March 30Mar 30 Posle onih prizivanja laktova u Karlikove bubrege, više bih voleo da ih pobedimo u četvrtak nego da osvojimo ABA ligu.
March 30Mar 30 2 hours ago, Profesionalac said:možete me prozvati mrziteljem kvaka na andrićevom vencu, ali ja bih da ih mi dobijemo u četvrtakja sam uvek da ih dobijemo......ne vidim što bi četvrtak bio izuzetak
March 30Mar 30 57 minutes ago, Ted said:ja sam uvek da ih dobijemo......ne vidim što bi četvrtak bio izuzetakC,c,c uopšte nisi poštovalac master planova
March 30Mar 30 pojavile se neke priče po netu da je dogovoreno tamo goreTM da pustimo cigane, jer im treba za dalje takmičenje u EL...E sad, ja bih baš voleo da ih zgazimo.
March 30Mar 30 5 minutes ago, stajebrebilo said:pojavile se neke priče po netu da je dogovoreno tamo goreTM da pustimo cigane, jer im treba za dalje takmičenje u EL...E sad, ja bih baš voleo da ih zgazimo.Nadam se da je Đura patentirao.
March 30Mar 30 Popular Post 7 minutes ago, stajebrebilo said:pojavile se neke priče po netu da je dogovoreno tamo goreTM da pustimo cigane, jer im treba za dalje takmičenje u EL...E sad, ja bih baš voleo da ih zgazimo.net ⬇️
March 30Mar 30 3 minutes ago, Valk said:Štedite se za četvrtak, da nas zgazite™ Zgazićete vi nas, i to Yago ima deksplodira Rekontra na jinx
March 30Mar 30 održavaju vođstvo taktikom hrkljuš i prangijaj trojke jasno da je zamor materijila, pa još i neravnopravan protivnik