November 29, 2025Nov 29 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:Mladjo, Ivo, Salo, Vlado, Stevo, ???, Balšo senior, Žoco, Salo?
November 29, 2025Nov 29 Branko Sinđelić je zauzeo mesto predsedavajućeg, tadašnji junior i ekstra lik.Nema ni Lokija
November 29, 2025Nov 29 2 minutes ago, hooyadahoo said:Mladjo, Ivo, Salo, Vlado, Stevo, ???, Balšo senior, Žoco, Salo?Da nije Branko Sinđelić?
November 29, 2025Nov 29 kako sad tumaciti one 3x stavke koje zeljko zamera ostoji? nekako osim prve, ostale zvuce kao da treba da se resavaju odmah a ne post festum i da nisu tako overarching? [nova rs]
November 29, 2025Nov 29 Sad mi je jasnije zasto je Jaramazovic podneo ostavku u Spartaku…Kockice se slazu.
November 29, 2025Nov 29 16 minutes ago, uini said:kako sad tumaciti one 3x stavke koje zeljko zamera ostoji? nekako osim prve, ostale zvuce kao da treba da se resavaju odmah a ne post festum i da nisu tako overarching? [nova rs]Ne mogu da ozbiljno shvatim tekst u kom je jedan od tri igrača sa problematičnim ponašanjem Vanja.
November 29, 2025Nov 29 ono sto pouzdano znam, ne samo iz medija, je da vanja ne bi plotov'o sa cjaci- alijansom; e sad, mozda se nesto popickarao sa zeljkom na svakodnevnica-nivou, nisam se raspitivao, nije bila prilika.
November 29, 2025Nov 29 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/pomeren-sastanak-uprave-i-obradovica/529451
November 29, 2025Nov 29 1 hour ago, uini said:kako sad tumaciti one 3x stavke koje zeljko zamera ostoji? nekako osim prve, ostale zvuce kao da treba da se resavaju odmah a ne post festum i da nisu tako overarching? [nova rs]meščini da se sprema svilen gajtan limaru, to mi se nekako javlja kao konačni ishod svega ovogai uzgred budi rečeno - najbolji Edited November 29, 2025Nov 29 by Orle Zmajević
November 29, 2025Nov 29 11 minutes ago, Orle Zmajević said:meščini da se sprema svilen gajtan limaru, to mi se nekako javlja kao konačni ishod svega ovogai uzgred budi rečeno - najboljividecemo; toliko ima pomesanih poruka, da ja u ovom trenutku ne mogu da bacim ni best guess, kao citalac vesti.malo sta mi je kristalno jasno, ako ista.
November 29, 2025Nov 29 lele......ljudi će da pocrkaju. ovo je pogana strategija da pola grobara pomre do konačne odlukepa ima valjda u tim instranstvima neki internet.......drže se sastanci na daljinuili su neki članovi uprave u pustinji Gobi Edited November 29, 2025Nov 29 by Ted
November 29, 2025Nov 29 Dobro, to je sad klasična priča jer je jasno da nemaju rešenje i da im treba vremena da se nešto ispregovara
November 29, 2025Nov 29 nego me interesuje dal će Ostoja da pravi skup svojih grobara........"Grobari koji hoće da vare"