Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

@Ted kako nije Željkova odgovornost jbte? Ako nije 100%, onda je 90%, aj 10% da nagrbacimo Zokiju. Kake veze ima Ostoja? Opet pitam, što smo se tek sad naljutili na njega ako je gnjida radikalska od ko zna kada? Ko je doveo Trinkija i Zoca u Partizan? Brate nema tu izbora, ili popusis svoje govno i kažeš, da, navijacu za Partizan bez obzira na to što je predza Partizana deo bande, znači na neki način sam pička, ili kažeš, ne, dok se stvari ne promene - ne navijam. Nema treće.

Niko nikad neće Zocu zaboraviti 92, i druge lepe stvari koje su se desile, ali ajde da kažemo barem kako jeste.

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Pa da se sruši mit o nekakvoj kvazi-opoziciji? Teško.

6 minutes ago, hooyadahoo said:

@Ted kako nije Željkova odgovornost jbte? Ako nije 100%, onda je 90%, aj 10% da nagrbacimo Zokiju. Kake veze ima Ostoja? Opet pitam, što smo se tek sad naljutili na njega ako je gnjida radikalska od ko zna kada? Ko je doveo Trinkija i Zoca u Partizan? Brate nema tu izbora, ili popusis svoje govno i kažeš, da, navijacu za Partizan bez obzira na to što je predza Partizana deo bande, znači na neki način sam pička, ili kažeš, ne, dok se stvari ne promene - ne navijam. Nema treće.

Niko nikad neće Zocu zaboraviti 92, i druge lepe stvari koje su se desile, ali ajde da kažemo barem kako jeste.

Dve stvar samo. Prvo, Ostoja je odradio i jednu sezonu sa Šćepa-Filipovski tandemom, jedno od grdnijih izdanja u XXI veku. Tako da ako mu pripusujemo zasluge, daj da mu pripišemo i govna, pošto ih ima i takva su kad on uzme stvari u svoje ruke. Da ne ulazim u priču da nije on doveo Željka i da sve to što on priča po podkastima je u svrhu samopromocije i ničeg drugog.

Drugo, niko Željka ne abolira od njegovog dela krivice, pa ni on sam, zato je i podneo ostavku. No tada nastupa daj isti Ostoja sa celom ovom dramom moljakanja Željka da se predomisli, pošto je brzinski shvatio da je nesposoban i da ga niko ne jbe 2% i neće da dođe u Partizan, a usput i da su mnogi ljudi tu zbog Žoca, a ne zbog njega.

Samo zbog toga je zaslužio da leti, čak i da ne pominjemo da je ćaci.

2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Sto se skautiranja tice, svi dovode igrace iz NBA, Evrolige ili najbolje igrace iz Evrokupa, nema tu neke magije, svi gledaju iste igrace. Izuzetak kod Partizana je Karlik, on je bas pogodak, a doveden je iz Kine.

11 minutes ago, Milošica said:

Možda je veća zamena teza pljuvanje Zorana i iluzije o nekakavom skautingu u današnjoj EL kod ekipa ss ovolikim budžeima. Kod procene igrača naravno da je Željko veći krivac.

Selekcija Partizanovih timova, do ove sezone, uopšte nije bila tako loša. Mislim, ako je poredimo sa Zvezdinom (a sa kim drugim bi je poredili).

Prošle sezone je uradjen prilično dobar restart - svaki dovedeni igrač je imao apsolutni smisao u rosteru...i Ife Lundberg sa svojim skilsetom (kao najbolji igrač Virtusa godinu dana pre) i Ntilikina sa svojim (kao član petorke reprezentacije koja je igrala dva finala OL uzastopno) i Ajzeja Majk sa svojim (kao najbolji igrač EC, a vidimo i danas da igra solidnu EL), pa čak i taj Dejvis, koji je realno možda najveći kiks, kompatibilan je sa Tajrikom Džonsom i bilo je smisleno dovesti ga (da ne govorimo o CV-ju koji je odličan). Da ne govorim o npr Bongi, gde se sećam da sam odmah pomislio da u Partizanu neko zna da radi svoj posao, za razliku od Zvezde (što je bilo daleko od univerzalnog stava - još se sećam razočaranih reakcija većine fanova ovde).

Zašto niko od tih igrača (a ni mnogih drugih u prethodnih par godina i ove) nije pružio ni blizu nekog svog standarda, sigurno nije krivica Zorana Savića.

Ove godine je već druga priča sa Džabarijem, Osetkovskim i posle iznudjenim rešenjima...tu je već bilo nelogićnosti i u samom startu. Po meni, bukvalno je trebalo dovesti kvalitetniju zamenu Dejvisu i ostaviti sve ostalo u rosteru. Čija je ideja bila pustiti Ntilikinu npr, koji može da igra u bilo kom timu EL (ako se koristi kako treba), veliki je znak pitanja.

