February 16Feb 16 42 minutes ago, copkillah said:Pa dobro, na osnovu čega si "stekao utisak"? To je bilo moje pitanje, nisam nigde ni rekao da je tvrdnja. Svakako možeš da navedeš bar jedan povod da stekneš takav utisak.bio je hajp kako je kafeterija deo tog pula us0esnih privatnika entuzijasta, ljubitelja kluba. tako su mi neki partizanovci to predstavljali
February 16Feb 16 41 minutes ago, Milošica said:Zbog naočara, bradice i zelenog loga kafice.ma ne znam ni ko su likovi, niti kako izgledaju. kasnije mi je neko objasnio da je to sps related krew, da rade i onaj elektro-tehno festival u vrnjackoj banji i sl
February 17Feb 17 14 hours ago, Milošica said:Festival ljubaviTu sam se smuvao sa garmijemEl radi još onaj lokalni bus Trstenik - VBanja? Bio nešto 100 kinti
February 17Feb 17 21 hours ago, Jimmy Kowalski said:Zaboravih da dodam, voleo bih da vidim neke minute za Djurovica u kupu.Navodno je zvanično potvrđen za KRK - uz ove matore, Uroša M., Danilovića i Šekularca
February 17Feb 17 10 minutes ago, April said:El radi još onaj lokalni bus Trstenik - VBanja? Bio nešto 100 kintiPff ne znam, znam da jedan ide za BG pa se tih 10 min nakači hoće tu kraću relaciju.Jeste potvrđen Đurović, a meni je u međuvremenu ovo objašnjenje meridiana oko Pejna baš sumnjivo.
February 17Feb 17 Ako je pivo alkohol, a vutra droga, onda sam ja alkoholičar i narkoman. Nadam se da će brat da ostane kod nas.
February 18Feb 18 jel ima neko iskustva iz prethodnih godina kad je kup u pitanju ili eventualno nekakav info za ovu godinu, da li ce biti moguce kupiti karte, uci na utakmice (cetvrtfinala)?posto kopmleta karata zapravo i nije bilo u ponudiide mi se u nis, ali ne bih bas da vozim 500 km tamo i nazad, ako se ne moze uciizvinjavam se sto pisem ovde, ali kapiram da ce pre neko videti nego na temi o kupu
February 18Feb 18 Ok, igramo bez Kalatesa i Džekirija, sa Radanovim na kecu...hrabar čovek ovaj Penjaroja.
February 18Feb 18 miško suspenduje gabrijel deka zbog frizure koju je nosio godinama, je logičan sledeći potez