Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

6 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Koliko nerezonska trojka Brauna na kraju, šta li je u glavi tom liku

Meni je taj šut, rekao bih, suština igre. Imaš šut, rezon, pogadjas, ima li šta lepše. Jebo 6d šah, strategiju i ostale overthinking kurceve.

S druge strane, pokušavam da pretpostavim šta o ovom potezu misli pun napad, 24sec Kuzma.

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

2 minutes ago, MeanM@ said:

Meni je taj šut, rekao bih, suština igre. Imaš šut, rezon, pogadjas, ima li šta lepše. Jebo 6d šah, strategiju i ostale overthinking kurceve.

S druge strane, pokušavam da pretpostavim šta o ovom potezu misli pun napad, 24sec Kuzma.

Ma dobro, pogodio je čovek pa se sve shvata lightly. Da je promašio i ovi preokrenuli, bio bi zasluženo na stubu srama. Ne radi se to u ovakvoj završnici jbg, tapkaj loptu, uzmi dva bacanja i idi na +6. Tekma završena. Msm takav mi je rezon, ako moja ekipa ima ovu prednost recimo u finalu OI. Ako se popušta Sterlingu jer je tekma "bez značaja", onda ok.

1 hour ago, MeanM@ said:

a vidi, ako je neko punokrvni trojkaš i ostane sam na svetu iza te linije, on pogađa u 90% slučajeva, ako ne i više. jedan od ciljeva odbrane jeste da takve igrače ne ostavljaš u poziciji koja je njima kao zicer. da je neka amaterska odbrana pa ga ostavi 25 puta ne tekmi u toj situaciji, on bi obacio 22 trojke. to se na ovom niovu ne dešava, ali ako mu je samopozdanje na nivou, nema tu problema, ubada. a sinoć je imao samopouzdanja, odnosno do tada je već dobrano bio zatrpao koš protivnika i igrao dobru tekmu

Edited by Ted

7 minutes ago, Ted said:

a vidi, ako je neko punokrvni trojkaš i ostane sam na svetu iza te linije, on pogađa u 90% slučajeva, ako ne i više.

AI Overview

In the NBA, an open or "wide-open" 3-point shot (defined as the nearest defender being 4-6+ feet away) typically results in a shooting percentage between

35% and 40% for average to good shooters. While elite shooters can shoot well over 40% when alone, an open shot generally yields a similar or slightly higher percentage than the overall league average, which hovers around 35-36%.

PubMed Central (PMC) (.gov) +4

90 je well over 40 D

ne bi ja testirao ovu statisku sa igračima koji spadaju u elitne šutere

drago mi je što ste moji, a ne ko ovi sa druge strane brda

15 minutes ago, Ted said:

ne bi ja testirao ovu statisku sa igračima koji spadaju u elitne šutere

mislim da možemo iz zabave da odaberemo nekog igrača, koga smatramo za izvrsnog šutera, recimo sterlinga browna i jareda butlera, pa da udaramo recke, hits'n'misses za svaki wide open 3 šut. rekao bih da i na nekom manjem uzorku od 10ak tekmi, neće prebaciti 50% takvih šuteva a verovatnije je da će biti bliže ovoj nba statistici, koju je ai pokupio sa neta

edit

čisto poređenja radi, da se razume koliko je lofty ta procena koju si ponudio: retki su vrhunski šuteri koji šutiraju 90% slobodnjake a kamo otvorene trice

Edited by uini

35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

drago mi je što ste moji, a ne ko ovi sa druge strane brda

Mi gospoda želimo samo pobedu na terenu, a oni bi da rivalski igrači ostaju bez bubrega. Nismo isti.

1 hour ago, copkillah said:

Mi gospoda želimo samo pobedu na terenu, a oni bi da rivalski igrači ostaju bez bubrega. Nismo isti.

šta sam sve čitao ovde na forumu, ovo je lagana prehlada

1 hour ago, uini said:

mislim da možemo iz zabave da odaberemo nekog igrača, koga smatramo za izvrsnog šutera, recimo sterlinga browna i jareda butlera, pa da udaramo recke, hits'n'misses za svaki wide open 3 šut. rekao bih da i na nekom manjem uzorku od 10ak tekmi, neće prebaciti 50% takvih šuteva a verovatnije je da će biti bliže ovoj nba statistici, koju je ai pokupio sa neta

edit

čisto poređenja radi, da se razume koliko je lofty ta procena koju si ponudio: retki su vrhunski šuteri koji šutiraju 90% slobodnjake a kamo otvorene trice

ma vidi, možda sam peretrao u odokativnom određivanju procenta. ali i sama statistika može da bude varljiva. zavisi i kada se meri, odnosno u kojoj fazi utakmice. meni nije isto dal je neko izdivljao sa procentom kada je već sve rešeno i kada su prestale da se igraju ozbiljne odbrane (ono kad tekma više počne da liči na prijateljsku ili revijalnu nego takmičarsku) ili je neko zavuko dve trojke iz otvorenih pozicija kad je tesno i lomi se.

u nekoj ozbiljnoj košarci gde se igraju odbrane, a liga je konkurentna i nema indijanaca, ne bi ni trebalo da bude baš milion tih pozicija "na izvolte". recimo da bih merio procenat u ovim situacijama. dakle kada je intezitet na nivou i kada npr. odigraš dobar napad, brz protok lopte i napraviš otovorenu poziciju za prvog šutera. ili do toga dođe zato što protivnik odigra lošu odbranu, zabaguje. kako god. elitni šuter bi u takvim sitacijama morao da bude debelo iznad 50%, inače nije baš elitni. nego sporadični, tipa Gudurića (osim pritiv kkp) ili Marinkovića

Edited by Ted

mislim da to sto navodis u opisu, samo jos smanjuje procenat; ako neko cita ovo a petlja sa naprednim statsima, verovatno moze da nam pomogne da saznamo

cedite suvu drenovino, sterling je juče odigrao utakmicu karijere u el, imao je 90-50-40

naravno da će da pripali kada je sam, pogotovu šut iz ugla

a dobro, malo neobavezne konverzacije

ja da sam trener i da imam šutera poput Sterlinga, ja bih mu rekao da pripaljuje uvek ako je u ritmu i oseća smopouzdanje. ako ima čistu poziciju odmah neka je koristi, da se na bavi filozofijom, izmišljanjem tople vode isl. ali da ne pokušava da se "psihološki oporavlja" ispucavanjem, ako ima loš dan, loše je ušao u tekmu ili šta god. ako baš zajuni, smestiš ga na klupu. kao što je juče Šejk gledao tekmu

Edited by Ted

iz istog ugla je nešto ranije pripalio jednu i promašio

al je iz nekog razloga ušao u dodatni dribling i to ga je izbaciloiz dobre pozicije koju je imao

sad nije bio potrebe za time i iz aviona se videlo da će da pripali, da je dobro namešten, noge su gde treba da budu, nikoga ispre njega nije bilo...

veći problem sterling ima sa dvokorakom i polaganjem nego sa dalekometnim šutem