November 27, 2025Nov 27 1 minute ago, harper lee said:Sad kad izadje Ostoja da odrzi konferenciju za stampu.
November 27, 2025Nov 27 Poruku podrške uoči Obradovićevog sletanja na beogradski aerodrom poslao je Vanja Marinković. On je na svom statusu na aplikaciji Whatsapp poručio da se nada da će Željko Obradović ostati i da će upravo on voditi sledeći trening Partizan Mozzart Beta, koji je zakazan za subotu. “Ako je do odgovornosti, ona je na nama koji smo na terenu! Ako je do časti, odavno si je dokazao”, napisao je Marinković i dodao:”Ako šansa za nastavak postoji, hajde da zajedno dokažemo da smo drugačiji. U subotu je trening... Nadam se, zajedno”.https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/vanja-marinkovic-ako-sansa-za-nastavak-postoji-hajde-da-dokazemo-da-smo-drugaciji/529305
November 27, 2025Nov 27 19 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Mogli bi da razmontiraju ćacilend kad su već na okupuEvo, samo prvo da uzmete desetu™
November 27, 2025Nov 27 Popular Post 3 minutes ago, harper lee said:Zeljku zaturili kofer, sad popunjava obrazac.
November 27, 2025Nov 27 Popular Post Posle sns bagre krucijalno je sport u ovoj zemlji svesti na amaterski nivo, pa nek prati onaj ko zaista voli.Sport se koristi kao izduvni ventil za sva sranja koja nam se desavaju.
November 27, 2025Nov 27 25 minutes ago, harper lee said:Ovaj smajli uopste nije bio ironican, ne volim mitomaniju i idolopoklonstvo ali volim kad su ljudi na strani ciste klase a ne mizernih prljavih kalkulacija iz senke. Ja ovo vidim kao unutrasnji sukob u Partizanu i drzim da bi svaki covek koji voli kosarku u tom sukobu morao biti na strani Zeljka Obradovica. Za mene je to no brainer, isto tako bih razmisljao o klubu za koji navijam.Tako ćemo i mi kad režim bude terao naše legende Bagzija i Dozeta
November 27, 2025Nov 27 3 minutes ago, Nikodije said:Tako ćemo i mi kad režim bude terao naše legende Bagzija i DozetaCuvaj mi mesto na aerodromu.
November 27, 2025Nov 27 15 minutes ago, Jimmy Kowalski said:na svom statusu na aplikaciji WhatsappAvangarda!
November 27, 2025Nov 27 5 minutes ago, harper lee said:Sad kad se pojavi Nenad Canak ima sve ove ljude srcka da strefi.Nenad Čanak iz LSV što su tužili Ostoju i Gerija danas? 😀