February 16Feb 16 1 hour ago, kalmah said:Sta ljudi tacno ocekuju od Karlika ako se vrati na teren,trebace mu najmanje mesec do mesec ipo dana da isporuci nesto na ternu,ovako ostajemo na Kelatesu koji ce imati jos vecu minutazu a u njegovim godinama to izvesno donosi povredu,dakle spremite se na onog indijanca cupavog da nas kanaliDo kraja ove sezone ja očekujem samo da se razradi, razigra i ništa više. Iovako je ova sezona otišla u čabar. Problem su ostoja i sinko. Edited February 16Feb 16 by Kreator
February 16Feb 16 32 minutes ago, SNARC said:Ajte da budemo ozbiljniji od toga da se cudimo sto nam naprednjaci ne vode klub u pravcu potpunog iskoriscenja resursa i maksimalnog profita..Ipak je to SNS.Pa opet sasvim im lepo ide u komšijskom taboru
February 16Feb 16 3 minutes ago, ubibobi said:Pa opet sasvim im lepo ide u komšijskom taboru kad nemamo kafeteriju hue hue
February 16Feb 16 6 minutes ago, uini said:kad nemamo kafeteriju hue hueimate imate, drugi vlasnik je vatreni zvezdaš
February 16Feb 16 6 minutes ago, uini said:kad nemamo kafeteriju hue huezato imate gradski zavod za veštačenje
February 16Feb 16 Just now, garmonbozia said:imate imate, drugi vlasnik je vatreni zvezdašne znam, stekao sam utisak da je kafeterija bastion tresh-romantizma i da partizanovci imaju dojam da je to neki uspesan privatni biznish, koji prkosi sns opresiji
February 16Feb 16 9 minutes ago, uini said:ne znam, stekao sam utisak da je kafeterija bastion tresh-romantizma i da partizanovci imaju dojam da je to neki uspesan privatni biznish, koji prkosi sns opresijisigurnogeri - spszoki stanojević - babićevo kumče (inače obojica pošteni momci iz mog iskustva)
February 16Feb 16 Geri je sve samo ne neki trash-romantizam. Dal ljudi zaključuju po izgledu, šta li...Nego, koliko je obeštećenje za Pejna?
February 16Feb 16 A to koliko smo ustedeli na plati i premijama..a hoce i da pojede i da popije, na to niko ne misli..
February 16Feb 16 3 hours ago, uini said:ne znam, stekao sam utisak da je kafeterija bastion tresh-romantizma i da partizanovci imaju dojam da je to neki uspesan privatni biznish, koji prkosi sns opresijiNe znam na osnovu čega si stekao taj utisak, bilo bi super ako bi našao bilo čime to da potkrepiš.
February 16Feb 16 ih sadnisam napisao kako tvrdim da je tako, vec, "stekao sam utisak"eto imam pogresan utisak.
February 16Feb 16 Pa dobro, na osnovu čega si "stekao utisak"? To je bilo moje pitanje, nisam nigde ni rekao da je tvrdnja. Svakako možeš da navedeš bar jedan povod da stekneš takav utisak.