November 27, 2025Nov 27 Just now, kud u maglu Simoviću said:meni ovo nije čud(n)oljudi, navijači partizana, njega doživljavaju kao gromobran, pre 10 godina je oteralotm duletane žele da se ponovibez obzira na rezultate, on mora da ostane dok okg ne bude proterana iz srbijeOvaj smajli uopste nije bio ironican, ne volim mitomaniju i idolopoklonstvo ali volim kad su ljudi na strani ciste klase a ne mizernih prljavih kalkulacija iz senke. Ja ovo vidim kao unutrasnji sukob u Partizanu i drzim da bi svaki covek koji voli kosarku u tom sukobu morao biti na strani Zeljka Obradovica. Za mene je to no brainer, isto tako bih razmisljao o klubu za koji navijam. Edited November 27, 2025Nov 27 by harper lee
November 27, 2025Nov 27 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:I posle neko ima dilemu sta ce Zeljko odluciti..Prebacimo se lagano kod @Miljenko na kladžu da utvrdimo koje će biti kvote za ostanak/razlaz, kao i za opciju u vidu neke druge funkcije u klubu
November 27, 2025Nov 27 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:meni ovo nije čud(n)oljudi, navijači partizana, njega doživljavaju kao gromobran, pre 10 godina je oteralotm duletane žele da se ponovibez obzira na rezultate, on mora da ostane dok okg ne bude proterana iz srbijeOkg ga dovela u Partizan.Dosta lažnog morala.
November 27, 2025Nov 27 Ko li je pustio buvu kojim avionom Zoc stize u Bg..Ne da mi se da pomislim da je slucajno.