March 19Mar 19 Jos jednom da izrazim 1 nevidjeno zadovoljstvo sto smo doveli Dzekirija. Tiho, pametno, posteno igra svaki minut
March 19Mar 19 da smo Žoca ispratili krajem prošle sezone ili ranije i sa ćelavim ušli u 25/26, top 6 bi bila realnost
March 19Mar 19 Zašto Kalates nije doveden na startu sezone, nego smo ušli samo sa jednim plejom, nikako mi nije jasno
March 19Mar 19 Just now, April said:Kako zadržati ovaj tim i trenera?Time sto cemo zadrzati predsednika i necemo da mu zvizdimo i da mu govorimo da pusi qrac
March 19Mar 19 2 minutes ago, SNARC said:Time sto cemo zadrzati predsednika i necemo da mu zvizdimo i da mu govorimo da pusi qracA možda voli to 🥰
March 19Mar 19 Niče, Žarkovo ti kliče.Odvalio ih je od penisa.Tonje kudikamo bolji u skoku i građenju od Bruna, al ovaj je talentovaniji napadački jbga Dobri smo, dobri, vrlo dobri, odlični
March 19Mar 19 10 minutes ago, April said:Kako zadržati ovaj tim i trenera?kako ga nadgraditi, resiti se jabarijevog ugovora i oterati vucica/ostoju
March 19Mar 19 a u kurac......šta sam ja popustiobar znam šta ću da gledam sutra večebravo svi, Nik, Penjaroja......ovo malo seća na period Duletov, kada smo redovno ulazili u top formu u ovo vreme i vozili do kraja......a to mi se sviđa