March 24Mar 24 ma nije kompenzacija, odgurnuo ga jeja ne znam kako mi vodimo posle svih onih brainfartova browna i bruna
March 24Mar 24 Da je i Asvel pobedio ne bi bilo nezasluženo,na momente smo dobro igrali pored generalno loše partije večeras.
March 24Mar 24 Dobro je izvukošmo nekako. Kalates i Bruno očajni, Sterling umalo da nas proda ko protiv Macabija, Dylan je onu trojku kad je bio sam ko duh morao da pogodi. Odbranu smo u 4/4 igrali vrlo dobro. Ovo je pobeda za našeg slavljenika Duanea 🎂
March 24Mar 24 svi timovi koji su igrali prosli utorak su danas izgubili osim partizana (ex. pariz ne igra ovo kolo).ima malo i do protivnika, ali opet respectvalencia ce nas bas razvaliti u petak, najverovatnije Edited March 24Mar 24 by cedo
March 24Mar 24 očekivano mučenje.....nema lepe košarke kad uđemo u ritam da se igra na svaka dvane samo što je previše za igrače, nego i za navijače. pa kad bih u životu imao sam zadatak da gledam košarku, dosadilo bipobeda plus niko se nije povredio.....puna kapa. nadam se da jednom doći kraj ovom ludilu sa rasporedom. da nismo igrali besmisleni derbi u nedelju mislim da bi ovo rešili bez problema Edited March 24Mar 24 by Ted
March 24Mar 24 53 minutes ago, Ted said:očekivano mučenje.....nema lepe košarke kad uđemo u ritam da se igra na svaka dvane samo što je previše za igrače, nego i za navijače. pa kad bih u životu imao sam zadatak da gledam košarku, dosadilo bipobeda plus niko se nije povredio.....puna kapa. nadam se da jednom doći kraj ovom ludilu sa rasporedom. da nismo igrali besmisleni derbi u nedelju mislim da bi ovo rešili bez problema+1odmaraćemo protivu prijatelja iz valensije
March 25Mar 25 Ovaj deo da se niko nije povredio je jako upitan - na onu scenu s Dzekirijem se svakom normalnom stegne grlo Decko je Gumiflex licno ako je prosao bez ikakvih posledica.
March 25Mar 25 Колико волим Џекиријеву полудистанцу, кад се онако подигне на шут елегантно и поцепа мрежицу, јбтем ти модерну кошарку што је уништи.
March 25Mar 25 Popular Post Kakva država, takvi i novinari. Slušao sam iz ne znam kog razloga i studio na Areni posle utakmice malo i čitava priča ide u smeru kako smo mi Oklahoma a oni Asvel potpuno ne obazirući se na kontekst svega što se dešavalo ove sezone i svega što ovi igrači koji su sada okosnica tima igraju.Ubedljivo najbolji momenat utakmice je bio skandiranje Aco šiptare posle minuta ćutanja na početku. Što više slušam inače mi ide na k Srki Radojević. Kad čujem sjajni Sterling Braun dobijem nagon da kenjam, a još je počeo i napamet da prenosi utakmicu pa kad Ertel odigra pas na post koji udari u obruč on viče odličan pas jer valjda Ertel ne može da pogreši itd. Edited March 25Mar 25 by theanswer
March 25Mar 25 58 minutes ago, garmonbozia said:vidi grujicu što se prešaltovao na trpanje partizana @kraljGrujici je košarka na prvom mestu. Ali, bez brige, grobarčina je taman koliko mu se vidi po faci. Zapratio sam ga na instagramu, onako grobarsku strukturu kontakata nema ni Tegi.