February 18Feb 18 2 hours ago, garmonbozia said:a vi ne verujete Miškovim sposobnostimaReal je besraman klub. Napisao sam tada da je verovatno a sada je vec izvesno, celo ovo drkanje Osetkovskog je bilo zbog gostovanja Reala Partizanu.
February 18Feb 18 Ako ovog Pavla Nikolića ne možemo da dovedemo, neka i Paspalj i Ostoja idu u tri pičke materine.
February 18Feb 18 Šta radi taj Dilan, duva vutricu? I prilikom transfera u KKP je bila neka antidoping sagica
February 19Feb 19 meni jedino tu nije jasno sta real dobija tim marifetlukom: niti je osetkowski neki facu campazo, pa ti je frka da ce te dobiti individualnim performansom, niti je real u nekom problemu sa povredama.da je partizan dobio tekmu, dilan bi bio mozda neki sedmi faktor, kao sto bi uostalom mogao biti bilo ko kao zamena.
February 19Feb 19 ne verujem. osetkowski je usput i prilicno labilan defanzivac, mozes da ga targetiras kada je na terenuako je i bio ovo uradak reala, onda je naprosto siledzijsko bahacenje
February 19Feb 19 Ne razumem kako ne vidiš da su te dve stvari povezane.Dakle, real ide na pobedu, nastoji da oslabi KKP kako god može, makar to bio i Osetkovski (jer ništa ne prepuštaju slučaju. Možda Osetkovski podivlja kod novog trenera pa ih zatrpa napadački. Bolje preduprediti bilo kakvu mogućnost). A to rade zato što su bahate siledžije i pilićari, tj.zato što im se može.Viđao sam slične stvari i u našem sportu.
February 19Feb 19 1 visoki igrač manje u rosteru, malo li jenije tu toliko bitan(a jeste) i njegov učinak koliko da odmori ostale visoke koji mogu onda da igraju u višim obrtajima duže, a može i da odgovori na neki match up, pokupi koji faul…e+ sve se dešava 24h pred utakmicu, izbacuju se neke opcije u pripremi, ubacuju nove… Edited February 19Feb 19 by kud u maglu Simoviću
February 19Feb 19 ja bih se složio sa vama da je osetkowski neki opasan igrač.kao što rekoh, u nekim aspektima je njegovo igranje i prilika za real, da se napada hipotetički, penjaroja je mogao da kaže jabariju, evo ti prilike da odigraš snažno i fokusiranoi onda umesto osetkovskog koji šutira 9/13 za tri u njegove poslednje 3x tekme, od kojih je partizan dobio jednu, imaš igrača koji (hipotetički) ,može sam da dobije realdaklem, samo hoću da kažem kako ne vidim u tom potezu neku logiku u kojoj real sebi povećava šanse za pobedu, već isključivo hajde da ih malo prcamo pristup