Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Dekoncentrisani ili odsutni bruno isuse

Edited by J-♣

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

kompezacije...

što znači aljkavo suđenje

ma nije kompenzacija, odgurnuo ga je

ja ne znam kako mi vodimo posle svih onih brainfartova browna i bruna lolol

Da je i Asvel pobedio ne bi bilo nezasluženo,

na momente smo dobro igrali pored generalno loše partije večeras.

Dobro je izvukošmo nekako. Kalates i Bruno očajni, Sterling umalo da nas proda ko protiv Macabija, Dylan je onu trojku kad je bio sam ko duh morao da pogodi. Odbranu smo u 4/4 igrali vrlo dobro. Ovo je pobeda za našeg slavljenika Duanea 🎂

svi timovi koji su igrali prosli utorak su danas izgubili osim partizana (ex. pariz ne igra ovo kolo).

ima malo i do protivnika, ali opet respect

valencia ce nas bas razvaliti u petak, najverovatnije

Edited by cedo

očekivano mučenje.....nema lepe košarke kad uđemo u ritam da se igra na svaka dva

ne samo što je previše za igrače, nego i za navijače. pa kad bih u životu imao sam zadatak da gledam košarku, dosadilo bi

pobeda plus niko se nije povredio.....puna kapa. nadam se da jednom doći kraj ovom ludilu sa rasporedom. da nismo igrali besmisleni derbi u nedelju mislim da bi ovo rešili bez problema

Edited by Ted

53 minutes ago, Ted said:

očekivano mučenje.....nema lepe košarke kad uđemo u ritam da se igra na svaka dva

ne samo što je previše za igrače, nego i za navijače. pa kad bih u životu imao sam zadatak da gledam košarku, dosadilo bi

pobeda plus niko se nije povredio.....puna kapa. nadam se da jednom doći kraj ovom ludilu sa rasporedom. da nismo igrali besmisleni derbi u nedelju mislim da bi ovo rešili bez problema

+1

odmaraćemo protivu prijatelja iz valensije

Ovaj deo da se niko nije povredio je jako upitan - na onu scenu s Dzekirijem se svakom normalnom stegne grlo (

Decko je Gumiflex licno ako je prosao bez ikakvih posledica.

Колико волим Џекиријеву полудистанцу, кад се онако подигне на шут елегантно и поцепа мрежицу, јбтем ти модерну кошарку што је уништи.

Mozda smo se osramotili ali se bar nismo izblamirali

• Popular Post

Kakva država, takvi i novinari. Slušao sam iz ne znam kog razloga i studio na Areni posle utakmice malo i čitava priča ide u smeru kako smo mi Oklahoma a oni Asvel potpuno ne obazirući se na kontekst svega što se dešavalo ove sezone i svega što ovi igrači koji su sada okosnica tima igraju.

Ubedljivo najbolji momenat utakmice je bio skandiranje Aco šiptare posle minuta ćutanja na početku.

Što više slušam inače mi ide na k Srki Radojević. Kad čujem sjajni Sterling Braun dobijem nagon da kenjam, a još je počeo i napamet da prenosi utakmicu pa kad Ertel odigra pas na post koji udari u obruč on viče odličan pas jer valjda Ertel ne može da pogreši itd.

Edited by theanswer

58 minutes ago, garmonbozia said:

vidi grujicu što se prešaltovao na trpanje partizana @kralj

Image

Grujici je košarka na prvom mestu.

Ali, bez brige, grobarčina je taman koliko mu se vidi po faci. fantom

Zapratio sam ga na instagramu, onako grobarsku strukturu kontakata nema ni Tegi.