November 28, 2025Nov 28 Kako se igraci targetiraju ako prete da ce otici u slucaju da trener koji ima ogromnu podrsku navijaca napusti klub ?Valjda je obrnuto ?
November 28, 2025Nov 28 Just now, SNARC said:Kako se igraci targetiraju ako prete da ce otici u slucaju da trener koji ima ogromnu podrsku navijaca napusti klub ?Valjda je obrnuto ?pa zar je bitno
November 28, 2025Nov 28 Paspalj sportski direktor? Gospode Bože. Čovek em nije nikad radio taj posao (tim-menadžer je nešto drugo), em je Paspalj ozbiljno bolestan čovek. Drobnjak je bolji izbor. Novica je ispao iz kombine zbog Željkovog odnosa sa Ražnatovićem, što je još jedna stvar koja mi se ne dopada. Sve ovo prerasta u cirkus, nemam osećaj da ide ka ozdravljenju. Mogu da zamislim prvi mesec bez plate.
November 28, 2025Nov 28 2 minutes ago, SNARC said:Kako se igraci targetiraju ako prete da ce otici u slucaju da trener koji ima ogromnu podrsku navijaca napusti klub ?Valjda je obrnuto ?Cijeli internet gori od insajdera jer su svi mediji prenjeli da tri igraca buse Zelimira. Svi do jednog porucuju da ce doci protiv Bajerna i jebati majku igracima. Na celu sa Cegijem...
November 28, 2025Nov 28 igrači bi trebalo da se okupe i dogovore da počnu da targetiraju protivnike na terenu.....pošto se do sada nisu istakli u tom domenu. ako bi se to desilo, i ostale stvari bi se posložile
November 28, 2025Nov 28 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:Ostoja je napravio cirkus i samoubice se sada.daj bože🙏🏻
November 28, 2025Nov 28 Mnogo se lupeta na inter-netu poslednjih par sati. Svako zna nekoga kome je neko iz kluba rekao... Željko nema šanse da je postavljao neke tamo zahteve u svrhu totalne reorganizacije kluba. Tipa da Dule vodi mlade selekcije ili da ne znam ni ja ko bude SD i tako dalje. Jednostavno želi da radi sa ljudima u koje ima poverenja. To samo povlači da treba da odu oni u koje nema.
November 28, 2025Nov 28 21 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Kowalski? Samo sam njega citirao, on prenosi neke likove sa svog tvitera, a meni to služi da prikažem navijačku retardiranost..Bukvalno sam citirao idiotluk lika sa tvitera. Jebote, Bonga mu smeta lol.
November 28, 2025Nov 28 Svašta se dešava ljudi, svašta. Razmišljam da posle x godina uđem u Mek na Zelenom pa pravac most. Mada imaju neki sendviči u blizini gde natrpaju svega, možda bolje tako.
November 28, 2025Nov 28 6 minutes ago, copkillah said:Bukvalno sam citirao idiotluk lika sa tvitera. Jebote, Bonga mu smeta lol.Upravo moja poenta...u pet sati je prenet neki retard kome je Bonga prvi na listi za odstrel i vest da igrač ide ako Željko ode. Poenta je da kad se težište prenese na igrače, svaka šuša kreće da licitira ko je od njih najkrivlji.
November 28, 2025Nov 28 15 minutes ago, smooth.Op said:Mnogo se lupeta na inter-netu poslednjih par sati. Svako zna nekoga kome je neko iz kluba rekao...Željko nema šanse da je postavljao neke tamo zahteve u svrhu totalne reorganizacije kluba. Tipa da Dule vodi mlade selekcije ili da ne znam ni ja ko bude SD i tako dalje.Jednostavno želi da radi sa ljudima u koje ima poverenja. To samo povlači da treba da odu oni u koje nema.Sprdaju se ljudi ceo dan
November 28, 2025Nov 28 Just now, ZokiAsov said:Sprdaju se ljudi ceo danjedan se sprdao da je ostoja poslao zeljkov spisak tomicu, 36 sati nakon sto ga je dobio (?) i onda zvezda kupila sve te iskopine koje niko nije znao. strasne stvari.