Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

2 minutes ago, Kreator said:

Rezultati sada postaju nebitni, ovim dobija topuz u rukama da tresne parkera i koga već želi.

a do sada nije mogao da otpustio ceo tim i dovede novi?

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

• Popular Post

IMG_7377.jpeg

17 minutes ago, Kreator said:

Navijači hoće Željka - navijači će dobiti Željka. Tu više ni on ne odlučuje - jednostavno mora da se vrati i to je to. Rezultati sada postaju nebitni, ovim dobija topuz u rukama da tresne parkera i koga već želi.

Ovakve stvari se ne viđaju često.

Plašim se da će ubuduće i bez tog topuza igrači dobro da porazmisle da li im se isplati da potpišu za KKP fantom

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

meni ovo nije čud(n)o

ljudi, navijači partizana, njega doživljavaju kao gromobran, pre 10 godina je oteralotm duleta

ne žele da se ponovi

bez obzira na rezultate, on mora da ostane dok okg ne bude proterana iz srbije

Tek sad pre pola sata vidim šta se dešava, doček i to sve. Ovo boldovano itekako ima smisla i podržavam.

4 minutes ago, Midžeta said:

Ovo nije moj Kreator

Pozitivno me šokiralo ovo sa aerodroma. Udarila malo emocija i ovakva ljubav se ne viđaju često, da ponovim.

Ovo oko Željka što se desilo je baš "cart blanche" kakva se retko viđa.

A priznajem da me je Željko "kupio" i neopozivom ostavkom. Tim potezom ispao je pravi laf. Video je da sa ovom ekipom koja ga uopšte ne sluša ide na zadnje mesto i to nije hteo sebi da dozvoli. Sada bi trebalo da dobije, kao što rekoh, cart blanche pa da vidimo. Ne znam koliko igrača još imamo pravo da prijavimo za evroligu ali ja bih uradio pre svega ovo što je rekao @Jimmy Kowalski . Najuriti ovu dvojicu, dovesti zamene a ako imamo pravo na ukupno 4 igrača za evroligu još jednog spoljnjeg i jednu radnu peticu i teraj. Ako može da se baš izbegne fenjer i zadnja dva mesta, sasvim ok.

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

I posle neko ima dilemu sta ce Zeljko odluciti..

Ja imam, još numem da predviđam budućnost.

U svakom slučaju sam u "Željko, ostani" timu.

Da bi me ubedio da će sve biti opet dobro mora da pregazi nekog na putu sa aerodroma

jebem ti sve.....ovo je ludilo. gledam ove snimke, prilično emotivno, pomera malo čoveka......materijal za brejking njuz

ja sam demokrata, ako većina grobara hoće, čak i ako su svi ludi ko puške, a jesu, šta ja da radim.......nego da prihvatim

daj da se položimo bre i da oposlimo nešto......nije kasno

Edited by Ted

• Author

Ovo...jeste moj Ted???

Zeljko preuzima Kluz

Nece nikad niko uraditi nista sa Partizanom, pa ni veliki Zeljko, ako se 80-90% tima menja pred pocetak svake sezone, a onda Jovo nanovo. A Partizan tu prednjaci, odnosno ne da prednjaci nego je "sampion" na svetu. Ovaj narod sto se skupio da podrzi Zeljka treba da protestuje kod uprave i da spreci takvu politiku, ako vole svoj klub. Ako se to ne promeni, Zeljko ce samo da nastavi da se bruka. Onda kada je generacija Pantera, Egzuma, Lesora... za malo dosla na krov Evrope, trebalo je zadrzati bar jos jednu-dve sezone tu uigranu ekipu, a ne prosuti je kao mleko, i aj sad pravi ponovo, a nekad (cesto) i aj pravi pitu od govana ponovo.

Edited by JohnnyD

10 minutes ago, Djolle said:

Ja imam, još numem da predviđam budućnost.

U svakom slučaju sam u "Željko, ostani" timu.

Kada sam cuo da ce upravni odbor jednoglasno odbaciti ostavku a da se Zeljko vraca popodne napisao ovo:

7 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Zeljko pristao.

Raduj se Grobarijo!!!

Ne mislim da je jos tada prelomio, ali mislim da se lomio jer je dobio ogroman broj poruka i poziva u kome ga ljudi mole da se predomisli. Sada posle doceka zaista nemam dilemu, mada mozda ne procenjujem dobro situaciju..

Ovo ima neki cudan drustveni potencijal, gde su sada svi

Ovoliko naroda se nikad nije skupilo da očisti Ćacilend, znaju se prioriteti u ovom pašaluku ziga

• Author
4 minutes ago, villiem said:

Ovo ima neki cudan drustveni potencijal, gde su sada svi

Bojana ti ste?

ne znam za vas, meni ovo tužno...