February 20Feb 20 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Ne treba ništa oduzeti od momaka iz Mege. Svaka čast omladinoTo niko nije ni sporio, žao mi je što je ovaj cirkus bio protiv njih, ali šta je tu je.
February 20Feb 20 9 minutes ago, theanswer said:Svašta sam viđao ali ovakvo izdrkavanje jednog igrača nisam.Na kraju ga trolovali sa tribine da šutira. I on šutne.🤌
February 20Feb 20 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Biće dobrih šortsova SpasovskogNemoj da mi brišeš postove.
February 20Feb 20 35 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ne treba ništa oduzeti od momaka iz Mege. Svaka čast omladinoMa i nas će tako isto, kume, samo sutra.
February 20Feb 20 1 hour ago, copkillah said:Možda ne bi bilo zgoreg da se konačno prihvati da se ovde ne radi o vređanju random člana porodice, kao što je to bilo u slučaju Novice Veličkovića ili Miloša Teodosića.Siguran sam da je Čović Vesna veći neprijatelj Partizanu nego O'Stoyahh i Žvaljo, svaka čast, pokazali ste muda.
February 20Feb 20 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Siguran sam da je Čović Vesna veći neprijatelj Partizanu nego O'Stoyahh i Žvaljo, svaka čast, pokazali ste muda.Laki je nesvesno napisao jedan od najboljih i najtačnijih postova na ovoj temi