December 12, 2025Dec 12 Just now, Ted said:aj aj aj......bravo!!!!!nisam mogao da gledam, putujem.....ali će da se pogleda svakakojoš govedo da odeMogu da prepricam. Vodili smo celu utakmicu, bilo cak i 20 razlike za nas. U poslednji minut usli sa +12 i ne znam sta se desilo. Oni jednu trojku, pa drugu. Ali dobro, ovu trecu su dali u poslednjoj sekundi, pa deluje da je bilo neizvesno
December 12, 2025Dec 12 1 minute ago, Ted said:aj aj aj......bravo!!!!!nisam mogao da gledam, putujem.....ali će da se pogleda svakakojoš govedo da odeImaš li zakazan neki put 17.12. u 20:30h?Čisto da znam da li da gledam tekmu
December 12, 2025Dec 12 Ali Moc Nisam gled'o, nisam se stresirao, ali ovome se nisam nad'o. Slede DIV (Dusko IVanovic, hehe) i Makabi kod kuce, upisujem obe, i ako bi drknuli jedan brejk iz Viljnusa i Valensije, pocecu ponovo da se lozim. Brat mi iz Arene javlja da je stanje redovno, Zoc je istorija, DWiz i navijaci obnovili bromansu
December 12, 2025Dec 12 1 minute ago, ubibobi said:Imaš li zakazan neki put 17.12. u 20:30h?Čisto da znam da li da gledam tekmu nemam, na sledeći idem 29.12.......ali mogu da organizujem nešto, šta mi teško.....najsrećniji sam kad sednem u kola i zapalim iz Bgd mogu da odem do sela, odneo sam tv tamo ali ne i daljinski......može da me uhvati neizdrž da ga baš tog dana odnesem
December 12, 2025Dec 12 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Rajko pa Rada, ovo je surovoRada videla "Obradović" i uzela da šilji kurac
December 12, 2025Dec 12 2 minutes ago, Valk said:Čestitke navijačima Partizana, nema na čemu.Hvala, hvala vam svima
December 12, 2025Dec 12 Popular Post Ova pobeda mi je najlepsi poklon za rodjendan koji mi je bio u oktobru
December 12, 2025Dec 12 7 minutes ago, smooth.Op said:Bratina Žoc je srećan večeras kao malo dete. Ne sumnjam u to.jel ga pominje neko tamo daleko