14 minutes ago, goofs said:

No tada nastupa daj isti Ostoja sa celom ovom dramom moljakanja Željka da se predomisli

Ali nije Ostoja usamljen u toj drami, tu su hiljade ljudi na aerodromu, i još x puta toliko na internetu. Zašto je Ostoja kriv što se priklonio 'većinskom' grobarstvu?

Ako je zaista Ostoja doveo Osetkovskog a da za to nisu znali ni Obradović ni Savić onda ništa ovo nije čudno. Ali mi je nestvarno i dalje da tako klub funkcioniše.

Mense čini da smo svi(pa i Željko) imali prevelika očekivanja od Lundberga.

On je i one EL sezone u Virtusu pre dolaska igrao jako promenjivo. 6-7 mečeva sa negativnim indeksom i još toliko sa indeksom od 0 do 5. Mislim da ne grešim jer mi je bilo baš upečatljivo. To je skoro polovina utakmica u regularnoj sezoni.

Btw, nije toliki problem ako Ostoja naknadno ubeđuje Željka, mnogo ozbiljnijih optužbi ima. E sad, koliko su tačne.

Edited by Milošica

Kojih optužbi?

• Author

Možda se Ostoja loži na plavuše pa je zato doveo Osetkovskog, bolji je frajer od Saše Kovačevića objektivno

1 minute ago, Heaviside said:

Kojih optužbi?

Između ostalog, ovo što je Ajverson napisao.

10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ali nije Ostoja usamljen u toj drami, tu su hiljade ljudi na aerodromu, i još x puta toliko na internetu. Zašto je Ostoja kriv što se priklonio 'većinskom' grobarstvu?

Kriv je jer se on nije priklonio većinskom grobarstvu, nego spasavanju svoje guzice.

Podsetiću da je klub objavio Željkovu ostavku u vidu pisma, nakon čega Ostoja pušta svoju objavu u fazonu “hvala Željko, Partizan tvoja kuća, zauvek ćemo biti bffs”. Onda je prošao jedan dan u kom su ga oladili verovatno svi čiji telefon je okrenuo, pa je tek onda pošla priča o sastanku.

2 hours ago, smooth.Op said:

Ostoja se izgleda više boji Vučića nego gneva navijača.

Dal' navijači mogu da ga utamniče i otmu svu pošteno zarađenu imovinu?

Ipak, nada još postoji čim su sastanci zakazani, a i Obradović je zamerio predsedniku Ostoji Mijailoviću na tome što mu je tražio da doda reč “neopoziva” u oproštajnom pismu trofejnog trenera.

Ako mu je stvarno ovo trazio..bolje da se vise ne pojavljuje javno.

30 minutes ago, goofs said:

Dve stvar samo. Prvo, Ostoja je odradio i jednu sezonu sa Šćepa-Filipovski tandemom, jedno od grdnijih izdanja u XXI veku. Tako da ako mu pripusujemo zasluge, daj da mu pripišemo i govna, pošto ih ima i takva su kad on uzme stvari u svoje ruke. Da ne ulazim u priču da nije on doveo Željka i da sve to što on priča po podkastima je u svrhu samopromocije i ničeg drugog.

Drugo, niko Željka ne abolira od njegovog dela krivice, pa ni on sam, zato je i podneo ostavku. No tada nastupa daj isti Ostoja sa celom ovom dramom moljakanja Željka da se predomisli, pošto je brzinski shvatio da je nesposoban i da ga niko ne jbe 2% i neće da dođe u Partizan, a usput i da su mnogi ljudi tu zbog Žoca, a ne zbog njega.

Samo zbog toga je zaslužio da leti, čak i da ne pominjemo da je ćaci.

Čekaj, jel ti hoćeš da Zoc ostane ili ne? Ako hoćeš, zar ne radi onda predsednik to što ti hoćeš? Uprkos tome treba da leti? Ništa mi nije jasno.

Ko je doveo Zoca u Partizan? Pitam ozbiljno, nisam znao da ima neka priča iza toga

1 minute ago, hooyadahoo said:

Čekaj, jel ti hoćeš da Zoc ostane ili ne? Ako hoćeš, zar ne radi onda predsednik to što ti hoćeš? Uprkos tome treba da leti? Ništa mi nije jasno.

Ko je doveo Zoca u Partizan? Pitam ozbiljno, nisam znao da ima neka priča iza toga

Ti bas ne pratis. Ne mogu i Ostoja i Zeljko vise u Partizanu. Ili jedan ili drugi.