December 13, 2025Dec 13 Nekoliko ociglednih sudijskih gresaka na kraju utakmiceFaul Tajrika u napadu, sudije sviraju 2+1Tajrik ulazi Kalinicu u noge u njuhovoj kontri, faul KalinicuU pretposlednjem Zvezdinom napadu neko od igraca Partizana igra nogom, nista ne svirajuBonga pravi korake, opet nistaIgraci Zvezde prave nekoliko faulova u nameri da posalju igrace Partizana na slobodna bacanja, sudije nista ne sviraju nego tek posle petog faula i 15 sekundi, sviraju faul na VasingtonuFaul na Kalinicu, prilikom pokusaja suta za tri, pa je on dodao Batleru. Opet nistaMozemo reci zasluzena pobeda
December 13, 2025Dec 13 2 hours ago, uini said:kako se to razlikuje od onih zeljkovih rednih sramota koje su kulminirale konferencijom nakon finala kupajebo te željko u dupe, kakve to veze ima sa bilo čim?
December 13, 2025Dec 13 9 hours ago, Кристофер Лумумбо said:Ne znam da li beše na poslednjem tajmautu, nije ni krupan kadar bio, ali bio je klinac neki u prvom redu, krstio se ko mašina bez prekida, super meme bi bio gif ako neko nađe.Lepo od vanje što nije dao igračima da slave na "zašto cutite"
December 13, 2025Dec 13 E jbg, teo da pogledam snimak sa komentarom Bugara al prc, na oba audio kanala idu engleski komentatori
December 13, 2025Dec 13 17 minutes ago, theanswer said:jebo te željko u dupe, kakve to veze ima sa bilo čim?ima veze sa tvojim rantom. verovatno su ti njegove konferencije bile prirodan bilans zavrsene tekme ali sada se shokiras na takve situacijekonsenzus je da je sashina konferencija bila sramotna, sakrio je sebe iza neke imaginarne nepravde. Edited December 13, 2025Dec 13 by uini
December 13, 2025Dec 13 11 minutes ago, uini said:ima veze sa tvojim rantom. verovatno su ti njegove konferencije bile prirodan bilans zavrsene tekme ali sada se shokiras na takve situacijekonsenzus je da je sashina konferencija bila sramotna, sakrio je sebe iza neke imaginarne nepravde.Nema veze nikakve. Ja sam pričao o Saši Obradoviću i nikog drugog nisam spominjao. Mani me whataboutisma i odlepršaj ko vaša pobeda sinoć na +16.
December 13, 2025Dec 13 sasa obradovic iz nekog razloga mnogo vise podseca na prosecnog srpskog fudbalskog trenera, nego na prosecnog kosarkaskog trenerai nije samo do elokvencije, prosto ostavlja utisak sirovinedoduse, takav utisak je ostavljao jos kao igrac, narocito nakon napada na 1 milenka topica
December 13, 2025Dec 13 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Kaže Dvejn da novi trener nije nijednom vikao na njih otkad je došao. Pa na šta to ličinovi trener se jede u sebi
December 13, 2025Dec 13 33 minutes ago, cartman said:Jbt kolike šake ima Kristina.A ti i dalje pricaj svima kolike sake Kristina ima
December 13, 2025Dec 13 6 minutes ago, SNARC said:U pravu je bio Ostoja..jedna pobeda ce biti dovoljnaMisliš? Jel bio Ostoja na derbiju?
December 13, 2025Dec 13 13 minutes ago, theanswer said:Nema veze nikakve. Ja sam pričao o Saši Obradoviću i nikog drugog nisam spominjao. Mani me whataboutisma i odlepršaj ko vaša pobeda sinoć na +16.ma vidi, to mozes negde drugde da komandujes ko ce kako da ti odgovori i gde da odleprsa, ovde nece moci.sinoc napusavas kurcem & pretis samarima liku koji vam je dobio obe el tekme, od odlaska zeljka u zaborav. napusavas sasu obradovica za konferencije kakve je zeljko imao 9x nakon zvezde, jel, toliko je gubio.gubis se i ti, samo tvoj problem, kao sto je i moj da ti skrenem paznju ( :