March 30Mar 30 1 hour ago, stajebrebilo said:pojavile se neke priče po netu da je dogovoreno tamo goreTM da pustimo cigane, jer im treba za dalje takmičenje u EL...E sad, ja bih baš voleo da ih zgazimo.Baš me zanima kako bi izgledalo kada bi to neko pokušao da saopšti Kataloncu Nonsens.
March 30Mar 30 Ovo poluvreme me podseca na period kad su Djumicu bekovi skidali lopte sa glave a napadom dirigovali Vrabac, Ratkovica i Robinson FrankDa sam imao para za heroin tacno bih se tad navukao
March 31Mar 31 a dobro.......ovo je bila jedan od onih tekmi koju moraš da odigraš i dobiješ ali da efekti po potrošnju ekipe budu kao da su imali slobodan dan Edited March 31Mar 31 by Ted
March 31Mar 31 Pre tri godine..Svaki jebeni sekund sam upio i utkao u sebe..uzivao kao retko kad. Steta je sto mi ovde nismo stvoreni za dobro..jer i kad to dobro imamo sjebemo lako nesvesni sta imamo.
March 31Mar 31 povodom božove smrti po mrežama sam viđao onaj klip njegove j duletove šetnje i razgovora oko jna, gde božo kaže duletu da mora treći put da se vrati u partizan, jer je to biblijski broje pa treći put bog pomaže
April 1Apr 1 Da je dosao kod nas na pocetku karijere nabacio bi i sut na vreme i proveo bi ostatak iste u NBA
April 1Apr 1 Nik hoce da ostane. Penjaroja (u vezi one izjave): Karlik je ratnik... kakva izjava hbt... svaka cast Joan...
April 1Apr 1 Samo što manje hajlajtsa sada na Karlika, da mu neko ne podmetne nogu negde pa da ga nemamo opet do decembra, pu pu daleko bilo...