December 12, 2025Dec 12 9 minutes ago, Rick.James said:Gledam sad u pozadini ovu Arena sport TV i to bez tona, ovaj deo nakon utakmice i deluje kao da je neka sa'rana u pitanju. Svi nešto tužni u pm. Znam za ovog Đurovića da je zvezdaš, a šta je problem sa "neutralnošću" ostalih?Nepostojeće. Čak i Plavšić u prenosu je bio dramatično napaljeniji i komentarisao poene sa više sladostrašća od poslovično mirnog Radojevića
December 12, 2025Dec 12 Just now, smooth.Op said:Niko da prokomentariše Đorđijevu Anju što plače u transu :)Pustili strika na slobodu pa joj nadošlo :)
December 12, 2025Dec 12 57 minutes ago, steins said:Jebote ovaj Ocokoljic je retko normalan covek.Bas je uzivanje slusati ga na KZNJa sam samo primijetio da se na poluvremenu dobro naginjao prema Kristini, kao ne čuje. 🙂
December 12, 2025Dec 12 3 minutes ago, smooth.Op said:Niko da prokomentariše Đorđijevu Anju što plače u transu :)ko je to?
December 12, 2025Dec 12 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ko je to?Napisah "striko", greška.Njegova ćerka: https://www.pobjeda.me/clanak/dordiju-pavicevicu-ukinuta-mjera-kucnog-pritvora
December 12, 2025Dec 12 aaa ta🤝iz časne kuće pAvićevića Edited December 12, 2025Dec 12 by kud u maglu Simoviću
December 12, 2025Dec 12 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:da li si ikada vodila ljubav na košarkaškom terenu
December 12, 2025Dec 12 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:aaa ta🤝iz časne kuće pAvićevićaUvek zaboravim da sam delom Crnogorac, dok ne čujem to pAvićević
December 12, 2025Dec 12 - Fircao sam ja leprekone kao mladji..danas mahom cigane..mada, uhvati nostalgija..
December 12, 2025Dec 12 46 minutes ago, smooth.Op said:Niko da prokomentariše Đorđijevu Anju što plače u transu :)Anja legendica