Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Ako nista ostatak sezone treba staviti fokus na vredjanje limara i ostalih cacija.

Ako je nesto zajednicko za sva sns govna to je odsustvo odgovornosti.

Samo ove sezone su imali: part+, skuplje sezonske, prijateljske u Australiji pred pocetak EL, utakmice u Becu za koje ne vaze sezonske i sad ovo zahvaljivanje Zeljku, pa poziv da se vrati...a tek je novembar.

Edited by Plissken

• Replies 12.1k
  • Views 619.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

smejte se vi al je na autoputu od zmaja ka aerodromu pakao

IMG_0312.jpeg

1 minute ago, Plissken said:

Ako nista ostatak sezone treba staviti fokus na vredjanje limara i ostalih cacija.

Ako je nesto zajednicko za sva sns govna to je odsustvo odgovornosti.

Samo ove sezone su imali: part+, skuplje sezonske, prijateljske u Australiji pred pocetak EL, utakmice u Becu za koje ne vaze sezonske i sad ovo zahvaljivanje Zeljku, pa poziv da se vrati...a tek je novembar.

Otprilike ovo.

Poslati Ostoju da ide da gleda efempe ako nista. Ja sam od onih, mozda i retkih koji bi vece rezove pravio odmah sad, ponavljam se - pocev od zahvalnice Parkeru, jednom od najvecih imena ali i najvecih promasaja od kako ja pamtim, porazgovarati sa ostalim igracima, bukvalno im utubiti u glavu da je 50% odgovornosti apsolutno na njima i da prestanu da se zajebavaju, pa ko hoce da igra, ko nece na kraj klupe i sta sad. Sve ovo ako Zelimir kaze dobro, u redu, salio sam se, idemo jos jedan krug

2 minutes ago, copkillah said:

Šok terapija. Nekad pali.

Da napravi rez-dva, pa to može da promeni situaciju.

Не знам деловао је убијено у појам, као да више нема идеју како да преокрене ствари, типа све сам покушао и не иде.. Да ли ово отишо сам - нисам, уз рез два може нешто драстично да промени нисам сигуран. Неколико пута је директно или индиректно бацио играче под аутобус, не знам колико то може да се закрпи.

7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kada Zeljko bude video masu ljudi koji mu skandiraju ime, moze samo da citira velikog MJ-a:

I'm back!

Daj Bože hail

7 minutes ago, copkillah said:

Šok terapija. Nekad pali.

Da napravi rez-dva, pa to može da promeni situaciju.

Samo da ne odstrani Parkera i Washingtona. Samo to ne..

Edited by Jimmy Kowalski

Just now, Jimmy Kowalski said:

Samo da ne odstrani Parkera i Washingtona. Samo to ne..

Što Vašingtona?

Just now, *edited by mod said:

Što Vašingtona?

Zato sto je trula jabuka. Ozbiljno trula..

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_0312.jpeg

Ocekujemo pbp sa doceka

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_0312.jpeg

Nije ti to efekat Obradovic vec efekat Sapic. Mudre izmene u saobracaju opsesijom kruznim tokovima, pretvaranjem dvosmernih ulica u jednosmerne i obrnuto i Cacilend as such su napravili nevidjeni haos u centru grada.

Željko je ozbiljan čovek, bilo bi veliko iznenađenje da nakon svega promeni svoju odluku

Неко је тог Паркера и изабрао и то као прво (чини ми се) и свакако главно појачање у сезони. И Дејвиса прошле сезоне, и Каминског претпрошле, ал најлакше је само на њих све да свалимо.

7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_0312.jpeg

Ja se i smejem jer znam da si ti u toj koloni. Ako se zbog TEBE ne predomisli, stvarno je nikakav čovek.

10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zato sto je trula jabuka. Ozbiljno trula..

Jedino ako znaš nešto van terena. Na terenu se fino pokazao ako se uzme u obzir da nije planiran da full time bude Karlik umesto Karlik.

Ja dosao po klinca u vrtic..mozemo i do aerodroma..nije bas da mora da vecera svaki dan.