December 2, 2025Dec 2 1 hour ago, Milošica said:Još će objaviti da se oženio njome.Pre bi ozenio Rajka
December 2, 2025Dec 2 6 minutes ago, Kreator said:SportklubSK: Partizan se već dogovorio sa Trinkijerijem!Košarkaški klub Partizan i Andrea Trinkijeri – opet zajedno.Eto problem resen. Hvala Misku sto je nagovorio Trinkija..
December 2, 2025Dec 2 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Eto problem resen. Hvala Misku sto je nagovorio Trinkija..I to pred Željkovu konferenciju za novinare. Ili samo live obraćanje, štagod... Edited December 2, 2025Dec 2 by Kreator
December 2, 2025Dec 2 Mada još uvek ima šanse, kaže bivši košarkaš Partizana Slađan Stojković :basketballsphere.comSlađan Stojković najavio obraćanje Željka Obradovića i po...Slađan Stojković najavio je da bi tokom dana trebalo da se oglasi i sam Željko Obradović nakon odlaska sa klupe crno-belih.
December 2, 2025Dec 2 41 minutes ago, uini said:ja nudim svoj ugao gledanja, koji se nije promenio za ovih 20ak godina, ne tvrdim da je to obavezno tačan odgovor & istina, kao što ni ti ne možeš tvrditi da ga je apsolutno boleo tuki i sve ostalo redom.Ne mogu pouzdano da tvrdim ni da je Zemlja okrugla jer nisam bio u svemiru ali postoji nesto sto se zove dokaz i obicno sluzi da se na osnovu njega izvede racionalan zakljucak. Covek se israo po igracima i usput oprao sebe od odgovornosti za sve pare, najavio (i odrzao rec) da nikada vise nece imati nista sa reprezentacijom Srbije, posle toga smo cetiri godine imali jedan od najgorih perioda u kosarci. To su cinjenice i na osnovu njih je logicki neprihvatljivo zakljuciti da je on uradio to sto je uradio u interesu srpske kosarke. Ne sporim niciji ugao gledanja, pa ni ravnozemljaski, svako ima pravo da se zabavlja kako god misli da mu prija, ali sam uvek imao stav da bi misljenje trebalo da bude zasnovano na necemu sto ima smisla. Po mom misljenju nema nikakvog smisla i nikakvog argumenta da je ta KZS bila zbog interesa srpske kosarke ili da je Zeljko u to vreme mislio ili verovao da je uradio nesto sto je u interesu srpske kosarke.Stavise, mislim da uopste nema smisla ni razmisljati o tome iz tog ugla. Covek je ispizdeo s punim pravom i ta KZS je bila ventil preko kojeg je ispustio paru koja mu se kuvala nedeljama dok je pokusavao da retarde privede pameti i spasi sto se spasiti moglo. Nista to o njemu ne govori ni dobro ni lose ali da je on nesto tu planski radio jer je zamislio nekakav program za pomoc srpskoj kosarci je besmislica utemeljena ni na cemu. Ponekad je najjednostavnije objasnjenje ujedno i najtacnije a najjednostavnije objasnjenje je da je posle nedelja frustracija vodjenja grupe nezrelih likova koji nisu razumeli vaznost tog prvenstva Obradovic rekao ono sto mu je bilo na srcu. Verovatno bih i ja uradio isto da sam bio na njegovom mestu.
December 2, 2025Dec 2 28 minutes ago, Kreator said:SportklubSK: Partizan se već dogovorio sa Trinkijerijem!Košarkaški klub Partizan i Andrea Trinkijeri – opet zajedno.Sportklub u novoj kampanji pravljenja stete Partizanu.
December 2, 2025Dec 2 2 minutes ago, harper lee said:Sportklub u novoj kampanji pravljenja stete Partizanu.Najviše štete je napravio Miško. Sa informacijom o odlasku Žoca i dolaskom Trinkijerija izašao je na instagramu još pre nego što je javnost znala da Žoc uopšte odlazi
December 2, 2025Dec 2 31 minutes ago, Kreator said:I to pred Željkovu konferenciju za novinare. Ili samo live obraćanje, štagod...brt poštedi nas portala sport kluba
December 2, 2025Dec 2 3 minutes ago, Nikodije said:Najviše štete je napravio Miško. Sa informacijom o odlasku Žoca i dolaskom Trinkijerija izašao je na instagramu još pre nego što je javnost znala da Žoc uopšte odlaziMeni samo nije jasno da li je njima jasno da izbacivanjem tih ekskluziva prave veliku stetu i potencijalne incidente u cetvrtak protiv Bajerna. Razumem ja i Miskovu agendu i politicku agendu Sportkluba ali ovo su uzasno neodgovorne stvari.
December 2, 2025Dec 2 16 minutes ago, harper lee said:Ne mogu pouzdano da tvrdim ni da je Zemlja okrugla jer nisam bio u svemiru ali postoji nesto sto se zove dokaz i obicno sluzi da se na osnovu njega izvede racionalan zakljucak. sad pišeš kao slobo milošević kako je privatno razmišljao. ti hoćeš hegemoniju, bez obzira na napisano (ni da probaš da razmotriš), onda ja neću da čitam dalje, jer, šta mi treba da se uvlaćim u to kolo; gde je tvoj osećaj istina a moj treba da pokaže koja su odstupanja od tvoje norme.
December 2, 2025Dec 2 Just now, napadaj said:Šta je uradio Miško? Sad dođoh sa jebanih sastanaka, ništa nisam ispratio.Doveo nam trenera, a ljudi nezadovoljni. Cudan smo narod..
December 2, 2025Dec 2 16 minutes ago, Nikodije said:Najviše štete je napravio Miško. Sa informacijom o odlasku Žoca i dolaskom Trinkijerija izašao je na instagramu još pre nego što je javnost znala da Žoc uopšte odlaziKad je to bilo?