February 19Feb 19 3 minutes ago, theanswer said:Ne znam dal je takav samo protiv nas kad igra ili generalno,mislim da je samo protiv vas Edited February 19Feb 19 by uini
February 19Feb 19 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:+ ♾️ostavlja utisak đubreta = đubre 1/1Klasicno mucko djubre
February 19Feb 19 Jel ima taj Filip Barna neke rodbinske veze sa onim plivačem Andrej Barnom?kapiram da nije baš uobičajeno prezime...
February 19Feb 19 1 minute ago, Filozof manijak said:Jel ima taj Filip Barna neke rodbinske veze sa onim plivačem Andrej Barnom?kapiram da nije baš uobičajeno prezime...Rođena braća.Roditelji atletičari btw.
February 19Feb 19 Alaj svet mali. Moj dobar drug i bivši saigrač je oženio njihovu sestruTrivia troll off
February 19Feb 19 4 minutes ago, Milošica said:Roditelji atletičari btw.dal vise zadirkuju ovog sto igra basket ili tog sto pliva
February 19Feb 19 12 minutes ago, Filozof manijak said:Alaj svet mali. Moj dobar drug i bivši saigrač je oženio njihovu sestruFatalne Mađarice
February 19Feb 19 49 minutes ago, theanswer said:Ako nas Mega ne dobije ovakve nek ugasi Miško klubLakše ćemo dobiti Megu neko limenke.
February 20Feb 20 10 hours ago, April said:Lakše ćemo dobiti Megu neko limenke.I ja ocekujem neizvesno finale
February 20Feb 20 jel imao poku neki stint na centru? nisam gledao, mada mi je zvonilo u glavi, uini, idi gledaj efempe