November 28, 2025Nov 28 1 hour ago, MiddleClass said:"Odlaskom prete Braun i VašingtonItalijanski novinar Mateo Andreani dodaje da Bonga nije jedini koji je zapretio odlaskom ukoliko Obradović ostane pri odluci da napusti Partizan. On navodi da su istu poruku klubu poslali Duejn Vašington i Sterling Braun."Ziv nisam da vidim ko ce vam doci da igra naredne sezone posle ovakvog targetiranja igraca...Dirljiva mi je tvoja briga za naše blagostanje, suza suzu samo što ne stigne ali:Nemoj Edited November 28, 2025Nov 28 by theanswer
November 28, 2025Nov 28 2 hours ago, lord_s said:ali misljenja sam da malo vece poverenje i minutazu zavredjuju OsetkovskiOsetko je defanzivno čunj ranga Teodosića.
November 29, 2025Nov 29 Popular Post Sad je jasno da Partizan trazi novog predsednika. Vunena su vremena, mora neko sa iskustvom, neko sa mudima, ali i neko ko je dete kluba, ko shvata sta je Partizan i ko ima jaku zelju da pobedi Zvezdu. Dakle, Nebojsa Covic je logicno resenje.
November 29, 2025Nov 29 3 hours ago, Filozof manijak said:Pa što :) , ovo je sad postao deo te priče, samo sns kadar može da napravi ovakvu papazjaniju i cirkus. Takvi vode i sisteme kao Eps ...
November 29, 2025Nov 29 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:Respekt za gospodu jer u društvo nisu zvali ćacija Rebraču Edited November 29, 2025Nov 29 by Nikodije
November 29, 2025Nov 29 Kad ti onaj udbaški isprdak LSV pošalje informer poternicu, jasno da šerif nije zadovoljan kako radiš. Očekujemo nekog rigidnijeg , lojalnijeg i zahvalnijeg ćacija u KKP
November 29, 2025Nov 29 5 minutes ago, April said:Kad ti onaj udbaški isprdak LSV pošalje informer poternicu, jasno da šerif nije zadovoljan kako radiš.Očekujemo nekog rigidnijeg , lojalnijeg i zahvalnijeg ćacija u KKPJa sam mislio da je to zajebancija prvo..cuj jbt..LSV. Ako cemo se drzati regiona iz kog se odapinju strele, sledeci pokusaj ce verovatno biti gorepomenuti muceni Rebraca...nesto tipa "Oduvek je Zeljko bio boleciv prema Hrvatima".
November 29, 2025Nov 29 Svi sponzori su aminovani u firerbunkeru, tako da mi je uvek bila urnebesna ideja kako smo samoodrživi. Za početak nema više NIS, Limar je popio nogobulj od grada Beograda, vidim da kreće i prozivka Kafeterije. Mogli bi Dule i Saša Danilović da im pričaju kako radi taj mehanizam.
November 29, 2025Nov 29 29 minutes ago, sasha said:Jel nisu njih uzeli Bugari ili tako nešto?Mislim kafeteriju, ne lsvFirma je registrovana u Luksemburgu ili Kipru, zaboravih... Možda si sa tim pomešao?
November 29, 2025Nov 29 Popular Post 6 hours ago, Nikodije said:Respekt za gospodu jer u društvo nisu zvali ćacija RebračuRebrača je fotkao