November 28, 2025Nov 28 Popular Post Hriste boze raspeti i svetiSvaki grobar na aerodrom letiSvako leti tamo kod SurcinaDa doceka najveceg TurcinaLeti stuke, letu avioniBicemo mi opet sampioniVodio je Beneton TrevizoJao sto bih neku picku lizo
November 28, 2025Nov 28 1 hour ago, sigurnost said:Ali ovaj "član uprave drugih klubova" mu je dao garanciju za maksimalni budžet kada je došao i dan danas mu obezbeđuje platu.Što sam i ja isticao u više navrata, svaki put kada sam govorio o tome šta mi se sve ne sviđa oko KK Partizan poslednjih godina.Međutim, ono što postoji među grobarima vi nikada nećete imati, jer biste za ovakvu akciju kakvu smo mi imali sinoć najpre morali da pitate Peđu Panića i njegove drugare, pošto tu vlada jednoumlje, podaništvo i ne postoji nikakvo dostojanstvo. Kod nas to nije slučaj. Edited November 28, 2025Nov 28 by napadaj
November 28, 2025Nov 28 2 minutes ago, napadaj said:Što sam i ja isticao u više navrata, svaki put kada sam govorio o tome šta mi se sve ne sviđa oko KK Partizan poslednjih godina.Međutim, ono što postoji među grobarima vi nikada nećete imati, jer biste za ovakvu akciju kakvu smo mi imali sinoć najpre morali da pitate Peđu Panića i njegove drugare, jer tu vlada jednoumlje, podaništvo i ne postoji nikakvo dostojanstvo. Kod nas to nije slučaj.sve je tacno ali ne raste mnogo zeljaka ni na partizanovom drvetu. niste se bunili kada je dule oteran, jer realno nije taj kalibar ( :
November 28, 2025Nov 28 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ne lupaj glupostiplsmozda lupam, samo nisam stekao utisak da je bila neka drama kada su ga sklonili.
November 28, 2025Nov 28 1 hour ago, shimpu said:Hriste boze raspeti i svetiSvaki grobar na aerodrom letiSvako leti tamo kod SurcinaDa doceka najveceg TurcinaLeti stuke, letu avioniBicemo mi opet sampioniVodio je Beneton TrevizoJao sto bih neku picku lizoHahhah a nijedno žensko da lajkuje
November 28, 2025Nov 28 5 hours ago, Jimmy Kowalski said:1 hour ago, Jimmy Kowalski said:https://x.com/BaselineInsider/status/1994475683746029817Kapirate šta se uradilo ovim pominjanjem "nekih" igrača? Evo Bonga showcase. Buvalno je kraj sezone..
November 28, 2025Nov 28 1 minute ago, hooyadahoo said:Što, jel ti znaš kako liže shimpu?Kakva rečenica jbteShi(m)pu da lliže je nemoguće jer su to istovremeno dve odvojene radnje
November 28, 2025Nov 28 Željkovi uslovi:Raskid sa 3 igračaOstoja outDule direktor mlađih kategorijaUmesto glavonje dolazi Drobnjak.