Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

19 minutes ago, theanswer said:

Ako je zaista Ostoja doveo Osetkovskog a da za to nisu znali ni Obradović ni Savić onda ništa ovo nije čudno. Ali mi je nestvarno i dalje da tako klub funkcioniše.

zbog čega željko i zoran nisu reagovali tada ili u nekim od narednih nedelja, nego je sada problem nešto što se desilo tokom leta?

meni su ove željkove primedbe izuzetno sus, ne toliko u smislu da li su istinite, već u smislu nekog preuzimanja lične odgovornosti.

pazi, neko je doveo freakin osetkowskog i ti tada ćutiš, pa onda popizdiš kada uđeš u seriju poraza.

isto važi i za igrače, koje može svojeručno da stavi u zamrzivač ako mu kvare mojo.

typos edit

Edited by uini

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

7 minutes ago, goofs said:

Onda je prošao jedan dan u kom su ga oladili verovatno svi čiji telefon je okrenuo, pa je tek onda pošla priča o sastanku.

Ili to, ili je video kakav je odziv na aerodromu, i generalno među narodom, i odlučio da se prikloni stavu 'većine' navijača. Što bi većina predsednika klubova uradila u sličnoj situaciji. Opet, ne vidim zašto bi baš zbog tog čina morao da leti, ako već nije leteo svih ovih godina.

Taman posla zbog toga.

To je benigno u odnosu na neke druge optužbe.

A zašto je ćutao, jbg, mi sad možemo da morališemo ali već tada bi onda bio haos u klubu koji imamo sada. Željko je mislio da to može da izniveliše. Time "zašto je ćutao" bespotrebno peremo Ostoje, Čoviće, Vazure...

Naravno, sve pod uslovom da je tačno.

Edited by Milošica

Zar nije većina na ovom forumu bila zadovoljna potpisom Osetkovskog?

Just now, sigurnost said:

Zar nije većina na ovom forumu bila zadovoljna potpisom Osetkovskog?

Kakve to veze ima. Igrač se ne dovodi van znanja trenera(ako je to ovde slučaj).

Just now, Milošica said:

Taman posla zbog toga.

To je benigno u odnosu na neke druge optužbe.

A zašto je ćutao, jbg, mi sad možemo da morališemo ali već tada bi onda bio haos u klubu koji imamo sada. Željko je mislio da to može da izniveliše. Time "zašto je ćutao" bespotrebno peremo Ostoje, Čoviće, Vazure...

imam utisak kao da se puca u svim pravcima oko tih razloga zašto je željko ponudio ostavku.

nemam ništa protiv da rezultat celog ovog brejnostorminga bude kako je ostoja vučićev proxy u urušavanju željka & partizana, uvek sam za takve opcije, samo što mi ovo sve izgleda blago neuverljivo, jer su infoi all over the place

I mora se naglasiti, što se "promašaja" tiče, ako je igrač imao pošten pristup a ne očigledno bezobrazan, uvek će mi prvi krivac biti trener. Majk idealan primer. Istina da mu odgovara slobodnija uloga, ali ako ti stvari ne funkcionišu sjajno, onda malo gledaš da se prilagodiš tom Majku, Miltonu, Doužeru...

@uini

Uvek će mi u takvim vanterenskim pričama biti realno da jedan srpski pošteni biznismen nešto mulja, da se izrazim tako plastično. Ono što je bitno je da to ne ode u ekstrem i relativizovanje Željkovih grešaka na terenu, a i to se radi. Jedno može ići zajedno sa drugim, kao što i razlog za ostavku može biti i jedno i drugo. Da je samo jedno, dao bi ostavku i na skoru 2-1. Daleko od toga da sam delulu iako sam za to da deda ostane.

Edited by Milošica

13 minutes ago, hooyadahoo said:

Čekaj, jel ti hoćeš da Zoc ostane ili ne? Ako hoćeš, zar ne radi onda predsednik to što ti hoćeš? Uprkos tome treba da leti? Ništa mi nije jasno.

Ja bih voleo da ostane, iako sam svestan da se time sezona baca u vodu, zato što je alternativa na duže staze grdnija, a sumnjam i da će se išta od ove sezone spasiti.

6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ili to, ili je video kakav je odziv na aerodromu, i generalno među narodom, i odlučio da se prikloni stavu 'većine' navijača. Što bi većina predsednika klubova uradila u sličnoj situaciji. Opet, ne vidim zašto bi baš zbog tog čina morao da leti, ako već nije leteo svih ovih godina.

Teranje Zorana Savića ne govori tome u prilog, više govori kao da se traži žrtveno jagnje za jedan čovićevski narativ - “nisam ja kriv, uradio sam sve što je do moje limarije”.

45 minutes ago, hooyadahoo said:

@Ted kako nije Željkova odgovornost jbte? Ako nije 100%, onda je 90%, aj 10% da nagrbacimo Zokiju. Kake veze ima Ostoja? Opet pitam, što smo se tek sad naljutili na njega ako je gnjida radikalska od ko zna kada? Ko je doveo Trinkija i Zoca u Partizan? Brate nema tu izbora, ili popusis svoje govno i kažeš, da, navijacu za Partizan bez obzira na to što je predza Partizana deo bande, znači na neki način sam pička, ili kažeš, ne, dok se stvari ne promene - ne navijam. Nema treće.

