Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

12 hours ago, theanswer said:

Ne znam dal je takav samo protiv nas kad igra ili generalno, nije da ga gledam puno, ali generalno lik kako se ponaša je za neku stručnu pomoć

prilicno sam siguran da utisak pojacava to u cijem klubu igra, pa svi postanu takvi

i trener im je odvratan lik, od svih trenera aba lige jedino mi on izaziva gadjenje

na stranu, sto stalno prodaje suplju pricu kako je fmp najmladja ekipa u ligi i slicne gluposti

po njima barna je maltene junior, on lik ima 26 godina

• Replies 12.1k
  • Views 620k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Decko je bio kod nas pre neku godinu i procenili su da nije materijal, sto objasnjava dodatnu motivaciju, poput Stefanovica sinoc. I obojica su talentom i sinocnom predstavom za nekoliko klasa iznad svih nasih mladih kamenjara, no, sva ona mlataranja i bacakanja, teatralnost, te non-stop prica sa sudijama drasticno kvare utisak. Ono nikada nisam zeleo da vidim ni od jednog naseg igraca, taman da je najbolji.

2 hours ago, Milošica said:

Šta je stint

nekakvo malo parce minuta, ako govorimo o basketu

recimo, usao i igrao centra 5mins ili se nakon neke dodatne izmene, preselio na centra 5mins (pa je imao stint na centru 5mins)

kod nas stint se najčešće prevodi kao smena

4 hours ago, pbg12345 said:

prilicno sam siguran da utisak pojacava to u cijem klubu igra, pa svi postanu takvi

i trener im je odvratan lik, od svih trenera aba lige jedino mi on izaziva gadjenje

na stranu, sto stalno prodaje suplju pricu kako je fmp najmladja ekipa u ligi i slicne gluposti

po njima barna je maltene junior, on lik ima 26 godina

Prvi put čujem za lika, ali na samom kraju produžetka kad je već bilo sve rešeno, zakačio sam scenu gde je stavio ruku sudiji na rame dok je drugom rukom raspoređivao igrače i urlao sudiji preko glave. Tipična džulovska bully fora. Trebali su da mu lupe tehničku čisto da plati kaznu zbog džiberluka, jer je utakmica bila rešena.

zaslužio je davno bio tehničku on, ali ne zbog te situacije... i konferencije su mu zanimljive baš

Tumbleweeds Plains GIF

Ne znam šta treba da uradi Braun da zasluži tretman Parkera

Da li postoji razlog zašto Penjaroja ne traži tajmaut?

Ovaj Bonga je decko za postovanje.

3 minutes ago, JPM said:

Ovaj Bonga je decko za postovanje.

Bonga.

Evo.

Ovo ima samo kod nas da ljudi koji imaju mesto bukvalno u terenu, pored zapisničkog stola na metar od sudije u facu mu pevaju Čoviću pičko jebemo ti sve a kao Pokuševski treba da smiri publiku hahahah ludilo

Zatajili regleri covid19

Pa trebali su od početka da pevaju, a ne kad je izvesno da se gubi tekma. Sjajni momci iz Mege, ni krivi ni dužni

Kakav cirkus, opet se prekida lolol

Sudije zbrisale napolje