March 27Mar 27 Ne mogu da zamislim kako bih doživeo ovu tekmu da smo se borili za nešto, a i ovako me je potpuno iscrpela
March 27Mar 27 Да јбт Лакића заборавих, ово је оно на шта се мисли када се прича о фамозној домаћој основи.. Борба, енергија, одбрана, крвава колена, скок у први ред трибина ако треба..3 поена, 3 скока, 3 асистенција и 4 украдене, делује чак и скромно али заразну борбеност статистика не може да забележи.
March 28Mar 28 Popular Post A zaboravljate i #kalatesuničearenatikličeKoliko je njemu stalo videlo se na faci kad je zaradio treću ličnu, čovek ima crnobelo srce a ona suluda trojka na kraju napada je bukvalno okrenula momentumOvo je sad već kao vestern - mi igramo za sopstveni ponos.
March 28Mar 28 Strasna, ludacka pobeda. Sterling! Karlik se istrcava sa ovim izjavama ali neka! Svi ostali - Bravo BRAVO bre! I katalonski Faker. Next!!
March 28Mar 28 8 hours ago, Rick.James said:5 pobeda u nizu se ne računa i na pamti. 6 bi već bilo nešto.... A i uživanje je gledati atmosferu sa'rane u studiju tv Arene...na areni standarno ''evo igrača partizana, a evo i naših'' fazon. jedino kiki tomić ne krije oduševljenje kad pobedimo.
March 28Mar 28 8 hours ago, cedo said:da jbt, koja kuknjava, sva cetvorica uglas, malo loncar podjebavasledeći stadijum je da dovedu jakovljevića umesto lokija.
March 28Mar 28 Prvi put sa juniorom u paketu uzivo da gledam pobedu. Nekako se zadesilo da svaki put u toj postavi dosad izgubimo, od the cedevite do barse ove sezone. Hvala momcima na borbi, sterling ziv, karlik nurejev, bonga zid, preuzimanja i udvajanja poprilicno uvezbana, pozdravili koga je trebalo (osim generala). Trebalo mi dosta vremena da zaspim nocas, danas brdo stvari, a sutra tek treba da se vitla po nepoznatom i neizvesnom.
March 28Mar 28 1 hour ago, DCI Banks said:Karlik se istrcava sa ovim izjavama ali neka! ne vidim to kao neko nepažljivo izletanje, prosto jer nemate šta da izgubite u ovom trenutku. totalno populistička izjava, koju svaki partizanovac želi da čuje i samo će mu zacementirati dobru reputaciju među navijačima i doneti još koji milimetar prednosti u dogovaranju novog ugovora.što je najveća fora, samo dodatno motiviše zvezdinu posadu, tako da svima odgovara.
March 28Mar 28 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Koliko nerezonska trojka Brauna na kraju, šta li je u glavi tom likuU principu je manje-više već bilo rešeno kad je pogodio, zato je i ušla Da nam je trebalo, znamo kako bi se taj šut završio.Ali generalno, zanemariću što je po običaju čoukovao u završnici, bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu i hvala mu.
March 28Mar 28 Ma to se ne radi, imaš +4 i 20ak sekundi do kraja. Da je promašio, trojka na drugoj strani, i egal završnica. Žoc bi ga sahranio
March 28Mar 28 ako se ne varam bilo je oko 4 sekunde razlike “između dva sata”čista pozicija, on u odličnoj šuterskoj formi to veče, sam na poziciji…u svakom slučaju bi imali napad za krajeevo proglasili ga i mvp kola Edited March 28Mar 28 by kud u maglu Simoviću