September 25, 2025Sep 25 Meni finac deluje da ima obrasce ponašanja Petruševa na steroidima, ne znam kako bi to funkcionisalo kod Željka. Bolje mu je u Amerikama, ovde se igra drugačija košarka. Mada, opet, ima potencijalno sve što volim da vidim od košarke. Sterling i Tajrik da mu budu mentori, da nauči da kanališe emocije i bude muško. Kakva bi to ekipa ložana mogla da bude.
September 25, 2025Sep 25 Vatreno krstenje u banku, da se vidi da l je nindza ili mindza kad krenu kosovski veterani da dobacuju za stolom
September 25, 2025Sep 25 Just now, ZokiAsov said:Vatreno krstenje u banku, da se vidi da l je nindza ili mindza kad krenu kosovski veterani dijabetičari samohrani očevi da dobacuju za stolomma kakvi nema od finca leba
September 25, 2025Sep 25 Sto ne, meni decko bas deluje kao neko koga bi navatali na fazon e aj dodji kod nas, necu, aaaa ne smes, ko bre ne sme!
September 25, 2025Sep 25 4 minutes ago, Lord Stef said:Sto ne, meni decko bas deluje kao neko koga bi navatali na fazon e aj dodji kod nas, necu, aaaa ne smes, ko bre ne sme!pa šta ga znam ne deluje mi uopšte kao igrač kog bi želimir pikirao3 minutes ago, Milošica said:Tih, dal će sutra ili prekosutra da objave potpis...čiji?
September 25, 2025Sep 25 5 minutes ago, Milošica said:Tih, dal će sutra ili prekosutra da objave potpis...Sutra dolazi da stavi potpis i zaduzi opremu.U petak je slikanje na media day. Bice glavna zvezda.. Edited September 25, 2025Sep 25 by Jimmy Kowalski
September 25, 2025Sep 25 ako su stigli da mu zapale instac komentarima kapiram da je samo sto nije potpisao
September 25, 2025Sep 25 tajrik, poku, mika na peticiako ništa, bićemo prezabavni za gledanjeima ostojah da valja karte 30% skupljeoh wait
September 25, 2025Sep 25 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:tajrik, poku, mika na peticiako ništa, bićemo prezabavni za gledanjeima ostojah da valja karte 30% skupljeoh waitOly čekamo u Nokia Areni. Fincima valja premium gold za 200 eur.
September 25, 2025Sep 25 kad pita finac a šta znači “стандард 400”ah, pa to je cena 400€nemora da se izuvate