Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Nekoliko ociglednih sudijskih gresaka na kraju utakmice

1. Faul Tajrika u napadu, sudije sviraju 2+1

2. Tajrik ulazi Kalinicu u noge u njuhovoj kontri, faul Kalinicu

3. U pretposlednjem Zvezdinom napadu neko od igraca Partizana igra nogom, nista ne sviraju

4. Bonga pravi korake, opet nista

5. Igraci Zvezde prave nekoliko faulova u nameri da posalju igrace Partizana na slobodna bacanja, sudije nista ne sviraju nego tek posle petog faula i 15 sekundi, sviraju faul na Vasingtonu

6. Faul na Kalinicu, prilikom pokusaja suta za tri, pa je on dodao Batleru. Opet nista

Mozemo reci zasluzena pobeda

• Replies 12.1k
  • Views 620.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

9 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

IMG_7556.jpeg

To je ta razlika

Screenshot_2025-12-13-09-44-04-692_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

2 hours ago, uini said:

kako se to razlikuje od onih zeljkovih rednih sramota koje su kulminirale konferencijom nakon finala kupa

jebo te željko u dupe, kakve to veze ima sa bilo čim?

31 minutes ago, shimpr said:

To je ta razlika

Screenshot_2025-12-13-09-44-04-692_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

Jbt kolike šake ima Kristina.

9 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

IMG_7556.jpeg

Ne znam da li beše na poslednjem tajmautu, nije ni krupan kadar bio, ali bio je klinac neki u prvom redu, krstio se ko mašina bez prekida, super meme bi bio gif ako neko nađe.

Lepo od vanje što nije dao igračima da slave na "zašto cutite"

E jbg, teo da pogledam snimak sa komentarom Bugara al prc, na oba audio kanala idu engleski komentatori

17 minutes ago, theanswer said:

jebo te željko u dupe, kakve to veze ima sa bilo čim?

ima veze sa tvojim rantom. verovatno su ti njegove konferencije bile prirodan bilans zavrsene tekme ali sada se shokiras na takve situacije

konsenzus je da je sashina konferencija bila sramotna, sakrio je sebe iza neke imaginarne nepravde.

Edited by uini

11 minutes ago, uini said:

ima veze sa tvojim rantom. verovatno su ti njegove konferencije bile prirodan bilans zavrsene tekme ali sada se shokiras na takve situacije

konsenzus je da je sashina konferencija bila sramotna, sakrio je sebe iza neke imaginarne nepravde.

Nema veze nikakve. Ja sam pričao o Saši Obradoviću i nikog drugog nisam spominjao. Mani me whataboutisma i odlepršaj ko vaša pobeda sinoć na +16.

sasa obradovic iz nekog razloga mnogo vise podseca na prosecnog srpskog fudbalskog trenera, nego na prosecnog kosarkaskog trenera

i nije samo do elokvencije, prosto ostavlja utisak sirovine

doduse, takav utisak je ostavljao jos kao igrac, narocito nakon napada na 1 milenka topica

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kaže Dvejn da novi trener nije nijednom vikao na njih otkad je došao. Pa na šta to liči

novi trener se jede u sebi

U pravu je bio Ostoja..jedna pobeda ce biti dovoljna

33 minutes ago, cartman said:

Jbt kolike šake ima Kristina.

A ti i dalje pricaj svima kolike sake Kristina ima

6 minutes ago, SNARC said:

U pravu je bio Ostoja..jedna pobeda ce biti dovoljna

Misliš? Jel bio Ostoja na derbiju?

13 minutes ago, theanswer said:

Nema veze nikakve. Ja sam pričao o Saši Obradoviću i nikog drugog nisam spominjao. Mani me whataboutisma i odlepršaj ko vaša pobeda sinoć na +16.

ma vidi, to mozes negde drugde da komandujes ko ce kako da ti odgovori i gde da odleprsa, ovde nece moci.

sinoc napusavas kurcem & pretis samarima liku koji vam je dobio obe el tekme, od odlaska zeljka u zaborav. napusavas sasu obradovica za konferencije kakve je zeljko imao 9x nakon zvezde, jel, toliko je gubio.

gubis se i ti, samo tvoj problem, kao sto je i moj da ti skrenem paznju ( :

Posebno mi je drago zbog ludog Žeksa Pantića.