Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Ostoja ispratio Žoca.

Ako posle 15 dana isprati i Moca, može se reći da ima muda do kolena.

I da mu ih treba odseći. Smeniš novog heroja da bi doveo neželjenog stranca u ovakvoj atmosferi? Limare, pričuvaj testise.

• Replies 12.1k
  • Views 620.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Zamišljam glas i gestikulaciju Dejana Anđusa dok čitam ovo.

sad bi lego onaj meme u bazenu

navijaci partizana-moc-zhoc-demontiranje cjacilenda

Onda svi na aerodrom da ne damo Mocu da ode..

Just now, uini said:

sad bi lego onaj meme u bazenu

navijaci partizana-moc-zhoc-demontiranje cjacilenda

To za Ćacilend ne znam ko je pustio, ali nešto mi se ne uklapa jer većina i nije popušila priču.

Možda je jača fora staviti Žoca na dno, ali ne znam ko između Moca i Žoca.

Ajde za početak ako ćemo da diskutujemo da se potrudimo da ne gledamo stvari tiktokerski, u kratkom formatu.

Ovo stanje prisutnosti u kojoj su trenutno glavni igrači (Džabulani excluded) može da traje još neko vreme, ali neće biti do kraja sezone sigurno. Nema tu šanse da to brat Moc ishendluje do kraja. I dalje tvrdim da je Penjaroja odličan izbor sa ciljem ne daljim od kraja ove sezone. Jedina zamena igračka koja može da se napravi je da Džabulani odjebe iz ekipe.

O genijalnosti Ostoje možemo da pričamo tek nakon što se pojavi u areni.

Nece Jabari nidje. Evo rekao i Moc da veruje u njega..

Pokazao je sinoć koliko mu veruje.

Pa nije mu islo a forsirao teske suteve. To ne znaci da vise nece igrati. Nije Moc taj autoritet koji ce da silji onu stvar na Jabariju. Vreme za secu igraca je proslo..

1 hour ago, MiddleClass said:

Hm, ne nadjoh nista u medijima.

Ali su hajp oko Zelimira iskonstruisali bas vasi navijaci zbog njegovih 9 EL titula kojim se ti navijaci iz nekog razloga kite. I to najmanje zbog njegove prve EL titule gdje mu je uloga bila mizerna jer je bio trener pocetnik, a profa Nikolic mu je sugerisao i taktiku i izmjene i tajmaute. Jbg pekao je zanat pa je to sve normalno.

Tebi je Zeljko nocna mora. Ocigledno.

I Jabariju će svi da se klanjaju kad ubaci po 25 poena u par tekmi zaredom. Kao i sada Dvejnu

Ne vidim problem.

Meni je bilo super koliko je bio srećan posle tekme i slavio sa ostalima. Pomislio bi čovek da će ego da mu radi nakon što je klupiran

20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

I Jabariju će svi da se klanjaju kad ubaci po 25 poena u par tekmi zaredom. Kao i sada Dvejnu

Onda nece nikad, posto to nema sanse da se desi. Ali dovoljna je jedna tekma kao protiv SC-a, da bi se na kratko zaboravile sve ostale lose partije. Uvek vazi isti princip, dobar si onoliko koliko si dobar poslednji mec.

20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Meni je bilo super koliko je bio srećan posle tekme i slavio sa ostalima. Pomislio bi čovek da će ego da mu radi nakon što je klupiran

Izgleda da on živi ono što propoveda D Uvek se setim reakcije nakon onog "faula" protiv Barse.

Sad jbg, to može imati i dobre i loše strane.