February 20Feb 20 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pa trebali su od početka da pevaju, a ne kad je izvesno da se gubi tekma. Sjajni momci iz Mege, ni krivi ni dužniPozdravljali su Čović Vesnu i u prvom poluvremenu itekako.
February 20Feb 20 Živo me zanima ima li uopšte ovoga u disciplinskom pravilniku KSS. Za ovo se ne prekida utakmica. Zapiše se i odredi kazna ali prekid ne.
February 20Feb 20 3 minutes ago, JPM said:Živo me zanima ima li uopšte ovoga u disciplinskom pravilniku KSS. Za ovo se ne prekida utakmica. Zapiše se i odredi kazna ali prekid ne.Menjao je Čović to čim je došao. Prva stvar koju je bukvalno uradio. Sudije se sad prave pametne i na nižim ligama izbacuju ljude iz hale.
February 20Feb 20 16 minutes ago, copkillah said:Pozdravljali su Čović Vesnu i u prvom poluvremenu itekako.Gospoda!
February 20Feb 20 Iza svakog neprijatelja Partizana stoji njegova još neprijateljskije nastrojena žena?
February 20Feb 20 Just now, Valk said:Iza svakog neprijatelja Partizana stoji njegova još neprijateljskije nastrojena žena?Iza svakog glupog posta.
February 20Feb 20 1 minute ago, Valk said:Iza svakog neprijatelja Partizana stoji njegova još neprijateljskije nastrojena žena?Možda ne bi bilo zgoreg da se konačno prihvati da se ovde ne radi o vređanju random člana porodice, kao što je to bilo u slučaju Novice Veličkovića ili Miloša Teodosića.
February 20Feb 20 Što ne znači da nije glupo. Ja sam baš bolestan i agresivan dok pratim utakmice, i opet me ne vozi taj orkestrirani "Čović Vesna" vajb.A to da je ovaj licemeran i samo koristi momenat da glumi silu i leči neke verovatno davno stečene komplekse, stoji. Edited February 20Feb 20 by Milošica
February 20Feb 20 Ne dao bog da mora da se prazni hala zbog požara ili slično. Ovo je najsporije pražnjenje u istoriji.Plus sad moram da gledam pljačku iz Pireja.