February 22Feb 22 Zarko Paspalj radi odlican posao pricajte vi sta hocete. Uz asistenciju mladog Jovana Mijailovica. Danas je bila i vest da je sa Dilanom raskinut ugovor cim je aktivirana suspenzija. Otisao je u Spaniju ali se misko posrao po suspenziji, i pundja brate ja nazad i potpisao novi ugovor do kraja sledece godine. To su dobre stvari, lepe stvari...
February 24Feb 24 SportklubMurinen: Odlazim! Željko je znao... Partizan je bio teška...Mika Murinen je nedavno napustio Beograd, a u prestonicu Srbije neće se vraćati ni posle reprezentativnih obaveza u kvalifikacijama za plasman na Svetsko prvenstvo.Potpuno nerazumna odluka Joana da precrta Miku. Jos jedan igrac koga placas da ne igra..
February 24Feb 24 https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1936089/kevin-punter-wins-bat-case-against-partizan/#Reformator nastavlja da reformiše klub.
February 24Feb 24 Jbg, topli obrok, regres, zatezna, bonusi za prevodjenje preko pola, to mu nije bio radni zadatak u ugovoru... Nakupi se
February 24Feb 24 Prvi upis posle duze vremena. Penjaroja - za mene veliki profesionalac, imponuje mi covek. Sve mu je jasno, apsolutno sve. Izraz lica, izjave, reakcije. 10/10 od mene. A tu je i Mirko Ocokolja iz Vladimira Rolovica skole! Idemo dalje! Cekamo komsije - ove sezone smo neporazeni (sala). Uglavnom, Penjaroja!!
February 24Feb 24 4 hours ago, Muzzy said:Ljudi nisu navikli da se porez plaća, fazon šta nas ovaj farba.to je na igračima, ne na klubu
February 24Feb 24 6 minutes ago, copkillah said:to je na igračima, ne na klubuBatice su procenile drugačije.Sad sam ponovo pročitao, još je gore. Ako je tačno ono što piše, majstori su nastupili u ime poreske uprave, obračunali mu porez i za toliko smanjili isplatu. Pre bi imali šansu da su mu platili pa on da se jebava sa poreskom.Zanima me samo da li postoji uplata poreza na taj iznos na Panterov jmbg.