December 13, 2025Dec 13 Ostoja ispratio Žoca. Ako posle 15 dana isprati i Moca, može se reći da ima muda do kolena. I da mu ih treba odseći. Smeniš novog heroja da bi doveo neželjenog stranca u ovakvoj atmosferi? Limare, pričuvaj testise.
December 13, 2025Dec 13 sad bi lego onaj meme u bazenunavijaci partizana-moc-zhoc-demontiranje cjacilenda
December 13, 2025Dec 13 Just now, uini said:sad bi lego onaj meme u bazenunavijaci partizana-moc-zhoc-demontiranje cjacilendaTo za Ćacilend ne znam ko je pustio, ali nešto mi se ne uklapa jer većina i nije popušila priču.Možda je jača fora staviti Žoca na dno, ali ne znam ko između Moca i Žoca.
December 13, 2025Dec 13 Ajde za početak ako ćemo da diskutujemo da se potrudimo da ne gledamo stvari tiktokerski, u kratkom formatu. Ovo stanje prisutnosti u kojoj su trenutno glavni igrači (Džabulani excluded) može da traje još neko vreme, ali neće biti do kraja sezone sigurno. Nema tu šanse da to brat Moc ishendluje do kraja. I dalje tvrdim da je Penjaroja odličan izbor sa ciljem ne daljim od kraja ove sezone. Jedina zamena igračka koja može da se napravi je da Džabulani odjebe iz ekipe. O genijalnosti Ostoje možemo da pričamo tek nakon što se pojavi u areni.
December 13, 2025Dec 13 Pa nije mu islo a forsirao teske suteve. To ne znaci da vise nece igrati. Nije Moc taj autoritet koji ce da silji onu stvar na Jabariju. Vreme za secu igraca je proslo..
December 13, 2025Dec 13 1 hour ago, MiddleClass said:Hm, ne nadjoh nista u medijima.Ali su hajp oko Zelimira iskonstruisali bas vasi navijaci zbog njegovih 9 EL titula kojim se ti navijaci iz nekog razloga kite. I to najmanje zbog njegove prve EL titule gdje mu je uloga bila mizerna jer je bio trener pocetnik, a profa Nikolic mu je sugerisao i taktiku i izmjene i tajmaute. Jbg pekao je zanat pa je to sve normalno.Tebi je Zeljko nocna mora. Ocigledno.
December 13, 2025Dec 13 I Jabariju će svi da se klanjaju kad ubaci po 25 poena u par tekmi zaredom. Kao i sada Dvejnu
December 13, 2025Dec 13 Meni je bilo super koliko je bio srećan posle tekme i slavio sa ostalima. Pomislio bi čovek da će ego da mu radi nakon što je klupiran
December 13, 2025Dec 13 20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:I Jabariju će svi da se klanjaju kad ubaci po 25 poena u par tekmi zaredom. Kao i sada DvejnuOnda nece nikad, posto to nema sanse da se desi. Ali dovoljna je jedna tekma kao protiv SC-a, da bi se na kratko zaboravile sve ostale lose partije. Uvek vazi isti princip, dobar si onoliko koliko si dobar poslednji mec.
December 13, 2025Dec 13 20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Meni je bilo super koliko je bio srećan posle tekme i slavio sa ostalima. Pomislio bi čovek da će ego da mu radi nakon što je klupiranIzgleda da on živi ono što propoveda Uvek se setim reakcije nakon onog "faula" protiv Barse.Sad jbg, to može imati i dobre i loše strane.