November 25, 2025Nov 25 Author Daj Miku da gori AtinaNemojte da se nervirate, banovacu ko s nervira ozb
November 25, 2025Nov 25 ne bi me iznenadilo da źelimit ostane u atini, valjda mu je ostala neka gajba posle tolilo godina tamio
November 25, 2025Nov 25 Može i gore jbg, zamislite KKP bez Željkovog spektakularnog izlaska iz tunela
November 25, 2025Nov 25 Ovaj izgubljeni pogled Željka daje šansu, makar malu da će dati ostavku. Ajde Željko možeš ti toooo, prelomi sada!
November 25, 2025Nov 25 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:ne bi me iznenadilo da źelimit ostane u atini, valjda mu je ostala neka gajba posle tolilo godina tamioZar I ti sine Kumse
November 25, 2025Nov 25 1 minute ago, April said:Zar I ti sine Kumsenisam napisao da bih to voleo niti źeleo, eć da me ne bi iznenadilo
November 25, 2025Nov 25 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Alba na steroidima (ali samo finansijskim)Više je doskorašnji Milano. Lepa plata, par baš zvučnih imena, legendarni stariji trener i igranje bez briga.Sa tim u vidu, dobijamo naredne 3 kao domaćini i na poluvremenu čekamo povratak Karlika sa 9-10
November 25, 2025Nov 25 5 minutes ago, Kreator said:Ovaj izgubljeni pogled Željka daje šansu, makar malu da će dati ostavku. Ajde Željko možeš ti toooo, prelomi sada!
November 25, 2025Nov 25 Srce hoce ali igraci ne slusajuAjmo Zelimire lepo u Ostojinu stolicu, pa sledece godine iz tunela da izlazi Salo pa ti, ima krov Arene da se urusi Edited November 25, 2025Nov 25 by lord_s