Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

2 minutes ago, uini said:

gubim se

+1

• Replies 12.1k
  • Views 620.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

54 minutes ago, theanswer said:

kakve to veze ima sa bilo čim?

🦆📐

Na 19:00 kreće Paspalj sa izjavom. Dao mi je nadu da će možda Ocokoljić ostati prvi trener Partizana. Bilo bi stvarno nefer i prema navijačima i prema njemu da sada dovode onog ćelavog.

41 minutes ago, Lord Stef said:

E jbg, teo da pogledam snimak sa komentarom Bugara al prc, na oba audio kanala idu engleski komentatori

Od druge cetvrtine nedje se ukljucuju. EL tehnika zakazala

48 minutes ago, hooyadahoo said:

Lepo od vanje što nije dao igračima da slave na "zašto cutite"

zasto.gif

4 minutes ago, MiddleClass said:

Od druge cetvrtine nedje se ukljucuju. EL tehnika zakazala

Ma jok, nije do toga. Sinoc sam se ukljucio pred kraj prenosa i radilo je, jutros na replay sta god da kliknem ostaje engleski komentar. Ne znam da li ima neke veze sto je to bilo uzivo a ovo sad replay

7 minutes ago, Kreator said:

Na 19:00 kreće Paspalj sa izjavom. Dao mi je nadu da će možda Ocokoljić ostati prvi trener Partizana. Bilo bi stvarno nefer i prema navijačima i prema njemu da sada dovode onog ćelavog.

Ma bas se Palja nesto pita. Cim govori da ne zna da li ce ostati prvi trener znaci da ce ostati jedino ako i Penjoar odbije Ostoju, pa nema koga. Vest je bila da je vec sve dogovoreno, pa se ceka samo promocija posle derbija..

15 minutes ago, Kreator said:

koja razlika sterlinga i dvejna

nebo i zemlja razumevanja, pristupa

23 minutes ago, SNARC said:

U pravu je bio Ostoja..jedna pobeda ce biti dovoljna

Apsolutno. Svi navijaci imaju pamcenje zlatne ribice. Nije to samo do vas...

26 minutes ago, smooth.Op said:

Posebno mi je drago zbog ludog Žeksa Pantića.

Ej, nisam ispratio to... jesu li ga delije prozivale na mecu?

16 minutes ago, Kreator said:

Hm, meni je bas obrnuto jer je rekao - Ocokoljic ce vazda imati mjesto u klubu. Kao da se oprasta od njega

7 minutes ago, MiddleClass said:

Apsolutno. Svi navijaci imaju pamcenje zlatne ribice. Nije to samo do vas...

Nije (samo) do navijača. Ne vlada SNS za džabe 13 godina

• Popular Post

Pa neće se zaboraviti Ostoja zato što je Partizan vezao 3 pobede. Niti se može zaboraviti na šta liči Parker. Samo je potpuno suludo navijati protiv svog tima, i to stoji bez obzira dal je to protiv Bajerna ili Zvezde. Ovaj tim može sutra da osvoji Evroligu, svi navijači Partizana će i dalje mrzeti Ostoju i tražiti njegovu smenu. U takvim uslovima je nemoguće raditi to što on radi, jedino ako ne planira da vodi klub sa skijanja. Mada u ovoj državi apsurda ništa me ne bi začudilo. Ali aj baš da vidim kad će da se pojavi u Areni i kako će proći kad se pojavi.

26 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ma bas se Palja nesto pita. Cim govori da ne zna da li ce ostati prvi trener znaci da ce ostati jedino ako i Penjoar odbije Ostoju, pa nema koga. Vest je bila da je vec sve dogovoreno, pa se ceka samo promocija posle derbija..

Svejedno, kakogod, nadam se da će Ocokoljić ostati trener.

25 minutes ago, cedo said:

koja razlika sterlinga i dvejna

nebo i zemlja razumevanja, pristupa

Slažem se, apsolutno. Ali ima i do karaktera ličnosti kod oba košarkaša. Wash-ova izjava je onako baš emotivna, pošto je on baš emotivna osoba ( @Milošica izvini ne znam šta je u horoskopu) pa emotivnije shvata navijanje, igru i sve to u paketu.