April 2Apr 2 Author 11 minutes ago, Krampa said:kad vidim tu slamku facu, dva dana srece nemam Znam, je mi bday buddy ko kuvana noga :/
April 2Apr 2 karlik je prilicno lose odigrao, za njegove standardesteta za otvorene trojke, poneki zicer, gde je mozda bio i faulako karlik odigra bolje, mozemo dobiti
April 2Apr 2 Just now, copkillah said:A trebalo je da bude +10 ali nema vezeNe dobija se derbi u prvom poluvremenu
April 2Apr 2 Just now, copkillah said:A trebalo je da bude +10 ali nema vezeNa 36:30 tri puta sami šutiramo za 3 i nijedna da uđe.
April 2Apr 2 1 minute ago, copkillah said:A trebalo je da bude +10 ali nema vezeNa +6 je zbrzao Lakić sa onom trojkom i sve je krenulo nizbrdo jbg
April 2Apr 2 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Ne dobija se derbi u prvom poluvremenuJasno, ali svakako bih se bolje osećao sa +10 nego sa 0.
April 2Apr 2 1 minute ago, ubibobi said:Na +6 je zbrzao Lakić sa onom trojkom i sve je krenulo nizbrdo jbgsta mu je to trebalo. totalno nepotrebno.
April 2Apr 2 7 minutes ago, ubibobi said:Na +6 je zbrzao Lakić sa onom trojkom i sve je krenulo nizbrdo jbgŠto je najgore, mislim da je gazio liniju iako je bio sam kao duh
April 2Apr 2 Just now, Krampa said:koje dziberske fore sa laserima. seljaklukNije..to je hit na vasarima sad
April 2Apr 2 Ja toliko mrzim razne Ostoje, Drčele i Vučele, da mi je jedina motivacija da ovo gledam samo da uživam u patnjama onog brkatog debelog Đurovića. Ostalo je sve stvar prezira...