March 28Mar 28 Najveći problem sa njim je što bi u bar 80% slučajeva promašio taj isti šut da je u finišu i da je zaista bitan, tj da je za izjednačenje ili pobedu. On ume da isporuči poene, nesumnjivo, ali nema klač i to je to. U tim istim situacijama bih uvek davao Vašingtonu da šutira.
March 29Mar 29 @Ted Zar ne izgubiste onaj the trojka derbi jer je Panter na 13 sekundi do kraja napada, a 19 sekundi do kraja meca potegao trojku iz coska pri egal rezultatu? Isto je bio sam ko duh
March 29Mar 29 4 minutes ago, MiddleClass said:@TedZar ne izgubiste onaj the trojka derbi jer je Panter na 13 sekundi do kraja napada, a 19 sekundi do kraja meca potegao trojku iz coska pri egal rezultatu? Isto je bio sam ko duhPanter je ona vrsta šutera koja će pre da pogodi iz nenormalne i teške situacije, preko ruke, sa pola terena itsl, nego kad je sam
March 29Mar 29 1 minute ago, Ted said:Panter je ona vrsta šutera koja će pre da pogodi iz nenormalne i teške situacije, preko ruke, sa pola terena itsl, nego kad je samOk, no sam mislio da pricamo o tome da li je pametnije sutirati odmah iz bolje pozicije ili cijediti vrijeme do kraja i ne ostaviti protivniku prostora za smislen napad...
March 29Mar 29 34 minutes ago, MiddleClass said:Ok, no sam mislio da pricamo o tome da li je pametnije sutirati odmah iz bolje pozicije ili cijediti vrijeme do kraja i ne ostaviti protivniku prostora za smislen napad...ako si elitni šuter i nije u pitanju finale EL ili SP......šutirajni ceđenje vremena nije uvek sigurica, pošto i tu može da se dogodi svašta. loš pas, izgubiš loptu, sateraju te u ćošak pa gaziš liniju, napraviš faul u napadu pokušavajući da se gradiš, isprovociraju te pa napraviš namernu, ostave ti prostor da dodaš nekom ko loše gađa bacanja pa naprave faul na njemustvar je procene
March 29Mar 29 ^jebo elitnog sutera koji ce uzeti svoje suteve, dok ne stigne u finale. taj nije onda ono za sta se izdajedruga je tema da li je sut dobar ili los, to opet zavisi od nekoliko faktoranisam gledao tu sterling scenu od koje je diskusija krenula ali ako je to dobar sut za njegovu sposobnosti kada je nebitno, dobar je i kada je bitnoako je imao bolje resenje, onda je sut los i ciao Edited March 29Mar 29 by uini
March 29Mar 29 26 minutes ago, uini said:^jebo elitnog sutera koji ce uzeti svoje suteve, dok ne stigne u finale. taj nije onda ono za sta se izdajedruga je tema da li je sut dobar ili los, to opet zavisi od nekoliko faktoranisam gledao tu sterling scenu od koje je diskusija krenula ali ako je to dobar sut za njegovu sposobnosti kada je nebitno, dobar je i kada je bitnoako je imao bolje resenje, onda je sut los i ciaobilo je 22 sekunde do kraja drugog OT kada je ispalio šut......rezultat 107-103 za nas, naš napad nakon što je Kalates ukrao loptu u odbrani......dobija pas dok stoji sam u ćošku, bez razmišljanja poteže i pogađa za tri Edited March 29Mar 29 by Ted
March 29Mar 29 4 hours ago, MiddleClass said:@TedZar ne izgubiste onaj the trojka derbi jer je Panter na 13 sekundi do kraja napada, a 19 sekundi do kraja meca potegao trojku iz coska pri egal rezultatu? Isto je bio sam ko duhKrenuo da pišem juče pa zaboravio, ali da, taj Panterov je identičan šut ovome. Ja nisam fan tog potezanja, ali bilo je tada ljudi ovde sa validnim rezonom da su to njegovi šutevi i da je bolje uzeti otvorenu trojku nego neku kilavu improvizaciju.
March 30Mar 30 54 minutes ago, Nikodije said:Izgleda da ste produžili Karlika ako je suditi po ig storiju njegovog menadžeraIli za San Antonio
March 30Mar 30 power move mu je ona izjava, ne može ostojah protiv populizma ništa.svakako dobar potez za sve involvirane.ja sam prošle sezone tripovao da se krije kada je clutch-time, ove sezone je praktično pokazao da je taj moj trip apsolutna budalaština.
March 30Mar 30 37 minutes ago, uini said:power move mu je ona izjava, ne može ostojah protiv populizma ništa.svakako dobar potez za sve involvirane.ja sam prošle sezone tripovao da se krije kada je clutch-time, ove sezone je praktično pokazao da je taj moj trip apsolutna budalaština.Nije se krio nego je problem nastao pred kraj sezone jer je bio premoren i nije imao goriva u zavrsnicama.
March 30Mar 30 imao sam takav utisak od starta prošle sezone ali kao što napisah, budalaština u dokazu.