Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Najveći problem sa njim je što bi u bar 80% slučajeva promašio taj isti šut da je u finišu i da je zaista bitan, tj da je za izjednačenje ili pobedu.

On ume da isporuči poene, nesumnjivo, ali nema klač i to je to. U tim istim situacijama bih uvek davao Vašingtonu da šutira.

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

@Ted

Zar ne izgubiste onaj the trojka derbi jer je Panter na 13 sekundi do kraja napada, a 19 sekundi do kraja meca potegao trojku iz coska pri egal rezultatu? Isto je bio sam ko duh

4 minutes ago, MiddleClass said:

@Ted

Zar ne izgubiste onaj the trojka derbi jer je Panter na 13 sekundi do kraja napada, a 19 sekundi do kraja meca potegao trojku iz coska pri egal rezultatu? Isto je bio sam ko duh

Panter je ona vrsta šutera koja će pre da pogodi iz nenormalne i teške situacije, preko ruke, sa pola terena itsl, nego kad je sam

1 minute ago, Ted said:

Panter je ona vrsta šutera koja će pre da pogodi iz nenormalne i teške situacije, preko ruke, sa pola terena itsl, nego kad je sam

Ok, no sam mislio da pricamo o tome da li je pametnije sutirati odmah iz bolje pozicije ili cijediti vrijeme do kraja i ne ostaviti protivniku prostora za smislen napad...

34 minutes ago, MiddleClass said:

Ok, no sam mislio da pricamo o tome da li je pametnije sutirati odmah iz bolje pozicije ili cijediti vrijeme do kraja i ne ostaviti protivniku prostora za smislen napad...

ako si elitni šuter i nije u pitanju finale EL ili SP......šutiraj

ni ceđenje vremena nije uvek sigurica, pošto i tu može da se dogodi svašta. loš pas, izgubiš loptu, sateraju te u ćošak pa gaziš liniju, napraviš faul u napadu pokušavajući da se gradiš, isprovociraju te pa napraviš namernu, ostave ti prostor da dodaš nekom ko loše gađa bacanja pa naprave faul na njemu

stvar je procene

^jebo elitnog sutera koji ce uzeti svoje suteve, dok ne stigne u finale. taj nije onda ono za sta se izdaje

druga je tema da li je sut dobar ili los, to opet zavisi od nekoliko faktora

nisam gledao tu sterling scenu od koje je diskusija krenula ali ako je to dobar sut za njegovu sposobnosti kada je nebitno, dobar je i kada je bitno

ako je imao bolje resenje, onda je sut los i ciao

Edited by uini

26 minutes ago, uini said:

^jebo elitnog sutera koji ce uzeti svoje suteve, dok ne stigne u finale. taj nije onda ono za sta se izdaje

druga je tema da li je sut dobar ili los, to opet zavisi od nekoliko faktora

nisam gledao tu sterling scenu od koje je diskusija krenula ali ako je to dobar sut za njegovu sposobnosti kada je nebitno, dobar je i kada je bitno

ako je imao bolje resenje, onda je sut los i ciao

bilo je 22 sekunde do kraja drugog OT kada je ispalio šut......rezultat 107-103 za nas, naš napad nakon što je Kalates ukrao loptu u odbrani......dobija pas dok stoji sam u ćošku, bez razmišljanja poteže i pogađa za tri

Edited by Ted

4 hours ago, MiddleClass said:

@Ted

Krenuo da pišem juče pa zaboravio, ali da, taj Panterov je identičan šut ovome. Ja nisam fan tog potezanja, ali bilo je tada ljudi ovde sa validnim rezonom da su to njegovi šutevi i da je bolje uzeti otvorenu trojku nego neku kilavu improvizaciju.

Najprecenjeniji igrac Partizana u novijoj istoriji je Ntilikina.

3,2,1...

lHblPKa.gif

D

Izgleda da ste produžili Karlika ako je suditi po ig storiju njegovog menadžera

54 minutes ago, Nikodije said:

Izgleda da ste produžili Karlika ako je suditi po ig storiju njegovog menadžera

Ili za San Antonio lol

Evo i Mozzart piše da je blizu dogovor sa kkp

power move mu je ona izjava, ne može ostojah protiv populizma ništa.

svakako dobar potez za sve involvirane.

ja sam prošle sezone tripovao da se krije kada je clutch-time, ove sezone je praktično pokazao da je taj moj trip apsolutna budalaština.

37 minutes ago, uini said:

power move mu je ona izjava, ne može ostojah protiv populizma ništa.

svakako dobar potez za sve involvirane.

ja sam prošle sezone tripovao da se krije kada je clutch-time, ove sezone je praktično pokazao da je taj moj trip apsolutna budalaština.

Nije se krio nego je problem nastao pred kraj sezone jer je bio premoren i nije imao goriva u zavrsnicama.

imao sam takav utisak od starta prošle sezone ali kao što napisah, budalaština u dokazu.