November 25, 2025Nov 25 1 minute ago, Valk said:Nije sramota izgubiti od Panate.Nije. Ali ovo nije poraz nego sramocenje.
November 25, 2025Nov 25 Vračamo se na staro, kad smo loše igrali 3/4. KK treba doživjavati kao Fk gde je u Evropi svaka pobeda veliki uspeh. Kavak F4, kakav playoff, kakvi bakrači. Loši smo i treba se pomiriti s tim.
November 25, 2025Nov 25 7 minutes ago, Valk said:Nije sramota izgubiti od Panate.Ali sramota je kada bez reakcije ispratis njihovu seriju od 25-0.
November 25, 2025Nov 25 Kad sam gledao pred duel sa Fenerom njihove utakmice iz prošle sezone. Pomenuo sam da su dva puta uzastopno izgubili 30 razlike. Kod kuće i na strani. Na kraju su bili prvaci EL. Na žalost miljama smo daleko od tog nivoa, tako da mi nije ni na kraj pameti da spominjem to u kontekstu kako će se i ovde desiti neko čudo. Ali nije smak sveta i nervira me taj defetizam. Da, loše je. Da, energija ne postoji. Da, postoji osoba koja podnosi račun za sve to. Ali nismo u tako jednostavnoj situaciji. Da, u nekom random klubu ćeš dovesti nekog random trenera i trgnućeš ekipu. Mi nismo ni random klub, niti imamo random trenera, a plus imamo i još svašta nešto komplikovano. Jedina šansa je podržati ovog čoveka, u suprotnom nam je sudbina zapečaćena. Lažete sebe ako mislite drugačije.
November 25, 2025Nov 25 1 minute ago, smooth.Op said:Kad sam gledao pred duel sa Fenerom njihove utakmice iz prošle sezone. Pomenuo sam da su dva puta uzastopno izgubili 30 razlike. Kod kuće i na strani. Na kraju su bili prvaci EL.Na žalost miljama smo daleko od tog nivoa, tako da mi nije ni na kraj pameti da spominjem to u kontekstu kako će se i ovde desiti neko čudo. Ali nije smak sveta i nervira me taj defetizam. Da, loše je. Da, energija ne postoji. Da, postoji osoba koja podnosi račun za sve to. Ali nismo u tako jednostavnoj situaciji. Da, u nekom random klubu ćeš dovesti nekog random trenera i trgnućeš ekipu. Mi nismo ni random klub, niti imamo random trenera, a plus imamo i još svašta nešto komplikovano.Jedina šansa je podržati ovog čoveka, u suprotnom nam je sudbina zapečaćena. Lažete sebe ako mislite drugačije.Umesto Partizan zamisli pojam Srbija..a umesto Obradovic, zamisli pojam Vucic..Kako ti zvuci ?
November 25, 2025Nov 25 25 minutes ago, Midžeta said:@MiddleClassAj pliz vidi sta Puma Pantic kaze na sve ovoDosadan je bio. Jedino dobro mu je bilo da sad moramo da zadovoljimo i tatu Andjelka koji je rusofil pa cemo da bacimo 5 milijardi.I rekao je da vrijedi cekati Dzabarija jer ako on proigra bicete prvaci Evrope Edited November 25, 2025Nov 25 by MiddleClass
November 25, 2025Nov 25 Just now, SNARC said:Umesto Partizan zamisli pojam Srbija..a umesto Obradovic, zamisli pojam Vucic..Kako ti zvuci ?Pa teranjem Željka radiš upravo ono što će šiptaru da popravi raspoloženje.
November 25, 2025Nov 25 Just now, smooth.Op said:Pa teranjem Željka radiš upravo ono što će šiptaru da popravi raspoloženje.Nisi me razumeo..a nema ni veze.Ja ne zelim da Zoc ode..zelim da se nekako uzme u pamet, uradi sta treba , jebe mater kome treba, suspenduje koga treba..Ako neko moze i ume, moze on.Nervirao sam se do pre tri tekme..Posle Asvela sam rekao sebi da vredim vise od ovoga..Fener sam mirno ispratio ..Veceras sam se vise posvetio poslu nego utakmici.Nadam se da i on moze da se sabere i oladim
November 25, 2025Nov 25 Ili ste otišli na neki 3D šah gde je zapravo šiptaru u interesu da Željko ostane, jer ako ode biće nemira na tribinama zbog nezadovoljnih navijača...Samo da podsetim da je na prošloj utakmici protiv Fenera bio onaj transparent koji nikako nije mogao proći bez znanja kluba. A čisto sumnjam da je Željko znao za to...
November 25, 2025Nov 25 6 minutes ago, smooth.Op said:Pa teranjem Željka radiš upravo ono što će šiptaru da popravi raspoloženje.ti stvarno misliš da je Ostoja smeo da dovede Zeljka bez Vučićeve dozvole
November 25, 2025Nov 25 Ma Željko ništa ne zna, ni da li su mu dostupni određeni igrači, ni šta se kači od koreografije. Veslaju lika samo tako
November 25, 2025Nov 25 1 minute ago, levi said:ti stvarno misliš da je Ostoja smeo da dovede Zeljka bez Vučićeve dozvoleNaravno da nije. Naravno da je aminovano i naravno da je obećana pomoć. Pričalo se o 5 miliona. I do dan danas je ostalo na tih obećanih 5 miliona. Samo što je šiptar igrač i pogurao je celu priču sa oba kluba. Računajući da ima kontrolu.Ne bih sad u tom smeru širio priču. Ranije sam pisao da kkp ima 10% šanse da bude normalan klub. To znači da preživi šiptara i limara. Pa tek onda čeka posao... Ali nebitno. Nemam šta da obrazlažem dalje. Ja sam svoju stranu zauzeo.
November 25, 2025Nov 25 6 minutes ago, smooth.Op said:Ili ste otišli na neki 3D šah gde je zapravo šiptaru u interesu da Željko ostane, jer ako ode biće nemira na tribinama zbog nezadovoljnih navijača...Samo da podsetim da je na prošloj utakmici protiv Fenera bio onaj transparent koji nikako nije mogao proći bez znanja kluba. A čisto sumnjam da je Željko znao za to...Cenim da je jako zadovoljan posle nasih utakmica ove sezone, i da posle svake otvara ona sranja od 4 soma eura sto pije. Kapiram da mu vise prija da gleda zeljka kako ga redom guze nego nekog canka, trinkijerija, itudisa