March 28Mar 28 18 minutes ago, JPM said:Ma nema frke uini, niste vi u obavezi da pisete nesto sto je meni zanimljivo.okej ali svi valjda kreiramo sadržaj, nudimo neke teme.nisam bio ciničan kada sam predložio neku inspiraciju na temuja sam rad da pišemo i o receptima za klopu, samo da ga nekako ubacim u zvezdin kontekst
March 28Mar 28 4 minutes ago, Midžeta said:@sigurnostSto je Saša Obradovic jeziv i psiho ako smem da pitam?fakat pored aut linije izgleda u najmanju ruku jezivo. slično i kada ga snimaju kako ulazi / izlazi pred tekmu al to je sve pojavna percepcijameđutim, imao je i onu primedbu za godkisser markovića, kako bi morao da se pazi da mu neko ne polomi ruku ubuduće u sličnim situacijama.malo psiho-jezivo, malo džibersko-uličarski ali kapiram zašto je opisan kao takav vajb
March 28Mar 28 8 minutes ago, uini said:fakat pored aut linije izgleda u najmanju ruku jezivo. slično i kada ga snimaju kako ulazi / izlazi pred tekmu al to je sve pojavna percepcijameđutim, imao je i onu primedbu za godkisser markovića, kako bi morao da se pazi da mu neko ne polomi ruku ubuduće u sličnim situacijama.malo psiho-jezivo, malo džibersko-uličarski ali kapiram zašto je opisan kao takav vajbOk, hvala na pojasnjenju, ja nisam primetila u onom sto sam gledala, meni je vise neurotican, ali nista se ne bacaka vise nego npr Šarunas koji pola vremena izgleda kao onaj čekić ucitelj iz Another brick in the wall spotaA za izjave sta znam, vise deluje da nije bas najrecitiji pa zvuci malo rogobatno, ali meni i tu ima vise neki nervozni, sad nemam srpsku rec jbg, jittery vajb nego jeziv Edited March 28Mar 28 by Midžeta
March 28Mar 28 7 hours ago, JPM said:Jel jasno nekome sta je Stefan Miljenovic skrivio treneru?Izgubio od Jaga u merenju ćuna.
March 28Mar 28 sad postujem na slepo; coach obradovic je kao charobnjak iz oza, yago je dobio enormni ud, ja tipkam na slepo, ostaje jos da neko ostane izolovan ili sl
March 29Mar 29 13 hours ago, Midžeta said:@sigurnostSto je Saša Obradovic jeziv i psiho ako smem da pitam?Uini je uglavnom već odgovorio.
March 30Mar 30 Ako kojim slucajem rukovodstvo odluci da se zahvali Obradovicu, izgleda da ce Itudis biti slobodan na leto.... Cenim da bi nam bio upgrejd, ili?
March 30Mar 30 7 minutes ago, uini said:imaće itudis puno ponuda. ali da, značajno je bolji trener a sličan psiho.Ne mora da znaci da ce imati, sve zavisi od trenutka u kome je neki trener slobodan.Pre 3,4 godine sam se prepirao sa ortacima partizanovcima koji su tvrdili da Zeljko moze da uzme bilo koji klub u Evropi, a izabrao ja Partizan. Ok, naravno da je imao svoje vidjenje zasto to radi, ali u datom momentu bukvalno nije bilo top tima koji nije imao trenera koji ih vec vodi neko vreme i kojim su zadovoljni. Osim navijacke, apsolutno nije bilo logike da npr. Oly otpusti Barcokasa ili Efes Atamana samo zato sto je slobodan neki drugi top trener.Ako gledamo trenutno stanje, ja ne vidim nesto mnogo EL timova koji bi menjali trenera (aj da ne racunamo donji dom za sta on sigurno I ne bi bio zainteresovan).Zavisice naravno od zavrsnice sezone, ali u ovom trenutku ostaju Monako ako se stabilizuje, Zvezda ako ukanali sezonu, Makabi ako npr ovaj ludak iz Hapoela preotme Kataša koga javno zove.Ostaju Efes, Virtus, Armani npr.
March 30Mar 30 ne slažem se sa mišljenjem, što ne znači da sam u pravu.po meni bi željko čekao najdalje 3x meseca i to zato što može da bira kao malo ko.željko je klasa za sebe, pjax euro basketa, itudis je klasa ispod ali i dalje neko ko neće čekati duže od par meseci i to zato što je birao koji el tim mu odgovara. Edited March 30Mar 30 by uini