November 27, 2025Nov 27 StigoKaze zahteva da Ostoja podnese ostavku i da se pocisti cacilendI jos 5 miliona za pojacanja
November 27, 2025Nov 27 4 minutes ago, lord_s said:StigoKaze zahteva da Ostoja podnese ostavku i da se pocisti cacilendI jos 5 miliona za pojacanjaMalo.
November 27, 2025Nov 27 4 minutes ago, lord_s said:pocisti cacilendMeni je ovo palo na pamet kad sam razmisljao kako bi konstruktivno mogla da se iskoristi ova navijacka energija..
November 27, 2025Nov 27 Just now, April said:Vrati Željko EgzumaNjega jedino doktorka Marijana ili vrač, s obzirom da je završio sezonu zbog operacije i povrede
November 27, 2025Nov 27 Just now, garmonbozia said:Njega jedino doktorka Marijana ili vrač, s obzirom da je završio sezonu zbog operacije i povredePa to nije ništa novo2 milke gore-dole
November 27, 2025Nov 27 kažu da je samo prošetao ka izlazu, ništa ljubljenje tri puta, zdravice i slikanjeuf
November 27, 2025Nov 27 Author Mislim meni je prvoj bedak da se zavrsi ovako, ali bila bi megagigaultrasega fora da nas odjebe i pored ovoga
November 27, 2025Nov 27 Just now, April said:El se ukazao?novembar crveno slovoObezbjedjenje ga sprovelo. Navijaci se razilaze
November 27, 2025Nov 27 1 minute ago, Midžeta said:Mislim meni je prvoj bedak da se zavrsi ovako, ali bila bi megagigaultrasega fora da nas odjebe i pored ovoga Ako ga ne tangira da pogazi ugovor sa navijacima, nek' mu je na cast..
November 27, 2025Nov 27 4 minutes ago, Midžeta said:Mislim meni je prvoj bedak da se zavrsi ovako, ali bila bi megagigaultrasega fora da nas odjebe i pored ovoga Računaj da ti je to završeno