November 29, 2025Nov 29 Just now, Ted said:nego me interesuje dal će Ostoja da pravi skup svojih grobara........"Grobari koji hoće da vare"Valjda da seku?
November 29, 2025Nov 29 pojma nemam, dal se lim samo seče ili se i variVarenje lima je proces spajanja metalnih limova korišćenjem različitih tehnika zavarivanja kako bi se postiglo jako i precizno spajanje. Ova tehnika je ključna u industriji za proizvodnju raznih proizvoda, a kako bi se sačuvao integritet tankog lima i sprečilo izobličenje, koriste se tehnike kao što je hlađenje zavara pomoću metalnih hladnjaka sa visokom toplotnom provodljivošću. Edited November 29, 2025Nov 29 by Ted
November 29, 2025Nov 29 Kakva televisa presenta. I dalje mi je neverovatno da je Vanja jedan od onih koji je bušio.
November 29, 2025Nov 29 ne verujem ni ja za Vanju, odnosno teško mi je da poverujemjedino me zbunjuje ona Željkova izjava kada je rekao da je utakmicu i akcije pripremo za Vanju i Parkera valjda, pa mu je na dan utakmice rečeno da niko od njih ne igra.....ne sećam se samo koja utakmica, jedna od ovih poslednjih Edited November 29, 2025Nov 29 by Ted
November 29, 2025Nov 29 Kada treba da se ubiju od treninga, kako bi došli do nekakve igre, sada će se nedelju dana pregovarati kako dalje bez Ostoje sa Vučićevim aminom.
November 29, 2025Nov 29 Ma kakav Vanja, šta vam je, objavio je nekoliko postova posvećenih Žocu, u smislu "nadam se da ostaješ i da se vidimo na treningu"
November 29, 2025Nov 29 Just now, goofs said:Ma kakav Vanja, šta vam je, objavio je nekoliko postova posvećenih Žocu, u smislu "nadam se da ostaješ i da se vidimo na treningu"Pa bas zato je i objavio. Misli da ce to da ga spasi..
November 29, 2025Nov 29 15 minutes ago, garmonbozia said:I dalje mi je neverovatno da je Vanja jedan od onih koji je bušio.Otkud sad ovo?
November 29, 2025Nov 29 u suštini, ovo samo Željko može da kaže a da bude pouzdano. ili neko iz njegovog okruženja. mislim, o kojim igračima se radi, sa kojim igračima ima problemili će biti jasno ako sa nekima bude prekinuta saradnja ili naprasno promene sredinu ili budu klupirani
November 29, 2025Nov 29 15 minutes ago, Ted said:pojma nemam, dal se lim samo seče ili se i variOstoja je poznat kao limar- sekač.
November 29, 2025Nov 29 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:lepa fotkasuper sto se sastaje ta generacijaali otkud pokojni bora drljaca sa njima?