije imao trenera koji ih vec vodi neko vreme i kojim su zadovoljni. Osim navijacke, apsolutno nije bilo logike da npr. Oly otpusti Barcokasa ili Efes Atamana samo zato sto je slobodan neki drugi top trener.

Ako gledamo trenutno stanje, ja ne vidim nesto mnogo EL timova koji bi menjali trenera (aj da ne racunamo donji dom za sta on sigurno I ne bi bio zainteresovan).

Zavisice naravno od zavrsnice sezone, ali u ovom trenutku ostaju Monako ako se stabilizuje, Zvezda ako ukanali sezonu, Makabi ako npr ovaj ludak iz Hapoela preotme Kataša koga javno zove.

Ostaju Efes, Virtus, Armani npr.

ne slažem se sa mišljenjem, što ne znači da sam u pravu.

po meni bi željko čekao najdalje 3x meseca i to zato što može da bira kao malo ko.

željko je klasa za sebe, pjax euro basketa, itudis je klasa ispod ali i dalje neko ko neće čekati duže od par meseci i to zato što je birao koji el tim mu odgovara.

Edited by uini