December 13, 2025Dec 13 Ali neverovatno je ovo što priča.. Neverovatno istinito, hoću da kažem. Ja imam tačno tri decenije fajta sa leđima, koja sam na kraju rešavao i hiruški, ali sve dok se neke stvari nisu posložile psihički to je bila moja ahilova peta.. Mislim, i dalje je tu fizički problem ali naučiš da iskontrolišeš tu tenziju koja je uvek bila prisutna pre nekog kočenja. Moram da nađem tu knjigu o kojoj priča
December 14, 2025Dec 14 17 hours ago, holden kolfild said:palja kao neka talija, molim simpra da mi u ove blagdane napravi privezak - mini palju.bongicina jaja imam.vanja na kraju
December 14, 2025Dec 14 15 hours ago, Jimmy Kowalski said:Steta sto Rade nije ranije pronasao resenje za svoje probleme, karijera bi mu bila mnogo bolja..11 hours ago, Vasilij Zajcev said:Ali neverovatno je ovo što priča.. Neverovatno istinito, hoću da kažem. Ja imam tačno tri decenije fajta sa leđima, koja sam na kraju rešavao i hiruški, ali sve dok se neke stvari nisu posložile psihički to je bila moja ahilova peta.. Mislim, i dalje je tu fizički problem ali naučiš da iskontrolišeš tu tenziju koja je uvek bila prisutna pre nekog kočenja. Moram da nađem tu knjigu o kojoj pričaJako zanimljiv video. Našao sam knjigu u PDF-u, šaljem na PM.Moja majka ima problem sa leđima koji traje već godinama, a ne uspevaju da joj nađu bilo kakav značajan fizički uzrok bola, pisao sam već o tome na nekoj temi. Već ga je imala pre 20+ godina i tada je trajao četiri godine, dok se jednog jutra nije probudila bez ikakvih bolova, a u međuvremenu je bila u banjama, na milion terapija, kod kostolomaca i sličnih nadrilekara, popila je Hemofarm i ništa. Moraću da štampam ovo i da je ubedim da makar pročita.
December 14, 2025Dec 14 Jbt ovaj rookie Calathes još uvek nema respekta u Evroligi čim mu duvaju ovakve faulove
December 14, 2025Dec 14 sudjenje je bilo solidno domacinsko, pogotovo u prvom al ko jebe efempe, kad nije zavrsio , uprkos bushenju.
December 14, 2025Dec 14 21 minutes ago, uini said:sudjenje je bilo solidno domacinsko, pogotovo u prvom al ko jebe efempe, kad nije zavrsio , uprkos bushenju.Baš domaćinsko, posebno ono kada dva puta u poslednjem napadu nije svirano gaženje linije gostujućih košarkaša.
December 14, 2025Dec 14 1 hour ago, copkillah said:Baš domaćinsko, posebno ono kada dva puta u poslednjem napadu nije svirano gaženje linije gostujućih košarkaša.ma, da je bilo iole korektno sudjenje u prvom, pevalo bi se na HT, zeljko obradovic feat shipu ga ostoja.al kao sto rekoh, zvezdin problem sto su preziveli golgotu bez zaostatka, napravili +15ak & prsli na kraju. Edited December 14, 2025Dec 14 by uini
December 14, 2025Dec 14 Nisam za Vučića, ALIKoji vas kurac tera da kenjate o suđenju, još na ovoj temi.
December 14, 2025Dec 14 Just now, Milošica said:Nisam za Vučića, ALIto opisujes rendom partizanovca.nemojte da kenjate, dobri ste i bez iluzija i tog sci fi lorea
December 14, 2025Dec 14 2 minutes ago, Milošica said:Nisam za Vučića, ALIKoji vas kurac tera da kenjate o suđenju, još na ovoj temi.Klasični ppp manirizam
December 14, 2025Dec 14 1 minute ago, uini said:to opisujes rendom partizanovca.nemojte da kenjate, dobri ste i bez iluzija i tog sci fi loreaKoji kurac pominješ suđenje. Mogu da razumem vtuće glave ali ovako upadaš u klasičan tviter IQ 60 manir, a to svakako nisi.