November 27, 2025Nov 27 Zeljko ima istorijsku sansu da uputi narod koji ga je docekao na Cacilend, i postane novi Karadjordje.
November 27, 2025Nov 27 4 minutes ago, Filozof manijak said:ne znam za vas, meni ovo tužno...Samo još jedan podsetnik u kakvoj zemlji živimo i u kakvoj ću očigledno crći
November 27, 2025Nov 27 13 minutes ago, JohnnyD said:Nece nikad niko uraditi nista sa Partizanom, pa ni veliki Zeljko, ako se 80-90% tima menja pred pocetak svake sezone, a onda Jovo nanovo. A Partizan tu prednjaci, odnosno ne da prednjaci nego je "sampion" na svetu. Ovaj narod sto se skupio da podrzi Zeljka treba da protestuje kod uprave i da spreci takvu politiku, ako vole svoj klub. Ako se to ne promeni, Zeljko ce samo da nastavi da se bruka. Onda kada je generacija Pantera, Egzuma, Lesora... za malo dosla na krov Evrope, trebalo je zadrzati bar jos jednu-dve sezone tu uigranu ekipu, a ne prosuti je kao mleko, i aj sad pravi ponovo, a nekad (cesto) i aj pravi pitu od govana ponovo.Paaaaa ove sezone nije promenio skoro ništa od tima, čak je i pojačan.A ta ekipa koju si pominjao je uglavnom ostala na okupu sem Madara iz znanih razloga, Lesora iz ogromne naše greške i Exuma koji je dobio siguran NBA ugovor u Dalasu sa Doncicem pa i nije bilo sanse da ga iko u Evropi zadrži.
November 27, 2025Nov 27 1 minute ago, *edited by mod said:Paaaaa ove sezone nije promenio skoro ništa od tima, čak je i pojačan.A ta ekipa koju si pominjao je uglavnom ostala na okupu sem Madara iz znanih razloga, Lesora iz ogromne naše greške i Exuma koji je dobio siguran NBA ugovor u Dalasu sa Doncicem pa i nije bilo sanse da ga iko u Evropi zadrži.Lesor i Exum... nedugo nakon toga i Panter. Samo tolko. Partizan kada je bio prvak sa Djordjevicem i Danilovicem, njih dvojica su pravili hemiju izmedju sebe i ostalih godinama da bi tek onda pobedili Juventut. Preko noci ne moze nista. Ovo sada je jednostavno mnogo losija ekipa, mogu da ostanu i 10 godina, dzabe, obrcu se pare, dovode polovicni stranci. Edited November 27, 2025Nov 27 by JohnnyD
November 27, 2025Nov 27 Nedugo po tom je cela jedna sezona. Lesora je čista naša greška, Madar da kažemo pola pola ali ne vidim šta se moglo uraditi po pitanju Egzuma pa da izabere nas a ne Dalas sa kojim je došao do finala NBA Edited November 27, 2025Nov 27 by *edited by mod
November 27, 2025Nov 27 NOVA portalFOTO Hezonja se oglasio zbog Željka Obradovića, jednom sl...Mario Hezonja, košarkaš Real Madrida, oglasio se zbog Željka Odradovića koji je podneo ostavku na mesto trenera Partizana.
November 27, 2025Nov 27 Jebem ti al sam pokisao dok se čekalo plaćanje parkinga, jebo me mantil bez kapuljačeMnogo toga me nervira oko sadašnjeg KKPFC, ali ovakvi momenti mogu da prelome sve živo i moralo je da se ode.
November 27, 2025Nov 27 20 minutes ago, VoodooDerina said:Samo još jedan podsetnik u kakvoj zemlji živimo i u kakvoj ću očigledno crćiajde kućo, počinje ti zvezda na rajku uskoro.
November 27, 2025Nov 27 30 minutes ago, Kreator said:NOVA portalFOTO Hezonja se oglasio zbog Željka Obradovića, jednom sl...Mario Hezonja, košarkaš Real Madrida, oglasio se zbog Željka Odradovića koji je podneo ostavku na mesto trenera Partizana.Kada vidim Hezonju kako se neodgovorno ponasa u Realu, u fazonu potpisao visegodisnji ugovor pa misli da moze da radi sta hoce, jos mi draze sto nije dosao kod nas. Ubedjen sam da bi nas (a i Zeljka naravno) nervirao samo tako..