December 2, 2025Dec 2 Just now, uini said:sad pišeš kao slobo milošević kako je privatno razmišljao. ti hoćeš hegemoniju, bez obzira na napisano (ni da probaš da razmotriš), onda ja neću da čitam dalje, jer, šta mi treba da se uvlaćim u to kolo; gde je tvoj osećaj istina a moj treba da pokaže koja su odstupanja od tvoje norme.Ne, radi se o tvom osecaju, ja sam izneo tri argumenta da tvoj osecaj nema nikakvog smisla a argumenti su cinjenice, u ovom slucaju lako proverive, koje postoje nezavisno od nasih osecaja. U nekom idealnom diskusionom svetu ti bi trebalo da opovrgnes ta tri argumenta. Ne sporim ti ja pravo da imas kakav god osecaj zelis da imas ali za ovaj konkretni nema utemeljenja u realnosti, ni neposrednoj ni onoj koja je usledila. Svako moze da tvrdi sta god hoce na osnovu nekakvog svog osecaja ali to se na kraju svede upravo na ravnozemljasenje. Ako hoces da diskutujes sa stanovista "sta me briga za realnost i cinjenice, ja imam takav osecaj i to je dovoljan argument" moze i to ali tu onda nema diskusije.
December 2, 2025Dec 2 10 minutes ago, Kreator said:Kad je to bilo?Veče posle PAO utakmice, onaj njegov tipsslips objavio da Željko odlazi i da je žabar prvi kandidat
December 2, 2025Dec 2 17 minutes ago, goofs said:Veče posle PAO utakmice, onaj njegov tipsslips objavio da Željko odlazi i da je žabar prvi kandidatI on je miškov? ccccccc......
December 2, 2025Dec 2 Ako ima istine u tome da je Ostoja radio Zeljku iza ledja, nemam nikakvih sumnji da je Zalizani bio veoma aktivni ucesnik
December 2, 2025Dec 2 To isto je radio i u kkcz. Javio da dolazi Saša Obradović dok je Sfero još uvek bio trener. Neviđeni attention whore i dokaz da klubovi traže nove trenere u trenutku dok javno daju punu podršku aktuelnom treneru.
December 2, 2025Dec 2 Ne mislim samo na to. Njih dvojica su u sukobu jos od Spanulisovog prelaska u Olimpijakos a nije propustio da se pravi pametan oko nekih Zeljkovih izjava u poslednje vreme.Njemu je svakako drago sto je Zeljko otisao jer ce time imati veci uticaj i time mu se dodatno prosiruje trziste
December 2, 2025Dec 2 1 minute ago, IgaBiva said:Ne mislim samo na to. Njih dvojica su u sukobu jos od Spanulisovog prelaska u Olimpijakos a nije propustio da se pravi pametan oko nekih Zeljkovih izjava u poslednje vreme.Njemu je svakako drago sto je Zeljko otisao jer ce time imati veci uticaj i time mu se dodatno prosiruje trzisteJoš kada je okačio onaj tvit sprdajući se sa telefonima 100% sam siguran da je već tada znao da je Žoc bivši i da je spremio zamenu
December 2, 2025Dec 2 7 minutes ago, Milošica said:Ivo i Sale Ko na proslavi mature. Razredni i mangupi..
December 2, 2025Dec 2 27 minutes ago, IgaBiva said:Ako ima istine u tome da je Ostoja radio Zeljku iza ledja, nemam nikakvih sumnji da je Zalizani bio veoma aktivni ucesnikOnaj njegov šupački tvit o telefonima i Željku je dosta rekao.
December 2, 2025Dec 2 2 hours ago, harper lee said:Ne, radi se o tvom osecaju, ja sam izneo tri argumenta da tvoj osecaj nema nikakvog smisla a argumenti su cinjenice, u ovom slucaju lako proverive, koje postoje nezavisno od nasih osecaja. U nekom idealnom diskusionom svetu ti bi trebalo da opovrgnes ta tri argumenta. Ne sporim ti ja pravo da imas kakav god osecaj zelis da imas ali za ovaj konkretni nema utemeljenja u realnosti, ni neposrednoj ni onoj koja je usledila. Svako moze da tvrdi sta god hoce na osnovu nekakvog svog osecaja ali to se na kraju svede upravo na ravnozemljasenje. Ako hoces da diskutujes sa stanovista "sta me briga za realnost i cinjenice, ja imam takav osecaj i to je dovoljan argument" moze i to ali tu onda nema diskusije.tri argumenta su ti israo, oprao i ravnozemljaški? pri čemu jasno pominjem da smatram da to nije bio obavezno željkov plan, već sticaj okolnosti ali pošto taj deo nisi citirao, valjda se nije ni desio, pa mi onda spočitavaš nadalje kako smatram da je to bio njegov plan za ozdravljenje košarke.to svakako nije diskusioni svet kakav ja zamišljam,
December 2, 2025Dec 2 1 hour ago, Milošica said:Ivo i Sale Šilobad pojeo dva Lončara i još ima mesta 😂 Koliki čovek jbt