March 25Mar 25 @April , @garmonbozia , @Mindaugas Žukauskas ucinite nestosad mi je jasnije zasto je milosica odlepio
March 25Mar 25 poslednjih 10 tekmi imamo skor 6-4.......u prilog da smo se stabilizovaliukupan skor u gostima do sada je 3-14, što je jako loše. zanimljivo je da ni Real nema mnogo bolji skor na strani, ali zato zakivaju kući. za razliku od naspovratk u gornji deo vodi preko toga da probamo da vratimo domaći teren. za to bi bilo potrebno da roster bude maksimialno naložen kući i da prisutni u hali odrade posao zagorčavanja (sportskog) života protivniku. i sudijama. na strani šta bude. ako držiš domaći teren u visokim procentima, skor na strani ne mora da bude naročit, i da kljucneš 4 ili 5 pobeda, bićeš u gornjem delu ili tu negde iznad crte
March 25Mar 25 Meni je utisak da bismo ovo glat izgubili da nam je utakmica značila za plasman i bila nam neophodna pobeda. Nekako nam se uvek skarti ruka u tim situacijima i osim toga donosimo pregršt idiotskih odluka. Što se tiče ovih pobeda, super je da ne budemo poslednji, ipak treba sačuvati određeni ugled, ali nemam neko mišljenje i da igramo sad nešto posebno dobro. Teško je oceniti kad igramo rekreativne utakmice već mesecima.
March 25Mar 25 32 minutes ago, freemason said:Meni je utisak da bismo ovo glat izgubili da nam je utakmica značila za plasman i bila nam neophodna pobeda. Što nam se i desilo u prvom delu sezone protiv njih
March 25Mar 25 1 hour ago, freemason said:Meni je utisak da bismo ovo glat izgubili da nam je utakmica značila za plasman i bila nam neophodna pobeda. Nekako nam se uvek skarti ruka u tim situacijima i osim toga donosimo pregršt idiotskih odluka. Što se tiče ovih pobeda, super je da ne budemo poslednji, ipak treba sačuvati određeni ugled, ali nemam neko mišljenje i da igramo sad nešto posebno dobro. Teško je oceniti kad igramo rekreativne utakmice već mesecima.ne bih se baš složio da su nam tekme rekreativne. Hapoel, Panata, Virtus, Dubai svi su bili u igri za rezultat i svima su te utakmice bile daleko od rekreacije i sve smo ih dobili. niko od njih ne bi izgubio od kluba sa labavim i neobaveznim pristupom.ovo ne znači da smo sada najbolji klub u ligi, ali neprosto je trener uspeo da posloži ono što ima, napravi nekakvu hijerarhiju i kompetitvnu grupu, odnosno ekipu koja sa svima u EL može da igra, a i da pobedi (pa čak i kada odigra loše). sve to u okolnostima koje su bile daleko od idealnih i nakon nekoliko istiorijskih i blamantnih poraza. zato sam izdvojio 10 poslednjih tekmi, kao nekakav reprezentativni uzorak. i porazi koji smo pretrpeli, nekada su bili u tesnim završnicama. Makabi u gostima smo mogli da dobijemo.puno je neizvesnosti u pogledu sledeće sezone. može da se desi da ćemo imati drastične promene u kadru, nadamo se i u upravi, pitanje je koliko će biti prihod od godišnjih itd. ali neki benefit može da bude što, na osnovu viđenog do sada, ne bi morali da tražimo i novi stručni štab Edited March 25Mar 25 by Ted
March 25Mar 25 Nismo nezainteresovani, nisam mislio u tom smislu rekreativno, nego ne jurimo plasman i ne visi nam teret rezultata na leđima. U takvim okolnostima se lakše igra, prosto smo mentalno rasterećeniji i opušteniji, nismo pod takmičarskom tenzijom. Poveća se i samopuzdanje kad nestane strah od greške koja može da sjebe dosta toga, pa se lakše i pogađa. Nema straha od poraza, što može da nas učini i jako zajebanim za ostale. Videćemo kako će sve to da izgleda u Abi u borbi za trofej, kad ima šta da se izgubi. Edited March 25Mar 25 by freemason
March 27Mar 27 Nastavljaju se bočni udari na voljeni klub i pokušaje da se afirmiše neki novi pristojnity. A potpuno sam zaboravio na ovaj "incident"...bukvalno jedinog Amera koji je bio spreman da se cimne i na mandrile pored parketa smo odjavili kao nekog junošu.
March 27Mar 27 Samo nedelju dana kasniš Naneli je javno reagovao na Savićev intervju, gde se Savić, po meni, nije dovoljno posuo pepelom zbog toga, ali daj šta daš.
March 27Mar 27 9 minutes ago, stajebrebilo said:Jel limarsko govedo počelo da dolazi na utakmice u Arenu ?bio samo u izraelu, koliko pamtin