December 4, 2025Dec 4 Just now, Uskebasi said:Ne znam o kojoj budali pricas, ali i ja sam tu od početka. Samo nemam interesovanja za baš sve, nemam apsolutne istine da obasjam svaki kutak ovog foruma i ne trosim ni svoje, ni tudje vreme na trolovanje, vređanje i teranje sa foruma11 minutes ago, harper lee said:Sto se onda koji kurac javljas sa trolovanjem i vredjanjem? Koje si ponovio i u ovom postu.Koji ste vi bolesnici, to nigde nema. Decko je sjajno "skinuo" Vujosevica, slucajno sam naleteo na to i podelio jer mislim da je zanimljivo i veoma retko u Srbiji, odmah se nasao degenerik koji se juce pojavio na forumu da skicira tudje psiholoske profile i prdi o necijim frustracijama. Cujes frustracije od coveka koji je vec deceniju irelevantan za bilo sta i za bilo koga osim za nekoliko patkometara.Vi ste ozbiljno, ozbiljno oboleli ljudi i pametno bi vam bilo da razmislite malo o tome jer je takva bolest opasna pre svega za vase mentalno zdravlje. Nije vam svako neprijatelj i ne postoji da bi vas zajebavao zbog navijackih preferencija. Zdrav covek bi odgledao klip koji sam postavio i nasmejao se jer je decko zaista odlicno odradio imitaciju, bolesni ljudi reaguju bas ovako kako ste vi reagovali.Harpere, stani, uspori, razboleces se od silne brige za druge Jel ti ne cujes svoje uzburkane misli, jel ne čitaš postove koje si tako uznemiren napisao. Nije vredan Željko ovog napora sa kojim ne možeš da se izboriš. Stani malo, udahni duboko pa razmisli u koje si stanje sebe doveo, da teruras po forumu kao pijanac u kafani i gostima činiš boravak u kafani nelagodnim.
December 4, 2025Dec 4 Just now, Uskebasi said:Harpere, stani, uspori, razboleces se od silne brige za druge Jel ti ne cujes svoje uzburkane misli, jel ne čitaš postove koje si tako uznemiren napisao.Nije vredan Željko ovog napora sa kojim ne možeš da se izboriš. Stani malo, udahni duboko pa razmisli u koje si stanje sebe doveo, da teruras po forumu kao pijanac u kafani i gostima činiš boravak u kafani nelagodnim.Znas kako, ja stvarno jesam budala jer se ponekad zaboravim i pomislim da imam posla sa normalnim, relativno inteligentnim i dovoljno obrazovanim ljudima koji ce da razumeju da stavljanje jednog zanimljivog klipa (bar je meni bio zanimljiv, vama ocigledno nije) nema nikakvu drugu konotaciju osim one koju sadrzi sam klip. My bad, nece se ponoviti. Nastavite da zivite u uverenju da je bilo kome osim vama jedina misao u zivotu ostavka Zeljka Obradovica.
December 4, 2025Dec 4 10 minutes ago, cedo said:da se palimo na sport™ dok se drzava raspadaU to ime....sa sve ovim ovcama na pocetku..
December 4, 2025Dec 4 3 hours ago, copkillah said:Pablo LasoPominju ga i Bugari kao mogućnost.Možda ima nečega tu.
December 4, 2025Dec 4 lele.....stanje na ovom topiku je gore nego stanje u kkp.....a koje stanje je opozit od sjajnogode čovek na par dana iz Bgd i dočeka ga ovaj neredi šta sad, mrzi me da pratim šta je bilo.......jel pričamo o kkp ili se jebemo međusobno?
December 4, 2025Dec 4 43 minutes ago, Valk said:Pominju ga i Bugari kao mogućnost.Možda ima nečega tu.nakon neuspeha sa trinkijem i bana na saleta dj, kontam da je uprava ocajna da potpise relevantno imes druge strane, kontam i da eho tvitera i interneta radi svoje, pa je laso tu dosta jak i kod bugara, ko god oni bili a nisu cmm i petrusev ili stoickov
December 4, 2025Dec 4 prevashodno to plus je dobar sa onim čiji je nadimak zabranjeno koristiti i javno bi sa mesta trenera prozivao Ostoju
December 4, 2025Dec 4 11 minutes ago, Moća said:@uiniKakv ban za Saleta Đ?Bugari su leskovčani 6.75.pa stav oko gdje hrke vs ćaciji i stav oko željka vs ćaciji