December 13, 2025Dec 13 On 12. 12. 2025. at 12:26, shimpr said:Ocekujem poraz. Nadam se najboljem, spreman sam za najgore. SOC je sigurno bolje pripremio ekipu od MOC-a. Zvizduci sa tribina i poneka tuca. Pogrdna skandiranja igracima njihovim i nasim, Ostoji, Covicu, sudijama. Tenzicna i napeta atmosfera na tribinama i na terenu. Jedan praznik kosarkesimpr u medijeDnevni list DanasOtišao Žoc zamenio ga „Moc“: Ko je Mirko Ocokoljić (privr...Košarkaši Partuzana su nanizali tri pobede sa Mirko Ocokoljićem kao (privremenim) trenerom.
December 13, 2025Dec 13 Mangulicu su čuvali za uvek nezgodni FMP. Startnih 5:Šekularac-Danilović--Parker-Mijailović-Murinen
December 13, 2025Dec 13 https://www.kurir.rs/sport/kosarka/evroliga/9858595/nebojsa-covic-o-evroligaskom-vecitom-derbijuVeliki gospodin je ovaj čovek.
December 13, 2025Dec 13 45 minutes ago, Milošica said:https://www.kurir.rs/sport/kosarka/evroliga/9858595/nebojsa-covic-o-evroligaskom-vecitom-derbijuVeliki gospodin je ovaj čovek.jel morao ovo sine miloše
December 13, 2025Dec 13 Takav je poso, ni ja ga ne volimBtw i dalje valjda stoji da dolazi Penjaroja. Edited December 13, 2025Dec 13 by Milošica
December 13, 2025Dec 13 Ja isto imam taj osećaj za feeling ko i Zajcev, da će momentum da nestane ako dođe ćelavi
December 13, 2025Dec 13 palja kao neka talija, molim simpra da mi u ove blagdane napravi privezak - mini palju. bongicina jaja imam. vanja na kraju
December 13, 2025Dec 13 29 minutes ago, hooyadahoo said:Ja isto imam taj osećaj za feeling ko i Zajcev, da će momentum da nestane ako dođe ćelaviOno fazon dva celavca na klupi taman, treci je visak? Pa momentum ce svakako nestati. Mozda vec sledece nedelje.Nevezano za nasu situaciju i uloge Zeljka i Ostoje u klubu, ako dodje do promene trenera u toku sezone, kada pomocnik preuzme to je privremeno resenje. Moze biti do kraja sezone i to se odmah tako kaze, cime mu se daje izvesna sigurnost da na miru moze da se posveti radu i salje poruka igracima da budu poslusni. Ili se traga za novim trenerom kao dugorocnim resenjem. Ostoja se jasno opredelio za drugu opciju, racunajuci na best case scenario u kome potpisuje Trinkija ili tako neko ime da ugasi navijacko nezadovoljstvo. Ako to ne moze, posluzice i neki Penjoar. Pa tek ako i njega ne uspe da dovede, onda mozda iz nuzde pristane na Moca.
December 13, 2025Dec 13 1 hour ago, Milošica said:Btw i dalje valjda stoji da dolazi Penjaroja.Sinoć mu je na Wikipedia stranici stajalo 2025 Beograd i link vodio na KKP.Sad vidim obrisano Ostoja Jr edituje po Wiki, malo mu X.
December 13, 2025Dec 13 Steta sto Rade nije ranije pronasao resenje za svoje probleme, karijera bi mu bila mnogo bolja..