Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

sasvim slučajno ga je i žvalavi prozvao dan pre derbija

Hm, ne nadjoh nista u medijima.

13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

tu umišljenu mantru su iskonstrusali ne navijači partizana pošto je za iste dule > želimir

sve je to lepo sabrao i opisao čolović

Ali su hajp oko Zelimira iskonstruisali bas vasi navijaci zbog njegovih 9 EL titula kojim se ti navijaci iz nekog razloga kite. I to najmanje zbog njegove prve EL titule gdje mu je uloga bila mizerna jer je bio trener pocetnik, a profa Nikolic mu je sugerisao i taktiku i izmjene i tajmaute. Jbg pekao je zanat pa je to sve normalno.

• Replies 12.1k
  • Views 620.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 minute ago, MiddleClass said:

Ali su hajp oko Zelimira

da nista nije uradio osim odlaska sa klupe partizana, pokazuje velicinu, izgleda , tesko razumljivu

to pokazuju i zvizduci navijaca protiv bajerna

pokazuje cak, mada neuspeo, pokusaj dzabarija da igra odbranu

pokazuje i izjava washingtona posle poslednje utakmice

cini mi se, jedini koji ne pokazuju razumevanje su sterling brown i limar

Edited by cedo

dobro bre middle, stvarno ne moras svaku glupost koja ti padne na pamet da pises na forum, zadrzi za sebe. Profesor je bio mator, nije putovao sa timom i nije ni sedeo na klupi.

1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

dobro bre middle, stvarno ne moras svaku glupost koja ti padne na pamet da pises na forum, zadrzi za sebe. Profesor je bio mator, nije putovao sa timom i nije ni sedeo na klupi.

Nisam to znao i izvinjavam se pppucanstvu. Bilo mi je logicno da trener pocetnik nije imao kad da pokupi svu mudrost kosarke sa 30 ljeta i da je stariji doktor kosarkaskih nauka tu vukao konce. A

Plus naravno da vas malo nerviram i ne dam da se 100% radujete pobjedi sinoc. fantom

23 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

"Svi navijači Partizana" ne znači ništa. Ti ljudi su zviždali svojim igračima prošle nedelje, a ove ih dočekali aplauzima. Nekonzistentna kategorija na koju ne možeš da se osloniš.

Ako nisu mrzeli Ostoju i tražili njegovu smenu svih ovih godina, nema razloga da to bude slučaj sada, jer se ništa dramatično nije promenilo. (biznis klasa, turneja po Australiji i potpis Osetkowskog nisu faktor)

Upravo tako. A možda bi i odrednica "ovi"(navijači Partizana) bila mnogo tačnija, jer do "svi" postoji bar nekoliko hiljada navijača koja ne ide više u halu zbog "ovih". Naravno, pišem o sebi i nekim svojim ispisnicima, ali sam pisao to i dok sam išao tamo i delio prostor sa tom splavarskom, pomodarskom i drugom insta new age stokom.

Elem, da ne prljam prelep utisak od sinoć.. Sjajna pobeda u smislu psihologije i nekog potencijala da se okrene sezona, pre svega zbog načina na koji je izvojevana, ali i kao treća u nizu rastućem po svojoj zahtevnosti u psihološkom smislu po tim, pa još tri iz tri sa vađenjem iz dvocifrenih minusa. Ozbiljan booster timske psihe.

Plašim se tradicionalnog emotivnog pražnjenja pred tekmu u Železniku sutra, mada bih ja nju pustio lagano, samo da se nosioci odmore za duplo kolo u EL.

Mislim da bi dolazak Penjeroje u ovom trenutku mogao da sjebe taj momentum koji imamo. Jedino ako on možda ima neke ključeve od Parkerove glave ali čisto sumnjamprostoneverujem, mislim da je taj lik trajno neupotrebljiv u profesionalnoj košarci. Što je verovatno bio i jedini strateški ključ sinoćne pobede, klupiranje babe.

17 minutes ago, Uskebasi said:

Kako mislis cekali da vide sta ce se desiti?

Lepo jbg. Kao i ovde na forumu. Voleo bih da je u toku protekle nedelje neko napisao 'igrači su pristupom i borbenošću protiv Bajerna i Kluža pokazali da znaju gde su došli i treba da dobiju maksimalnu podršku u derbiju'. Ali takvih postova je nula.

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Lepo jbg. Kao i ovde na forumu. Voleo bih da je u toku protekle nedelje neko napisao 'igrači su pristupom i borbenošću protiv Bajerna i Kluža pokazali da znaju gde su došli i treba da dobiju maksimalnu podršku u derbiju'. Ali takvih postova je nula.

pa i protiv bajerna su dobii podrsku, neki od pocetka, a neki tokom utakmice

ono na kraju je bilo teranje da se poklone treneru kojeg su oterali svojim igrama do tada

pogledaj izjavu vasingtona posle utakmice sa zvezdom (kreator okacio)

13 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

IMG_7556.jpeg

Može li neko da iskopa njegov datum rođenja?

1 minute ago, Milošica said:

ne treba ti datum rodjenja :D

njega potpisivati sve dok zeli da igra za partizan

i bongu (malo ranije je kacen neki video (ne ovaj od kreatora)) gde bas washington prica da ih je bonga okupio pre pocetka cetvrte cetvrine

za tajrika nisam jos siguran, ali bih i njega potpisivao zauvek

56 minutes ago, cedo said:

uini, ajde molim te odgledaj utakmicu zvezda - olimpijakos, pa na zvezdinu temu da o njoj diskutujes

stvarno gusis

ne gusim, sipam istinu brzinom munje

• Author
7 minutes ago, Milošica said:

22.09.1974

U jbt, konjukcija Marsa i Plutona, i to bukvalno u stepen. Ima nešto demonsko u sebi.

A šarm je lagani Mesec u Strelcu.

Edited by Milošica

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

"Svi navijači Partizana" ne znači ništa. Ti ljudi su zviždali svojim igračima prošle nedelje, a ove ih dočekali aplauzima. Nekonzistentna kategorija na koju ne možeš da se osloniš.

Ako nisu mrzeli Ostoju i tražili njegovu smenu svih ovih godina, nema razloga da to bude slučaj sada, jer se ništa dramatično nije promenilo. (biznis klasa, turneja po Australiji i potpis Osetkowskog nisu faktor)

Baš suprotno. Kategorija mrzitelja Ostoje je prilično konstantna kategorija. Kad kažem svi naravno ne mislim na 100% ali na jedno 90%, to je neki maksimum konsenzusa koji je moguć. Apsolutno stojim iza ovoga.

Nego, gledajući snimak, ajde što sudije nisu videle korake Kalinića, bili su sitni, ajde što nisu videli da je Batler došao iz auta, ko bi se tome nadao, ali što onaj retard ispod koša gleda u noge Odželeju i ne vidi da je bukvalno celim stopalom napolju dok izbacuje loptu pa serem mu se u onog ko ga je delegirao i doveo da sudi derbi.