November 28, 2025Nov 28 Pa sezona je zavrsena sta god da se sutra ili prekosutra desi. Valjda niko nije toliko naivan da veruje da ce da se desi opet neki preokret ko pre tri sezone. Kad se vec rasciscavaju odnosi, onda teraj do kraja. Ocigledno ce svakakvih promena biti..
November 28, 2025Nov 28 33 minutes ago, napadaj said:Što sam i ja isticao u više navrata, svaki put kada sam govorio o tome šta mi se sve ne sviđa oko KK Partizan poslednjih godina.Međutim, ono što postoji među grobarima vi nikada nećete imati, jer biste za ovakvu akciju kakvu smo mi imali sinoć najpre morali da pitate Peđu Panića i njegove drugare, pošto tu vlada jednoumlje, podaništvo i ne postoji nikakvo dostojanstvo. Kod nas to nije slučaj.Izvini.Jeste da na Crvenu Zvezdu gledam očima devetogodišnjaka, jer jedino tako mogu da navijam za nju i pored svih sranja na kojima počiva, ali u "Akciji aerodrom" ne bih mogao da učestvujem ni-ka-da.Ono je definicija reči gnar!
November 28, 2025Nov 28 31 minutes ago, uini said:mozda lupam, samo nisam stekao utisak da je bila neka drama kada su ga sklonili.nisi ispratioal je onda glupo to da uzimaš kao neki argument u diskusiji sa ljudima koji to vrlo prateda ne kažem da su neki možda i bili na licinom mestuko neko kovidi pisca i zna kakava je knjigateško da možesve pet, cepaj dalje free
November 28, 2025Nov 28 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Željkovi uslovi:Raskid sa 3 igračaOstoja outDule direktor mlađih kategorijaUmesto glavonje dolazi Drobnjak.Uh, Drobnjak bi bio tako dobro rešenje. Drži košarku u malom prstu, uživanje ga je slušati
November 28, 2025Nov 28 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Željkovi uslovi:Raskid sa 3 igračaOstoja outDule direktor mlađih kategorijaUmesto glavonje dolazi Drobnjak.I? Jel pristao Andrej?
November 28, 2025Nov 28 9 minutes ago, MiddleClass said:I? Jel pristao Andrej? to je pitanje za tomića
November 28, 2025Nov 28 20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Željkovi uslovi:Raskid sa 3 igračaOstoja outDule direktor mlađih kategorijaUmesto glavonje dolazi Drobnjak.I ja sam ovo čuo iz kluba. Ta trojica su Parker, Braun i Tajrik.
November 28, 2025Nov 28 28 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Kapirate šta se uradilo ovim pominjanjem "nekih" igrača? Evo Bonga showcase. Buvalno je kraj sezone..Koliko je lik kog si citirao retardiran, to je strašno.rAzMoTrIti sTaTuS aJzAkA bOnGe je-bo-te
November 28, 2025Nov 28 4 minutes ago, napadaj said:I ja sam ovo čuo iz kluba. Ta trojica su Parker, Braun i Tajrik.Tanasković, Nenad Dimitrijević, Dušan Miletić mesto ove trojice......verovatno su sva trojica jeftinija od pola Parkerai vozi
November 28, 2025Nov 28 5 minutes ago, lord_s said:Sta nam je Sterling zgresio, nisam ispratio?Pogledaj pocetak utakmice protiv Asvela, on ako nije namerno gubio lopte, seci me gde sam najtanji.