Niko nikad neće Zocu zaboraviti 92, i druge lepe stvari koje su se desile, ali ajde da kažemo barem kako jeste.

vidi, ja mislim da posmatraš stvar iz pogrešne perspektive. pri čemu te ne kritikujem, jer sam i sam tako posmatrao.

dakle, ovo nije pitanje ostanka ili odlaska trenera. da je ma ko drugi umesto Željka, bilo bi pitanje trenera. dal je dobar momenat da ode, ko da dođe, kako mu je igrala ekipa i ko je za to kriv. i ja bih voleo da je u kkp tako, jer je to neka normalna i redovna situacija u većini klubova. ali tako nije i jbg. mi sad moramo da gledamo šta je najbollje po klub kao klub.

kako je uključen Željko (da ne nabrajam sad po čemu je to sve specifično pošto je opšte poznato i napisano sto puta) sada je to pitanje funkcionisanja samog kluba. sasvim je jasno da je isključena varijanta da Željko samo ode i da sve ostane isto, samo će eto ekipu da vodi neki drugi stručni štab. ljudi će da pune Arenu, sledeće godine će da prodaju 15.000 godišnjih koje koštaju ko Sv. Petra kajgana itd.

pored toga imaš i argument da mi sada raspravljamo kako neki Željkov tim igra u EL prevashodno iz razloga jer se Željko vratio u Partizan, uperio svetla na veliku pozornicu, posledično privukao razne sponzore i ljude voljne da učestvuju i da im se ime nađe uz Željkovo u pozitivnom kontekstu. inače bi verovatno razmatrali kako igra tim, šta ja znam, Pere Božića u FIBA LŠ i dal imamo šanse da budemo treći na kraju aba lige.

i sad važi isto, ljudi bi da im se ime nađe uz Željkovo u pozitivnom kantekstu i kada je podneo ostavku. Ostoja se promptno zahvalio Željku posle ostavke, nekom objavom. ali sutradan, kada se pokrenula lavina brže bolje je ostavka odbijena i počelo sve ovo čemu prisustvujemo. po onome što saznajemo ključ je u ovoj sezoni, problemi su počeli da eksliraju od leta, Australije, lošeg prelaznog roka, radovnih i čerter letova, igrača skrolera, igrača koji igraju tri nivoa ispod mogućnosti, do trenerovog priznanja da on više ne zna šta da radi, preuzimanja sve krivice na sebe i podnošenja ostavke. ovaj deo sa pruzimanjem sve krivice na sebe ne ide u grobarskoj javnosti, mi sad hoćemo da znamo i čiju je još krivicu preuzeo i u čemu je ona

Edited by Ted

9 minutes ago, Milošica said:

@uini

Uvek će mi u takvim vanterenskim pričama biti realno da jedan srpski pošteni biznismen nešto mulja, da se izrazim tako plastično. Ono što je bitno je da to ne ode u ekstrem i relativizovanje Željkovih grešaka na terenu, a i to se radi. Jedno može ići zajedno sa drugim, kao što i razlog za ostavku može biti i jedno i drugo. Da je samo jedno, dao bi ostavku i na skoru 2-1. Daleko od toga da sam delulu iako sam za to da deda ostane.

mislim da niko nema dilemu da li željko ili neki sns fićfirić, samo kažem da mi je sus taj sprinkler-metod za razloge, pri čemu se kao dosta razloga potežu neke stvari koje bi trebalo da su rešene odavno, ako su problem & ako je osoba kojoj je to problem - željko a ne neki random trener.

15 minutes ago, Milošica said:

Kakve to veze ima. Igrač se ne dovodi van znanja trenera(ako je to ovde slučaj).

Obradović do srede nije primetio da mu se 210cm visoki plavušan mota po treninzima i utakmicama?

2 minutes ago, uini said:

pri čemu se kao dosta razloga potežu neke stvari koje bi trebalo da su rešene odavno, ako su problem & ako je osoba kojoj je to problem - željko a ne neki random trener.

Željko bezopasan, socijalna inteligencija tu i tamo.

@sigurnost

Kao što rekoh, iskalkulisao je da će moći da iznese i prešao je preko toga jer je bi onda već tad došlo do razlaza. Kriv je i sam, ali to ne abolira Ostoju ako je tačno. Previše dušebrižnistva za nekoga ko ovde nije sa dobrom namerom.

Edited by Milošica

22 minutes ago, uini said:

zbog čega željko i zoran nisu reagovali tada ili u nekim od narednih nedelja, nego je sada problem nešto što se desilo tokom leta?

meni su ove željkove primedbe izuzetno sus, ne toliko u smislu da li su istinite, već u smislu nekog preuzimanja lične odgovornosti.

pazi, neko je doveo freakin osetkowskog i ti tada ćutiš, pa onda popizdiš kada uđeš u seriju poraza.

isto važi i za igrače, koje može svojeručno da stavi u zamrzivač ako mu kvare mojo.

typos edit

pa ne znam jbg, ono gura se pod tepih kontam, da se ne prave problemi pred start, ali stoji da izgleda sad bezveze sve i da se sad zauzimaju pozicije.. mislim da je ostoja bivši svakako.. kako se brzo okrenu stvari.. do letos je jahao na visokom konju

Neka pukne sezona, neka padne prodaja sezonskih, neka se budzet smanji na 20% sadasnjeg, i neka postanu neka Mega na steroidima. Isto zelim i zvezdi. Ne moraju da igraju EL, neka igraju bilo sta, ali neka timovi budu sa nasim mladim talentima a ne ove placenicke kolonije.

A generalno, van kosarke, zna se kome sve ovo odgovara. Spekulacije, teorije zavere, da se ljudi danima bave ovim temama a da u zapecak padnu neke zivotne i bitnije. Hleba i igara...