December 13, 2025Dec 13 Na 19:00 kreće Paspalj sa izjavom. Dao mi je nadu da će možda Ocokoljić ostati prvi trener Partizana. Bilo bi stvarno nefer i prema navijačima i prema njemu da sada dovode onog ćelavog.
December 13, 2025Dec 13 41 minutes ago, Lord Stef said:E jbg, teo da pogledam snimak sa komentarom Bugara al prc, na oba audio kanala idu engleski komentatoriOd druge cetvrtine nedje se ukljucuju. EL tehnika zakazala
December 13, 2025Dec 13 48 minutes ago, hooyadahoo said:Lepo od vanje što nije dao igračima da slave na "zašto cutite"
December 13, 2025Dec 13 4 minutes ago, MiddleClass said:Od druge cetvrtine nedje se ukljucuju. EL tehnika zakazalaMa jok, nije do toga. Sinoc sam se ukljucio pred kraj prenosa i radilo je, jutros na replay sta god da kliknem ostaje engleski komentar. Ne znam da li ima neke veze sto je to bilo uzivo a ovo sad replay
December 13, 2025Dec 13 7 minutes ago, Kreator said:Na 19:00 kreće Paspalj sa izjavom. Dao mi je nadu da će možda Ocokoljić ostati prvi trener Partizana. Bilo bi stvarno nefer i prema navijačima i prema njemu da sada dovode onog ćelavog.Ma bas se Palja nesto pita. Cim govori da ne zna da li ce ostati prvi trener znaci da ce ostati jedino ako i Penjoar odbije Ostoju, pa nema koga. Vest je bila da je vec sve dogovoreno, pa se ceka samo promocija posle derbija..
December 13, 2025Dec 13 15 minutes ago, Kreator said:Na 19:00 kreće Paspalj sa izjavom. Dao mi je nadu da će možda Ocokoljić ostati prvi trener Partizana. Bilo bi stvarno nefer i prema navijačima i prema njemu da sada dovode onog ćelavog.koja razlika sterlinga i dvejnanebo i zemlja razumevanja, pristupa
December 13, 2025Dec 13 23 minutes ago, SNARC said:U pravu je bio Ostoja..jedna pobeda ce biti dovoljnaApsolutno. Svi navijaci imaju pamcenje zlatne ribice. Nije to samo do vas...26 minutes ago, smooth.Op said:Posebno mi je drago zbog ludog Žeksa Pantića.Ej, nisam ispratio to... jesu li ga delije prozivale na mecu?16 minutes ago, Kreator said:Na 19:00 kreće Paspalj sa izjavom. Dao mi je nadu da će možda Ocokoljić ostati prvi trener Partizana. Bilo bi stvarno nefer i prema navijačima i prema njemu da sada dovode onog ćelavog.Hm, meni je bas obrnuto jer je rekao - Ocokoljic ce vazda imati mjesto u klubu. Kao da se oprasta od njega
December 13, 2025Dec 13 7 minutes ago, MiddleClass said:Apsolutno. Svi navijaci imaju pamcenje zlatne ribice. Nije to samo do vas...Nije (samo) do navijača. Ne vlada SNS za džabe 13 godina
December 13, 2025Dec 13 Popular Post Pa neće se zaboraviti Ostoja zato što je Partizan vezao 3 pobede. Niti se može zaboraviti na šta liči Parker. Samo je potpuno suludo navijati protiv svog tima, i to stoji bez obzira dal je to protiv Bajerna ili Zvezde. Ovaj tim može sutra da osvoji Evroligu, svi navijači Partizana će i dalje mrzeti Ostoju i tražiti njegovu smenu. U takvim uslovima je nemoguće raditi to što on radi, jedino ako ne planira da vodi klub sa skijanja. Mada u ovoj državi apsurda ništa me ne bi začudilo. Ali aj baš da vidim kad će da se pojavi u Areni i kako će proći kad se pojavi.
December 13, 2025Dec 13 26 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ma bas se Palja nesto pita. Cim govori da ne zna da li ce ostati prvi trener znaci da ce ostati jedino ako i Penjoar odbije Ostoju, pa nema koga. Vest je bila da je vec sve dogovoreno, pa se ceka samo promocija posle derbija..Svejedno, kakogod, nadam se da će Ocokoljić ostati trener.
December 13, 2025Dec 13 25 minutes ago, cedo said:koja razlika sterlinga i dvejnanebo i zemlja razumevanja, pristupaSlažem se, apsolutno. Ali ima i do karaktera ličnosti kod oba košarkaša. Wash-ova izjava je onako baš emotivna, pošto je on baš emotivna osoba ( @Milošica izvini ne znam šta je u horoskopu) pa emotivnije shvata navijanje, igru i sve to u paketu.