September 17, 2025Sep 17 Pa dobro, drugačiji su konteksti. Žalgiris je sređen klub iz uređene zemlje, mogu da postavljaju dugoročne strategije, dok Ostoja zna da neće još dugo pa gleda da obrsti koliko može dok je tu.
September 17, 2025Sep 17 nisam znao sve ovo za žalgiris al mi je na prvu loptu bilo jasno kada sam video da kod keteringa u hali ne zasnivaju strategiju na preskupim, preslanim kokicama zbog koje će ljudi uzimati preskupu vodu, već je meni bio prilično bogat za sportske hale i svi su nešto grickali i muljali po ustimamada im oficijalni šop nije radio u vreme utakmice, bar onaj na koji sam ja naleteo@Nikodije zaista misliš da ostojo pored uvaljivanja range rovera, osiguranja, savograda, građevinske operative sa drčelom i ostalih biznisa uspeva da klepa lovu u kkp-u?
September 17, 2025Sep 17 Verujem da takvi klepaju gde god mogu. Negde 100 miliona, negde milion, neće da se baci. Iako je njemu kkp tu više za pranje biografije i možda neko pozicioniranje za budućnost, al nadam se da mu neće proći.
September 17, 2025Sep 17 Just now, Nikodije said:Verujem da takvi klepaju gde god mogu. Negde 100 miliona, negde milion, neće da se baci. Iako je njemu kkp tu više za pranje biografije i možda neko pozicioniranje za budućnost, al nadam se da mu neće proći.da, i meni je kkp svojevrsan padobran koji pakuje ostoja za svoju budućnosta to oko klepanja zaista ne znam niti umem u one izveštaje koje objavljuju iz državnih institucija o poslovanju
September 17, 2025Sep 17 46 minutes ago, Nikodije said:Verujem da takvi klepaju gde god mogu. Negde 100 miliona, negde milion, neće da se baci. Iako je njemu kkp tu više za pranje biografije i možda neko pozicioniranje za budućnost, al nadam se da mu neće proći.Dugo već on radi na tome. Probaj da mu nađeš neku pravu pro-SNS izjavu u poslednjih godinu-dve. Ne računam ono da se ne vređa predsednik (niti bilo ko) tokom utakmica, to bi rekao bilo ko na toj poziciji.
September 17, 2025Sep 17 Just now, copkillah said:Dugo već on radi na tome. Probaj da mu nađeš neku pravu pro-SNS izjavu u poslednjih godinu-dve. Ne računam ono da se ne vređa predsednik (niti bilo ko) tokom utakmica, to bi rekao bilo ko na toj poziciji.Da, a zanimljivo je da ga ni hulja više ne drka i ponižava kao ranije, uopšte ga ne pominje. Kao da je Ostoja izgradio neku autonomnu poziciju u okviru sistema, ili mi se tako čini.
September 17, 2025Sep 17 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:nisam znao sve ovo za žalgiris al mi je na prvu loptu bilo jasno kada sam video da kod keteringa u hali ne zasnivaju strategiju na preskupim, preslanim kokicama zbog koje će ljudi uzimati preskupu vodu, već je meni bio prilično bogat za sportske hale i svi su nešto grickali i muljali po ustimamada im oficijalni šop nije radio u vremeutakmice, bar onaj na koji sam ja naleteo@Nikodije zaista misliš da ostojo pored uvaljivanja range rovera, osiguranja, savograda, građevinske operative sa drčelom i ostalih biznisa uspeva da klepa lovu u kkp-u?Pare od karata trpa sebi u dzep. Malo li je na ovu skupocu..
September 17, 2025Sep 17 5 minutes ago, Nikodije said:Da, a zanimljivo je da ga ni hulja više ne drka i ponižava kao ranije, uopšte ga ne pominje. Kao da je Ostoja izgradio neku autonomnu poziciju u okviru sistema, ili mi se tako čini.Malo prešao na dobrog Rasima
September 17, 2025Sep 17 22 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pare od karata trpa sebi u dzep. Malo li je na ovu skupocu.. Part+ dele on, geri i tegi na ravne casti
September 17, 2025Sep 17 2 hours ago, Nikodije said:Da, a zanimljivo je da ga ni hulja više ne drka i ponižava kao ranije, uopšte ga ne pominje. Kao da je Ostoja izgradio neku autonomnu poziciju u okviru sistema, ili mi se tako čini.Previše je moćan, uvezao se sa nekim ljudima čije ime se ne izgovara.
September 17, 2025Sep 17 2 hours ago, ZokiAsov said:Part+ dele on, geri i tegi na ravne castiEqual parts..